Strumfi de iul-aug 2007 (173)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

vivela, tare de tot david al tau!!!!

opriti planeta....vreau sa cobor!!!!

Mergi la inceput

pfu....bate vantu p-aci!!!v-am pupat caci, plec acasa...
oanamada, anto, voi ce faceti....am citit despre accidentul de la brux si m-am gandit la voi......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

si stai sa vezi cand o da vremea buna ce liniste se face...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 23+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mychy, ce accident? Ai link?

Voi stiti ce e ala pui marca "puiu light"? Ca exista si "puiu" normal. In acelasi subiect, tin minte ca exista o marca de carne de pui bio, sau cel putin asa pretindeau ei. Cum se numea?

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

neatza..........sunt la cafea....AMARA!vrea cineva???
Carla, pana acum cred ca te-ai lamurit cu accidentu....daca nu , pe scurt: s-au ciocnit doua trenuri!

aseara, cu chiu cu vai, l-am convins pe andrei sa faca o "banana" la olitza. l-am vazut ca se tot scremea si l-am pus pe olitza.....cu calculatoru in fata, normal .important e ca l-a facut unde trebuie....oricum s-a lasat tare greu convins pana si-a dat pantalonii jos.ca vroia: in papens!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata! Cafea amara nu vreau! Ca sa stii! Daca are un strop de zahar si mai mult lapte e exact cum trebe, pt mine.
Bavooo! Felicitari! Sunteti pe drumul cel bun....Succes in continuare.
Noi ne bucuram, intr-o perioada, cu totii , ca sa incurajam copilu' sa faca kk si sa faca la olita. Si strigam si noi si el: Bavoo!! Ula!! Bavoo , ulaaa... La inceput primea si recompense...pentru asta....ma rog au fost neste probleme pe atunci... si cand mergem intr-un magazin si vede ou kinder, zice: uite , mami, ou kinder, fac kk pentru ou kinder!!!! Bineinteles ca spune asta suficient de tare sa ne auda toata lumea din jur..

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Greieras, ce pui mutra aia rosie??? Pe mine ma umple de bucurie si mandrie cand vad un copilas care face sau zice ceva haios in locuri publice, sunt atat de sinceri si de dragalasi ca n-ai cum sa nu-i mananci!

Ete o mostra cu laurasul:
Cauta pe laptop-ul meu cantecele pe youtube. Nu stiu cum nimereste ceva interzis. Ma sperii si-l intreb pe Vli, disperata: Vali, cum o fi gasit laur mizeria asta?? Cu mana tremuranda incerc sa inchid cat mai repede porcarioara, care, se vede treaba il atrage in mod deosebit pe Laurash.
O inchid cu greu, in strigatele lui disperate:”Nuuuu, mami, lasa-l! Nu inchidee!”
Incepe sa caute febril, din nou.
Zic: Laur, ce faci, mami?
Laur: Incerc sa gasesc mizeria aia!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

pai normal, daca tii chestii dirty pe lap-top! rusinica! apropos de calculator, andrei a "descoperit" Google earth, si ne "plimba" virtual, in fiecare seara la buni la "bata donii" adica la vatra D.
me asa de somn ca nu mai stiu ce sa ma fac.......

Mergi la inceput

De ce?

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput