"Abdomen extra-plat: Beachbody (16)"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Raportul meu pt ieri AM papat asa: un lapte batut mare(am facut greseala sa-l mananc gol ca n-aveam timp sa se inmoaie fulgii si paine nu aveam si mi-a fost cam foame dupa aia), 4 caise, macare de fasole verde si morcovi+o pulpa pui, niste alune neprajite, ciuperci cu usturoi(putin, prea putien la ce bune au fost ) si seara pe la 9 o farfurie de ciorba de varza cu ardei piscosi. Dulce: un capucino si 4 patratele de cioco neagra heidi.
Aseara, pe la 8 am incercat sa fac hiphop abs, dar am simtit aceeasi chestie ca prima data: mi-am simtit burta grea. Nu stiu cum sa explic, ma incomoda, parca intestinele sau ce-o fi pe dinauntru, parca aveam o minge inauntru si aia deranja. Prima data m-am gandit ca o fi asa ca am mancat prostii, dar ieri chiar am mancat "curat" si ciupercile le-am mancat la 5 jumate si pana la 8 cand m-am apucat de sport...Asa o senzatie ciudata ca-mi sar toate cele prin burta. SI am lasat-o balta, m-am pus pe bicicleta si am pedalat vreo juma de ora si dupa aia am mancat ciorba.(nu sunt constipata si ieri am vizitat "tronul")

Azi am mancat un kefir cu 8 lingurite de fulgi de ovaz. AM o salata uriasa de salata verde+o rosie+un castravete+cateva masline+1 pulpa pui+2 feliute telemea. ABia astept amiaza Acasa voi papa fasole verde+o pulpa de pui si probabil seara pe la 8-9 o farfurie de ciorba de conopida. Capucino ca d obicei si mai mult ca sigur si niste cioco, dar am cioco neagra ca s fiu sigura ca nu sunt tentata sa merg sa cumpar de alt fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus
iti trimit eu daca vrei catina:-)

nu mai bine vii tu si mi-l aduci, si stai fro luna asa, sa ne saturam de vorba? :-)

Mergi la inceput

Conchita,eu iau ulei, 20pic de 3 ori pe zi(asa zice prospectul). Nu stiu ce a avut fata mea, singura schimbare in rutina e ca am folosit asta http://www.caudalie.com/fr/visage/nettoyer-tonifier/eau-de-beaute.html o data pe zi vreo saptamana si in ziua in care m-am trezit cu fata sifonata m-am facut de 2 ori, si dim si seara, si ziua urmatoare m-am trezit mai rau si am dat iar fas-fas. dupa aia am citit ca al 2-lea ingredient e alcoolul. Ma gandesc ca ala mi-o fi facut rau, de aveam si petele alea de parca imi era arsa pielea si probabil faptul ca m-am facut si dupa aia m-a iritat mai tare (desi cica e numai bun pt racorire si hidratare). Ma gandesc ca de la el o fi ca altceva n-am schimbat.De atunci nu l-am mai folosit (desi am dat o gramada de bani pe el si in miroase atat de frumos!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui Deus
iti trimit eu daca vrei catina:-)

nu mai bine vii tu si mi-l aduci, si stai fro luna asa, sa ne saturam de vorba? :-)

nimic

ce mi-ar place!!!!!
Din pacate finantele si timpul nu-mi permit...am scris DIN NOU la loteria vizelor si cine stie poate anul asta am si eu noroc ca sora mea. Sora mea asa a ajuns acuma 10 in SUA. Au scris la loteria vizelor si cand au mers sa puna plicul la posta(atunci nu se aplica on-line) au frecat cu mult spor plicul sub coada cateluselor din familieNiste nebuni domle!
Ei stau in Yukaipa, CA, tu stai langa ocean din cate am inteles?

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

gata cu leneveala! la sport cu mine:-)
Pana acum am baut 1 l de apa, o cafea, am mancat doua oua si doua felii de paine neagra de secara integrala si mi-am luat vitaminele.
Urmeaza
30 min banda de alergat inclinata la 10 grade cu greutati la glezne
genoflexiuni cu greutatile 4 X 15
fandari cu greutatile 4 x 15
flotari 4 x 10
exercitii spate si brate cu greutatile - cat mai multe
abdomene - cca 150 asortate
extensii spate - 3 x 30

la 3 am programare la manichiura/pedichiura si cosmetica.

Masa de pranz o sa fie o salata adunare generala si apa multa.
Cina - habar nu am dar gasesc eu o solutie.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Deus, multzu de articolul cu portziile. Sper sa ma pot tine de treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Codrina, ce spui tu cu burta acolo suna a muschi abdominali complet neantrenati si sarituri in acelasi timp. Eu asa am simtit cand am inceput sa sar coarda dupa nastere... Acum nu mai simt asa ceva, muschii mei abdominali sunt beton. (Ma rog, nu sar coarda nici acum din motive de genunchi, dar e alt topic asta).

Nu stiu daca la Hip Hop Abs sari...

Mergi la inceput

Of, am scris un mesaj si s-a sters!

Caro, ce m-ai linistit! Intr-adevar hiphopu cu shaun e pliiin de topaiala, tot sare dintr-o parte in alta. Si sincer, ma cam speriasem, ca deja "vedeam" numa tumori prin abdomenul meu si ca alea sar pe acolo. Dar daca zici ca si tu ai simtit treburi dintr-astea...Ma gandeam eu, dar e bine cand confirma cineva SIGUR muschii mei abdominali sunt COMPLET neantrenati, inainte aveam un abdomen superb, dar nu-l lucrasem deloc, era el asa d la mama natura. Niciodata nu l-am lucrat asa ca sigur muschii mei sunt varza. Asa ca ma gandesc o vreme sa stau eu cuminte, sa fac bici la greu, sa ajung la o ora/sedinta+ programelul ala de 8 min abs si abia mai incolo sa ma apuc de hipihop si taebo, nu de alta dar la cum ma cunosc daca topai iar si topaie iar toate treburile prin mine, iar o sa ma gandesc ca cine stie ce tumori am (desi am fost in nov. si mi-a facut eco abdominal amanunti si era ok, dar no, pitici pe creier am cu duiumu si aia nu ma lasa in pace)

Mergi la inceput

Deus, ce fel de sirop de catina bei tu? EU l-am gasit pe asta http://www.produsedinplante.ro/afectiuni-de-nutritie-si-metabolice/89-sirop-de-catina.html , dar nu mi se pre ok ca are zahar, invertit, dar zahar...

Mergi la inceput

habar nu am ce sirop, acuma s-a terminat si nu stiu cum arata sticla. Eu nu beau doar al meu sot, copilul rar si musafirii.Eu la cate bag in mine numai catina imi lipseste:-))) Adica eu sunt fun spirulina:-)

Sportul gata, dusul gata, masa de pranz gata!

Cafeluta buna fara zahar si ma pregatesc sa plec in oras.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput