Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)
Raspunsuri - Pagina 14
rodicamaries spune:
pozici noi cu noi aici
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicamaries pozici noi cu noi aici ..................................................... mamica de Dariusica (19 sept 2007) si de Emanuel(24 aug 2009) |
Sunteti minunati. Va pupam tare, mai ales baietii dragastosi.
Imi pare tare rau ca aveti probleme, doamne ajuta sa se rezolve, ca numai asta nu va lipsea.
Roxana_G spune:
Sabina, esti ok? Cum ramane cu cafegitul?
Annisia, stiu ca esti in campul muncii acusa, da un semn cand poti vorbi sa stabilim ceva.
Carpatina, totul ok?
Erina spune:
Buna dimineata!
Rodica imi pare rau sa aud de problemele cu jobul. Din pacate asta e Romania noastra. Sper sa ne ocroteasca pe toti Dumnezeu si sa ne dea noroc sa o scoatem la capat...cumva.
Baietii tai sunt minunati! Mi-au placut tare mult pozele cu ei doi la aceeasi virsta! Am vazut si filmuletul cu Darius chitaristul. E fantastic de dulce!!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Mamici va doresc o zi buna. Revin dupa-amiaza cvu vesti (nu despre apt)
Va las si www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8" target="_blank">Led Zeppelin-Stairway to Heaven.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
34+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
bikmaria spune:
buna dimineata
RODICA tare frumosi sunt nazdravanii tai si seamana asa de bine intre ei.
Ma bucur ca ai mai trecut pe aici si mie imi este tare dor de vremurile cand stateam de povesti cu orele,cand terminam un capitol intr-o zi,he,he...s-au dus vremurile alea
Imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada grea nici pe la nu sunt lucrurile mai roz,dar nu avem ce face decat sa speram ca vor veni si vremuri mai bune
mihailescu teodora spune:
Buna dimineataaaaaa!!!!
Ce fac mamicile mele favorite?
Eu la job!
o zi super va doresc!!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
toma_lly spune:
Vai Rodica ce baietei minunatzi !! Sa fie sanatosi, fericiti, sa va traiasca !!
Si imi pare rau sa aud de problemele cu job-ul/banii....din nefericire stiu ce inseamna
In ceea ce priveste salariul real pe cartea de munca, in aceeasi situatie sunt si eu (Desi am studii, master, etc etc...mai lucrez si in domeniul resurselor umane....)
Dar, capul sus, mergem mai departe !! Dumnezeu e sus si le vede pe toate
Pupici
Natalia-13 sept. 2007
Poze
alinkav spune:
Buna dimineata!
Ce mai faceti?
Am aparut si noi dupa un we insorit, ieri nu am avut chef de loc si de nimic, cu vremea asta naspa rau...
A trecut si concursul nostru, mai bine zis festivalul nostru de dans, au dansat copii foarte bine, avand in vedere ca erau cei mai mici participanti, si cei mai incepatori, fara un pic de emotii, au fost siguri pe ei!Au primit medalii si cupe pentru participare, eu zic ca e un bun inceput!Ieri am stat de vorba si cu antrenoarea lor, s-o intreb daca al meu baiat are sanse sa reuseasca in dans, a zis ca are muuulte sanse, in primul rand pentru ca este baiat, va avea mai multa atentie, deh sunt 3 baieti la 15 fete in grupa lor!
Il vad ca are multa placere sa mearga la cursuri, ceea ce ma bucura enorm!Din toamna si Olivia va merge!
Rodica, sunt superbi baietii tai!!!Si nu intrista, ca totul va fi bine, trebuie sa fie!
Erina, ati dat cumva avansul ptr chirie, de nu puteti pleca de acolo?Sper ca se va rezolva totul in bine, nu te stresa, desi imi dau seama ce rau iti pare ca v-ati mutat acolo!
Roxana, sa-ti traiasca noul finut!
Teo, ce bine ca ai reparut si tu, ti s-a simtit lipsa!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
bikmaria spune:
buna dimineata cuscra draga,esti foarte tonica in dimineata asta,e de bine ,ginerelu'meu ce face? apropo nu cred ca trebuie sa te streszi prea tare ca nu vb,Alex al meu sa inceput sa vb dintr-o data pe la trei ani,il vedeam ca intelege tot ,dar de vb nimic,
plec si eu la srvici,o zi buna va doresc