Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

la amadeuslaura
lori nu fi suparata ca vin alte vremuri,poate mai buneee

carmen stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Deci eu nu ma mai joc, ca sa stiti!!! In ritmul asta acusi depasesc suta..
Cum scriam si la alt subiect, nu ma mai vad satula, cred ca am probleme psihice grave...am exterminat doua portii de ciorba si deja ma gandesc ce sa mai mananc...
Si-ar trebui sa fac curatenie si n-am cheeeef...bine ca macar rufe am pus la spalat - sunt si singura ca fie-mea e la engleza, vine dupa 7, iar al meu sot lucreaza pana la 8. Deci imi permit sa-mi fie lene, da? Bun!
V-am pupat!

P.S.: poate vin si eu joi, promit ca incerc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!
He, he ,he Lora, nu-ti face griji, nu cred ca te vei face atat de mare si apoi cred ca vei slabi repede dupa nastere.
Pentru joi, eu cred ca iar sunt out pentru ca am sedinta la gradinita copilului si nu stiu daca am sa ajung la timp...

Fetelor, sa vedeti ce patanie ciudata, dar care m-a scos din minti.
Am vrut sa ne luam un TV nou si cum era destul de scump, am zis sa-l luam in rate.Mergem la un mare magazin din oras, nu-i dau numele dar apartine dlui. Ostahie
Dl de la creditari ne-a purtat pe drumuri 3 zile pana l-am gasit dispus sa faca actele (dupa ce am sunat si ne-am facut programare ).Ne pune mii de intrebari si la urma imi spune ca m-a verificat la banci si figurez ca "tepara"... Incep cu sotul sa ne punem intrebari, despre ce rate am mai avut si ce nereguli au putut interveni...de fiecare data dl. avea un raspuns pregatit...
Pana la urma imi spune ca nu sotul e problema ci eu.Eu?Care n-am facut rata in viata mea si nu figurez la nici o rata facuta anterior de sot si nu m-am pus garant niciodata pentru nimeni...???
Pana la urma ne spune ca doar BRD imi accepta cererea dar ca va costa rata cu 20 lei in plus pe luna
Am hotarat sa-l luam cu bani in urma, dar am plecat suparata si decisa sa verific situatia la biroul de creditari.
Ieri am verificatr si am acasa un document care atesta ca din punctul lor de vedere eu nu exist.
Hm, fara a mai da multe detalii, spuneti voi ce e de facut?
Oricum voi avea o discutie cu acel individ de la creditari si voi face o mare reclamatie pe site-ul A...l...t...e...x!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Carmen, fa o reclamatie la protectia consumatorului, musai! Si la Altex, in scris. Nu e normal sa faca asa abuzuri.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Uof, fetelor, cum mai stiti voi ca niste oameni mari de ce are nevoie omul cand ii vine mai greu...
Tare mi-ar placea sa ne mai vedem la o intalneala. In fine, o sa vedem.
Apropo, fetele, ca am vazut la un topic unde mai activez eu, ati inceput sa strangeti banii la gradi/scoala pentru 1-8 martie ? Cum merge la voi ? Criss, cum e la clasa voastra? La noi a mers destul de lejer: 15 lei pt baiat la gradi (unde e program prelungit, sunt 2 doamne educatoare, dar gradinita e fara pretentii) si tot 15 lei la scoala, la cl I (unde 10 lei pt. dna invatatoare si restul pentru flori dnei de engleza, de ed. fizica si religie).
Va doresc o seara buna.

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Hello!
EftimieC- ,se intampla si faze din astea.Fale reclamatie!
Lora-si eu cand eram gravy,mancam mult,dar in special imi placea ca mananc ciorba in timp ce se facea,creca neuronu era de vina.Se zice ca daca ai pofta de mancare in timpul sarcinii,o sa ai bebe papacios,asa ca...

la toata lumea

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Loredana si noi am contribuit pentru 1-8 Martie.
Adina eu nu am avut pofte in timpul sarcinii si totusi am un maaare mancacios.Apropo, tocmai urla ca-i e foame.Plec sa-l hranesc si revin.
Cat priveste reclamatia, cred ca o voi face cat de curand.Oare pot si de pe net?Studiez mai tarziu problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

A, da, pe cei de la Altex - daca faci reclamatie pe site sau incerci sa abordezi pe cei din nivelul de varf - ii doare fix la zece metri in spate (spun din experienta).
Dar OPC-ul e foarte prompt. Si am auzit ca poti face reclamatie si online si ei iti raspund cu masurile intreprinse etc.
Daca tot esti pusa pe rascoala, eu m-as intoarce la magazin si as solicita o discutie cu seful de magazin tocmai pe aceasta tema. Nu i-ar strica lu' nenea ala sa isi ia o mustruluiala pentru gogomania facuta si cred ca nici tie nu ti-ar strica sa-ti versi oful pe cel care a facut-o. Macar pentru disconfortul creat si tot merita sa ii dai cu hartiile de la Biroul de Credit in frunte.
Eu ma mai gandesc - la cat de paranoica sunt acum cu astia cu creditele - sa nu fie si vreun aranjament cu BRD, mai ales ca acolo te-ar fi costat mai mult.

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Am trecut si eu ca vantul!!!
V-am citit tot ca vantul,am semnat condica si pa!

Noapte buna!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Lore am uitat ...foarte frumoasa zana primavara!!!

Mergi la inceput