Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Niassa!!

Lumi, mi-au dat lacrimile cand descriai revederea dintre tati si Annabelle
Off..cat de incercate ati mai fost si tu si Andre cu sotiorii departe..

Andre, deci azi e ziua cea mare cand vine tati sa va ia???Cred ca arzi de nerabdare! Va urez de pe acum o revedere nedescris de frumoasa, si drum bun, iar Chiara sa fie de comitet si sa fie cumintica pe drum!! Sa nu ne uiti cand ajungi pe terasa ta la Italica, si sa ne trimiti pozici cu marea si muntele laolalta!!!Ma bucur tare mult ca acolo vei avea asa mare familie sa va inconjoare, mai ales ca ai spus ca micuta voastra le-a topit inimile cand v-au vizitat de Craciun!
Asa...si comanda mea de la Italica e o briosa bun bunuutaa si o inghetata maree si bunaaaa de la gelaterie, te las pe tine sa alegi cupele cu aromele care iti plac tie, nu fac pretentii, numa sa fie un gelato vero!!

Lavi, da dupa ce ca ai stat planton, vad ca nu te lasi si tot te infiintezi cu cafeluta la 8 dimineata!

Pup fetili incercate tare noaptea cu bebei nedormiciosi, Ancutza, Floricik

Fiimea s-a trezit tare des asta noapte, nu manca bine, o plasam la ea in patut si in 5 minute iar isi sugea manutzili de fomica..Am cam cedat nervos la un moment dat si am lasat-o sa clefaie, dupa ce ca abia papase..Acu e bine mersi, i-am ridicat treapta la carut, am plasat o pernuta sub fundic, si acum se uita tare interesata la partia din Azuga de la neata lu Razvan si Dani

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Ancutza , dupa cum se vede nu esti singura cu copilul dereglat. Offf imi pica ochii in gura de somn iar ea are chef de vorba. Ma intreb oare cat mai rezist asa...
Aaaa azi face 2 luni. Fac cinste

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

vai Floricik ce ora te-a prins si pe tine...Sabina a adormit azi-noapte la 1:07 si la 02:02 s-a trezit ...eram terminata dar nu m-am lasat...i-am dat cand suzeta, cand ceai cand san , iar suzi iar ceai si tot asa pana a reusit dupa vreo 20 min sa adoarma la loc...apoi s-a trezit la 6 si a papat...ma declar multumita de noaptea ce a trecut

te pup

ps: la mai multe lunite Emei

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Laura, ! Cum sa va las eu fara dimineata...doar in cazurile exceptionale cand nu sunt acasa-asa cum s-a intamplat ieri, nu potdimineata, sa intru pe forum, in rest ma trezesc zilnic la ore matinale, in timpul saptamanii pentru ca pleaca sotiorul la munca, iar in week-end din obisnuinta!

Strumfuletul meu s-a trezit (urla cand se trezeste si mai tine si ochii inchisi, si nu vede ca e in brate), a papat, si a adormit iar, e obosit, ca aseara a adormit la 2.30!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lumi deci ii placea lui Richard si rechinasa mea, hah?Da tot nu v-o dau sa aveti doua

Fetili, multumesc de complimentele la noua mea tunsoare, aveam mari temeri sa nu ma faca sa par mai batrana si mai grasa..Al meu sot comenta ca mie imi sta mai bine cu parul lung ca imi face fata sa para mai slaba..daca eu is falcoasa si gusata de fel

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13Andre, deci azi e ziua cea mare cand vine tati sa va ia???Cred ca arzi de nerabdare! Va urez de pe acum o revedere nedescris de frumoasa, si drum bun, iar Chiara sa fie de comitet si sa fie cumintica pe drum!! Sa nu ne uiti cand ajungi pe terasa ta la Italica, si sa ne trimiti pozici cu marea si muntele laolalta!!!Ma bucur tare mult ca acolo vei avea asa mare familie sa va inconjoare, mai ales ca ai spus ca micuta voastra le-a topit inimile cand v-au vizitat de Craciun!Asa...si comanda mea de la Italica e o briosa bun bunuutaa si o inghetata maree si bunaaaa de la gelaterie, te las pe tine sa alegi cupele cu aromele care iti plac tie, nu fac pretentii, numa sa fie un gelato vero!!
Multumim frumos pentru gandurile tale bune! Cu comanda se rezolva, oricum eram pregatita sa fac cinste cand ajunge. Gelato il facem ciocolata, nuca, migdale si amaretto, e ok? Da, a venit si ziua asta. Nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu. O fac in fiecare zi, pentru ca dupa 8 luni de pat in care ma gandeam la ziua asta mi se parea atat de departe si atat de imposibila. Tremur de emotie. Deci pe marti facem cinste cu de toate, daca ajungem cu bine acasa. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
vai Floricik ce ora te-a prins si pe tine...Sabina a adormit azi-noapte la 1:07 si la 02:02 s-a trezit ...eram terminata dar nu m-am lasat...i-am dat cand suzeta, cand ceai cand san , iar suzi iar ceai si tot asa pana a reusit dupa vreo 20 min sa adoarma la loc...apoi s-a trezit la 6 si a papat...ma declar multumita de noaptea ce a trecut

te pup

ps: la mai multe lunite Emei

Ma bucur ca americanca incepe sa redevina romancutza si sa se obisnuiasca cu fusul nostru orar...o sa vezi ca va fi din ce in ce mai bine...inca putina rabdare....

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

cuscra deci unde ziceai - dedeman? ia sa bag un ochi ca acilisica langa mine

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata , lavi multumim de cafea

ancutza, floricik - succesc cu "fusul"

La multi ani sarbatoritilor

Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU

"Un optimist nu e decat un prost fericit. Pesimistul e doar un prost." - Louis Bernanos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Da, a venit si ziua asta. Nu stiu cum sa-i multumesc lui Dumnezeu. O fac in fiecare zi, pentru ca dupa 8 luni de pat in care ma gandeam la ziua asta mi se parea atat de departe si atat de imposibila. Tremur de emotie. Deci pe marti facem cinste cu de toate, daca ajungem cu bine acasa.

Te inteleg scumpa mea, ma bucur enorm pentru voi, va pup si astept sa citesc mesaje din Italia. Cu scuzele de rigoare, pentru"daca ajungem cu bine acasa.". Cum "daca" SIGUR.
Doamne ce va invidiez ( ar trebui sa existe un termen care sa defineasca invidia ca pe ceva pozitiv), sau... Doamne cat imi doresc sa fiu si eu in situatia voastra( doar ca e cam mult de scris).

Lumi stii ca te invidiez si pe tine in acelasi sens in care o invidiez pe scumpa de Andre... dar timpul trece... si acusica iar vine si tati de Mihnea... si iar pleaca... si tot asa... sanatosi sa fim

Lavi si Andre, merci de cafeluta... prinde bine chiar daca am dormit bine

merg sa ma intind in pat... poate mai atipesc vreo 5 minute.... ca bebe a adormit putin dupa 1 ora si ceva de joaca

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Neatzaa! cam somnoroasa dar merge.
Andrecluj, ma bucur ca ai revenit la sentim ente mai bune si ma bucur si mai tare pt ziua cea mare
Lavi, multu pt aroma asta tare de cafea, parca m-a ajutat sa ma mai trezesc.

pentru fulgusorii de aatazi, multe lunitze inainte!
Nu mai stiu ce vroiam sa spun..
Vaaii ce sughite fi-miu

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput