"Abdomen extra-plat: Beachbody (16)"
Raspunsuri - Pagina 15
conchita spune:
Deus iubita, frumoasa si minunata, La Multi Ani cu sanatate, fericire, sa fii iubita si sa ti se implineasca toate dorintele, inclusiv aia sa ai ferma langa a mea. :-)) te imbratisez cu toata dragostea mea virtuala si platonica!! restul faceti-va ca nu vedeti, concentrati-va pe eliptice si alte cele, da?
ema spune:
LA MUlTI ANI DEUS!Iti doresc tot binele din lume si toata fericirea!
Eu nu am mai intrat,am facut o saptamana pauza de sport,implinisem 5 luni si am zis ca o pauza e binemeritata.
astazi am luat-o de coada,sala 1 ora jumate si diseara abdomene.deci ca un bilant,eu nu am luat pus un gram in aceste 5 luni,si nici nu am pus scazut vreun cm de nicaieri.in cinci luni nu am facut deloc sport 10 zile...in rest am fost foarte constiincioasa.imi amintesc afirmatia antrenoarei de acum 5 luni...tu n-o sa suporti modificari...insa conditia fizica se va imbunatati...asa s-a si intamplat.
as mai vrea sa scriu despre traitul in prostie,ignoranta si alte senzatii...mi-ati dat definitia cea mai buna...nu cred ca ati remarcat...de cand scriu eu aici nu am dat niciodata vreun link despre vreo informatie..sunt absolut in plop cu noutatile...cu ce se poarta in diverse domenii,ultimile actualizari...habar n-am.De citi citesc de rup insa...colectia adevarul si jurnalul national..in rest nada.A,mai citesc ce scrieti voi aiciasa mai aflu si eu ce se mai intampla prin lume.no...eu daca-s bolnava ma duc la doctor..si de control de altfel(la ginecolog spre ex),daca vreau cosmetice la cosmeticiana...imi face o evaluare si-mi recomanda in functie de particularitati si buget creme lotiuni seruri(la praire folosesc)vreau farduri,la magazin imi face o proba de machiaj,daca-mi place cumpar ce-a folosit.la nutritionistoncolog sa-mi zica ce maninc,la nutritionist pediatru sa-mi zica ce le dau copiilor.De imbracat intreb pe barbata-meu...si altceva ce ar mai trebui sa aflu...cand am timp liber cant la pian,la chitara,pictez,sadesc o multime de flori pe care le ingrijesc apoi,ma joc cu iepurasul meu(e prototipul de vaca olandeza,negru cu alb si ochi albastri)...si restul timpului familia si casa...adica cea mai mare parte a timpului.Recunosc,sunt limitata ptr. altii...dar incerc in fiecare zi sa -mi caut linistea,fericirea,zambetul...bon...nu-s de actualitate asa,printre oameni...informational vorbind...sper sa nu imi dati acum papucii ca nu-s la curent cu diete si cosmos.o seara faina va doresc si va pup pe toate
Deus spune:
multumesc frumos Conchita
MacrinaEmaLumiAllurecodrina13chiquititaAddictedEleCarosper ca nu am uitat pe nimeni
Am primit de la soacra un tort de ciocolata neagrasi-l impart cu voi virtual
De la sot am primt un parfum Gucci http://www.beautyarena.ro/cumpara/gucci-gucci-by-gucci-apa-de-parfum-femei-50-ml si comanda de bicicleta(pt afara) si tot comanda de pedometru. De la Aaron am primit un buchet de marar si un desen
Inca odata va multumesc si va doresc si voua sa aveti parte de multe bucurii si sa va impliniti toate visele
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
ema spune:
Tort nu mananc..mararul era tentant...dar daca e de la Aaron...nu-i de impartit.Cum e parfumul?pe asta nu-l am...eu am buba la creier cu parfumurile...juma de parfumerie pe toaleta si tot intreb de noi mirosuri.
Noh...sa pun si eu un link...tot spuneam ca n-am pus nci un link in istoricu meu...cu ce mi-am luat acu trei zile..dar azi a ajuns.
http://cgi.ebay.de/JEANS-OVERALL-DUNKELBLAU-GR-D-L40-UK-14_W0QQitemZ160405093278QQcmdZViewItemQQptZDE_Kleidung_Accessoires_Damenbekleidung_Jeans?hast=item2558e37b9e
Deus spune:
eu una nu...din pacate , dar atata munca nu merita sa o arunc la gunoi pt o zi(: ... si dupa sa muncesc la sport de-mi sar ochii din cap
Ma vor ajuta prietenii si baietelul...eu raman la marar si parfum:-)
Mararul il folosesc cu darnicie in salata de morcovi+telina+nuca si parfumul imi place ca-i tare. Mie imi plac parfumurile tari. Sticla mea este de 75 ml asa ma tine o vreme buna.
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
Addicted spune:
Hai mai Deus, gusta si tu macar, e ziua ta! Vrei sa se supere soacra pe tine? Si e ciocolata neagra.. Oof, bine, trimite-mi-l mie..
Pe mine m-a mancat in ultimele doua ore, am facut cumparaturi online
: masina de facut paine Panasonic, multivitamine, proteine, cosmetice de tot felul - am nimerit un cupon de 45 la suta pt. tot si cum sa il refuz??
Am o nunta in 16 martie in care sunt d-ra de onoare, am cumparat rochia in octombrie si ma temeam ca n-o sa ma mai cuprinda. Am probat-o azi si spre surprinderea mea e chiar un pic larguta la talie, insa mi se vede burtica prin ea. Si e strapless, iar umerii mei arata ingrozitor, asa ca o sa imi fac masaj si apoi fac exercitii, ca sa arat cat de cat.
Azi am facut o sesiune de 45 de min de yoga si vreo 10 minute de hoola hoop, n-am rezistat mai mult. Am slabit un kg in 3 zile deja, sunt f multumita. Cu apa stau foarte prost, am perioade.. dar sunt la CM si cica nu e bine sa bei multe lichide.
Puuup
nikole spune:
Deus La Multi Ani, sa ai o viata lunga si binecuvantata alaturi de sotul si copii tai
Multumesc si eu pentru contributia , sfaturile, implicare ta
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 34+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Deus spune:
no am gustat tortul si este bun
va pup, ma duc sa-mi odihnesc oasele batrane
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro