Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
ooana spune:
btz_ovi da pe unde ai umblat? bine ai revenit....si da ai o gramada de recuperat...aici se scrie cu viteza luminii
am vazut poze superrrr aici http://www.danielphotography.ro/Contact.html?pf=1
acum daca tot am discutat despre ele, un pret aproximativ stie cineva? mai avem drum in Bucuresti si cine stie poate ne inscriem la niste poze cu burtica
voi v-ati gandit sa faceti o sesiune foto? cred ca prin luna a 7-a sau a 8-a ar fi indicat
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
azi sunt activa :) nu am mai intrat sa muncesc pentru serviciu...
am intrat acum pe mailul comun sa vad pozele si sunt mai putine albume...zilele trecute erau 24 parca, acum sunt 19...au disparut unele, printre care si folderul meu
stie cineva ce s-a intamplat? poate imi merge mie prost internetul si nu se incarca toate....hmmm...
Bulina 19 +
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 azi sunt activa :) nu am mai intrat sa muncesc pentru serviciu... am intrat acum pe mailul comun sa vad pozele si sunt mai putine albume...zilele trecute erau 24 parca, acum sunt 19...au disparut unele, printre care si folderul meu stie cineva ce s-a intamplat? poate imi merge mie prost internetul si nu se incarca toate....hmmm... Bulina 19 + |
Onutza, iubita, chiar azi am revizuit care-a mai bagat vreo burtica, si te-am admirat si pe tine, si acum sunt 27 foldere.
Alina 15+ cu
gargarita
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui ooana am vazut poze superrrr aici http://www.danielphotography.ro/Contact.html?pf=1 acum daca tot am discutat despre ele, un pret aproximativ stie cineva? mai avem drum in Bucuresti si cine stie poate ne inscriem la niste poze cu burtica voi v-ati gandit sa faceti o sesiune foto? cred ca prin luna a 7-a sau a 8-a ar fi indicat You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her. Oana 18+ [/navy]Noi 2... www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip [/font=Comic Sans MS] |
Am dat si eu de site-ul asta. Tare sunt curioasa ce preturi tractica...
Cris 17+ cu
Cris2010 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Hello dragele mele.Ce dor mi-a fost de voi.Am groaza de recuperat 17+ Viitoare mamica fericita My Baby |
Casa de piatra!!! Asteptam poze
Cris 17+ cu
racusor2010 spune:
gata, au aparut si la mine 27...
internetul asta imi joaca feste
ma duc sa ma uit la toate burticile frumoase...
Bulina 19 +
beluistef spune:
Btz_ovi bine ai revenit...asteptam sa ne povestesti...si vrem pozeeeeee
Hai fetelor care mai puneti poze ??? Eu ma gandeam sa mai fac cateva ca sa vad daca se vede vreo diferenta de acum 2 sapt.
Ce frumos povestiti voi de concedii si de plecari prin "strainezia".......vreau si eu....nu am fost niciodata...si vreau si eu ...acum cu 3 pot sa-mi iau gandul...poate doar prin vis sa calatoresc.
Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 michelle1981 pe google docs e un format special? sau arata ca si un document word? Bulina 19 + |
Sunt mai multe facilitati: poti insera si poze (din calculator sau direct de pe net etc). Avantajul e si ca poti nota in el cand te afli oriunde (daca nu vrei sa iti uiti ideea, sau sa nu treaca sentimentul)
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu
paula_m spune:
Eu mi-am activat PM, dar nu stiu ce tb sa fac mai departe pt a primi parola...Stiu ca s-a mai discutat despre asta, daca isi aduce aminte cineva cam prin ce capitol, sa nu tb sa iau toata odiseea de la capat...
paula, 16+