Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)
Raspunsuri - Pagina 5
ana1980 spune:
Buna.
Criss mamica fericita - La multi ani! si de la mine. Imi pare bine sa aud ai avut timp sa te serbezi azi.
Imi este dor de voi, fetelor. Intru intradevar fffffffff rar in ultimul timp.
Va pup dulce si va urez o sapt excelenta.
elena_adina spune:
Buna fetele!
Nu mai este nimeni pe aici?
CRISSSa fii fericita si iubita! un buchet mare,mare de la mine si bebe
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
lunna27 spune:
salut
Criss La multi ani!sa fii iubita si sa te simti mereu asa bine,asa cum te-ai simtit azi !!!
superbe fete,superb catel !!!
n-am chef de nimic ,facem o intalneala sapt asta,la o vineri?sau poate sapt viitoare...??
noapte buna!
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Dau eu cafeaua azi , ca sa ma scuzati de deisparitita din ultimele zile. Suntem bine cu totii, doar ca am mult de lucru si nu mai apuc sa scriu asa cum as vrea.
La multi ani, Criss! Sa ti se indplineasca toate visele si sa fii fericita!
Am admirat lirismul ultimelor zile. Avem adevarate talente printre noi Chiar mi-au placut poeziile tale, Loredana. Scrii de obicei? Nu scoti o carte ?. Am primit si mailul de la tine, cand ajung la fisc incerc sa rezolv si asta
Noi in we am fost la Gura Humorului la niste prieteni. Desi sambata drumul a fost greu si Sebi m-a bodoganit ca trebuia sa stam acasa, am ajuns cu bine si a fost super. Zapada foarte multe, dar nu ger, un peisaj si o vreme superbe. Am si niste poze frumoase, dar nu am apucat sa le pun pe net.
Dana, ai si tu dreptate ca ar prinde bine o intalneala. Ce ziceti de joi? Miercuri au copiii o petrecere la un coleg si eu sunt desemnata sa ii insotesc, iar vineri am vrea sa mergem la teatru. Asa ca joi ar fi bun. Ce ziceti?
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carmenstefi spune:
neata fetele!!
vin si eu la o cafeluta buna si aromata
de intalneala sunt si eu de acord,voi va hotarati cand si undesa o vedem si pe
o zi buna cu soareee.
carmen si stefii
ellinia spune:
Neatza si o zi buna!
As veni si eu la intalnire, mai ales ca la ultima nu am fost, sa vad daca am cu cine sa-l las pe Stefan. Chiar mi-ar placea sa va vad, sa mai stam putin de vorba.
In rest, ce noutati mai aveti?
elena_adina spune:
Buna dimi!
Ce faceti?ati auzit ca se incalzeste?vine primavara sper.
O zi buna la toata lumea.Fug la bebica!
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
dinubebe spune:
Salutare, fetele,
Dupa ce am plans de atata iarna, na, ca am auzit ca incep ploile. Asa ca iarasi namoale si tot tacamul...
Sper sa nu va stric buna dispozitie, eu sunt in continuare sucita din cauzele explicate mai demult cu lentoarea ministeriabililor nostri iubiti, asa ca pana nu rezolvam problema asta suntem blocati zdravan.
Laura, multumim de aprecieri. Multumesc si pentru intentia cu directionarea celor 2% din impozit, insa, m-am interesat, si in cazul tau, daca ai un PF, se aplica formularul declaratiei 200 pe care il poti descarca tot de pe blogul meu, unde sunt si explicatiile pentru cum se completeaza (contabilul tau cu siguranta stie).
Cat despre o eventuala intalnire, ideea nu e rea, insa nu promit nimic. Dupa ce stabiliti, sa vad in ce ape ne mai scaldam si pe aici si decidem. Eu la o intalnire chiar nu as zice nu.
Pupici si spor in toate cele.
Loredana
Lasa-ti semnatura pe o fapta buna ! http://loredanadinu.wordpress.com/
Laura25 spune:
Loredana, ia de aici o imbratisare calda sa iti mai treaca supararea . Eu am un PFA cu norma fixa de venit, asa ca nu am contabil, ca nu=mi trebuie. O sa ma interesez la fisc exact ce si cum trebuie facut pt 2% aia.
Eu propun joi, ora 17:30 la Don Nico (sau unde ne-am vazut ultima data ...Amadeus? Cum se chema? Am un lapsus )
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me