Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

ANCUTZA stii...ma gandeam si eu ca atunci cand e vorba de copilul tau e greu sa rezisti sa il lasi sa planga chiar daca stii ca o face pt a cere atentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dankutza - si noi ii facem aproape zilnic baie cu tarate. pun taratea asa cum e ea, adica nefiarta, intr-un tifon dublu pe care il leg sa nu curga, si storc tifonul asta in apa si cu apa asta ii fac baie. ii mai dau pe corp si cu tifonul cu tarate...
inca ceva, cica e mai bine sa iei taratea din magazin decat din piata, unde nu se stie cat de curata e.

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, dupa ce am parat-o ieri pe fiica-mea pe aici ca se trezeste des noaptea si dupa ce ieri n-a pus geana pe geana nici 5 minute, mi-a facut azi noapte o surpriza placuta, prima de genul (sper ca nu si ultima)
s-a culcat la 8 aseara si prima trezire a fost la 2 noaptea de nu-mi venea sa cred ochilor cand m-am uitat la ceas.
urmatoarea trezire la 6 dimineata, apoi la 8, ea nu s-a mai culcat, a stat cuminte in patut si a vorbit in legea ei , in schimb eu am mai bagat un de la 8 la 9, desi ma culcasem la 10 seara, insa trebuie sa recuperez si eu trezirile dese de pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Acum mamicile fericite care si-au reintalnit sotii, Lumi si Andre, iar tie Andre iti doresc drum bun pentru luni, cu siguranta totul va fi bine iar Chiarei ii va placea calatoria, doresc micutilor sarbatoriti de astazi, o laud si pe Maya Siminei care este o scumpete de copil, o felicit pe Lavi pentru Raresul fara probleme ortopedice si pentru ca are timp si pentru noi si intretine forumul si-ti multumesc pentru aprecierile baietelului meu , ii multumesc DianeR pentru sfaturi, pe Shtephy o cu mare drag si ii spun ca mie dor de ea, Ancutzei ii doresc rabdare cu Sabinuta , iar tie Camy iti spun sincer ca ai toata stima din partea mea pentru puterea ta de a fi mama din nou la o perioada asa scurta de nefericitul eveniment cu ingerasul Darius si te-as ruga sa nu ne abandonezi , Ralu am citit si aventurile voastre prin nameti, dar parca nu am vazut si poze..., Laura arati tare bine cu noul look , Monisule si tu cam rarut de la o vreme, un si pentru Krelia astept foto lu' printzesu' prelucrate mumos...

Si mai sunt atatea fete pe care nu le-am enumerat dar care mi-s dragi asa ca in final va pe toate fara exceptie, mai ales pe Lalu pentru drepturile de autor (sper sa nu gresesc persoana )

inca o placinta...asta e cu branza, prima a fost cu mere

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Am citit din urma si imi pare rau ca s-a ajuns la conflicte...Camy, sper sa iti treaca supararea...Diana nu a vrut decat sa ajute.
Laurairina, arati supr cu noua tunsoare. Oricum sunteti amandoua doua frumoase.
Si eu vreau sa mai ma tund dar astept pana dupa ce voi fi nasa in aprilie.
Lumi, ma bucur ptr voi. Cred ca a fost asa emotionanta revederea...
Simina, multuimim ptr carticele.
Lavinia, ma bucur ca totusi dupa o zi grea ati primit vesti bune.
Ralu_seby, felicitari ptr petrecerea reusita! Se pare ca v-ati distrat pe cinste....
Ancutza, Floricik, cred ca va este greu...poate isi schimba totusi printesele programul si revin in Europa. Va tin pumnii
Andrecluj, sa va revedeti si sa ajungeti la destinatie cu bine.

Mai dragelor, nu va mai faceti atatea ganduri...cu cezariana sau natural...important este ca ne-am adus bebeii pe lume sanatosi si ne ocupam sa creasca cat mai frumos.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lylyana!
Ramonik se pare ca Ruxi a ta si Sabinutza a Ancutzei s-au inteles si s-au hotarat sa treaca pe fusul nostru orar! Vezi ce inseamna sa iti mai faci si pustii de ras cate o data....

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Andre si Lumi - ma bucur ca ajungeti sa va reintregiti familiile.
laura - iti sta super cu tunsoarea aia, si eu vreau ceva de genul, mai ales ca acum cam un sfert din parul meu e saten deschis (culoarea naturala), iar 3 sferturi e roscatel, vopsit cu Henna din timpul sarcinii. si eu tot cu coada de cal umblu mereu (vorba vine ca umblu, ca mai mult stau in casa). vreau sa ma tund in primele zile ale lui martie, de 8 martie sa fiu gagica. si atunci avem de sarbatorit conceperea lui Ruxi...

ralu - mi-a placut cum ai descris botezul, foarte fain si amuzant.

Mergi la inceput

hai ca azi am logoree, dar trebuie sa fie cate cineva in fiecare zi

aseara i-am facut baita pustiului in cada a fost foarte incantat, a dat din picioruse continuu, in seara asta o sa putem si niste ratzushte si o sa ne jucam cu ele

l-am face si eu "de ras" pe al meu daca tine treaba, sa se limiteze macar la o trezire, nu la 2-3 cum este acum

pozicile noastre

"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."

Mergi la inceput

si mi-am mai amintit ceva de la dr gineco: nu mi-a dat AC ca sa nu-mi strice laptele si sa vina rusii (n-am pus intrebari care, cum, de ce), ci sa folosim preze, si mi-a recoltat si secretie pt analize

pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ehe, victorie! ii place in noul wrap! aici si aici.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput