Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

am fost azi la yummy yam (nici nu stiu daca asa se scrie), am papat bine, am fost la un film, ceva cumparaturi si iata asa a trecut ziua de valentine's...voi ce ati facut?

sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli14+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

SIMINA cu somnul dupa 6 ore de stat treaz la pitic nu-ti fa griji...si ALEES face cam la fel...baieteii sunt mai energici,eu asa cred,cu SARA n-am patit asa ceva.iar cu alaptatul nu te stresa cu pozitii,daca ai lapte ai oriucm...eu cu el la san patrulez prin casa dupa una si alta,cu el la san stam pe capacul de wc pana sara e in vana,cu el la san..pap la masa..etc.e drept ca prima data n-as fi facut asa ceva,dra te inveti.esti pe drum bun,sunt sigura.cu depresia....asa-i cum zice GABY sunt foarte zburdalnici hormonii,esti mult mai sensibila..si eu am trecut prin perioade destul de grele cu SARA..eram in italia,departe de familia mea,am avut noroc doar ca au facut pe dracu si au venit pe rand la mine sa ma ajute,stateam intr-o casa unde n-aveam apa calda si incalzire,deoarece nu erau platite,inclzeam camera cu calorifer electric...era destul de greu.imi incalzeam apa jos la bucatarie,apoi o caram sus in camera sa-i facbaita..,erau si ceva soricei prin casa ca era o casa la tara pe camp...frumoasa,dar..no.plus ca sotul era tot pe la lucru sau umblaturi...nici bani nu prea aveam,nu aveam deloc o siguranta.si plus ca ne certam mult de la lucrurile astea.eu vroiam in romania unde aveam toate conditiile,plus ajutoare o gramada.el vroia acolo.plangeam,imi mai si reprosa ca nu stiu ce sa-i facsarei in locsa ma sustina........pana am pus tara la cale si am facut pe dracu in patru si am venit acasa cu ea.de-atunci nu m-am mai dus acolo.;a venit apoi si el in romania ca n-a avut de ales..am si divortat..si uite-asa.dar SARA m-a intarit si am trecut peste toate.ITI DORESC SA AI MULTA PUTERE SI SA TE POTI BUCURA DIN PLIN DE MINUNEA AIA MICA..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MELI noi inca n-am facut nimic...poatesapt viitoare.sara a fost lataica-meo,imediat apare,iar eu pe-acasa cu piciul..nu-mi mai stiu contul pe hi5,sa-ti vad pozele

GABY..asa-i cum zici cu alaptatul si laptele praf...si eu i-as fi dat praf daca nu-mi ajungea,ce sa fi facut?dar inca nu-i nevoie.cresc si cu praf......normal.sanatosi numasa fie..

merg ca rebesa-mi apara pitica de la taica-meo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana, ce fain sta Ales in orice pozitie sa suga! Tare relaxata esti! Felicitari din toata inima!

Azi am fost la teatru de papusi, ne-am intilnit cu familia Dariei, o frumusete si curioasa de fetita! A fost piesa Cintaretii din Bremen, nu prea a fost cum m-am asteptat, P a cascat dupa 10 minute de plictiseala, nu de somn... si cu 10 minute inainte de final am plecat. L-am crezut pe copil ca nu i-a placut, nu am isnistat sa mai stam.

Dariei i-a placut? Sau la fel de mult ca altele?

Noapte buna tuturor!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Simina activeaza-ti te rog PM-ul, sau lasa-mi adresa de mess, vreau sa vb ceva cu tine

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
M-a apucat palansul cand am vazut ce dragute sunteti Si eu doar m-am descarcat Ca nu mai puteamVa multumesc frumos pt vorbe si pt inimile calde si deschise
Ani,Nicoleta,multumesc de oferta Sunteti grozave
Ma simt si prost Eu nu v-am zis offul meu pt a cersi ceva Pur si simplu m-am descarcat ca nu mai puteam Si incurajarile voastre ma ajuta f mult Ccred ca intradevar depresia a pus stapanire pe mine Am un copil sanatos,frumos,PERFECT(cum a spus si Gabi)si ii multumesc lui DD Dupa ce am citit vorbele voastre parca totul e altfelmultumesc mult
Ioana,ai fost mortala Intraadevar fetele sunt grozave
Alina,te inteleg perfect In afara cezarienei,situatia mea e cam la fel cu a ta Poate mai rau,cu mama Nu intru in amanunte
Raluca,mi-am activat pm
va pup fetelor Multumesc din suflet pt tot Nu stiti cat inseamna pt mine

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza fetelor

tare active sunteti in ultima vreme

simina cred ca iti e fff greu, asa am fost si eu cu Dragos, tin minte ca in primele 3 luni nu am gatit mai nimik, venea mama si ne facea, curatenia o facea C si asa mai departe...casa era in aer dar era fff important ca aveam un copil sanatos, furmos si adorabil. El statea c-am 2 ore la san , eram amortita toata dupa o repriza de alaptat , apoi pana al un anisor avea 3 somnuri a cate 5 minute , a fost o periada ff grea, preferam sa stau afara 5-6 ore ca sa doarma 30 minute max.
acuma e la fel , plin de energie........ dupa o ora de inot si incauna a locul de jaoca, vine acasa si vrea afara
abia dupa un an am inceput sa ma odihnesc , cand avea un somnic a amiaza , la inceput cand dormea o ora mergeam sa vaddaca mai respira ...si uite asa a trecut iar acum ma bucur ca am un baiete minunat si o fetita superba , care e fffff cuminte comparativ cu D.

nu te mai stresa ca nu ai facut curatenie, mancare......importan e sa fi tu bine si bebica, care e un scump

daca doresti am si eu un caruciuor care ti-l pot da, insa sa imi spui ca e la tara si sa il aducem de acolo , aici u am loc sa il tin

te sarut si sa treci cu bine peste aceasta perioada mai grea

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

as fi vrut sa va mai scriu darmi s-a trezit pitiucl si nu mai pot sta....va sarut pe toate sa aveti o spatama frumaosa

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

vad ca am nimerit fix intr-un moment gingas .Sunteti grozave fetelor si niste prietene foarte bune .

daca tot am intrat pe la voi sa o incurajez si eu pe Simina sa accepte ajutorul vostru ca vine din inima .Si eu primesc lucrusoarele la fetita de la o prietena de pe forum (multumesc Cristiana ) si am mai primit una alta de la prietene, pe mine nu ma deranjeaza chiar ma ajuta foarte mult.Sau poti sa mai cumperi hainute de calitate de la bazarul umanitar.
Eu , inca o alaptez pe Beatrice si vreau sa o mai fac pana prin vara dar in timp ce am fost insarcinata am citit aproape toate capitolele de la Alaptare on-line (de la Femina intim) deci am cam stiut ce vreau si la ce sa ma astept .Oricum ai nevoie de timp sa va intrati in "formatie" toti 3 ...deci lasa treburile si odihneste-te iar seara cand vine sotzul iesi putin din casa 15 min sa iei un pic de aer ...toate se rezolva

no pai de fapt io intrasem sa va intreb de masutele alea frumoase -de unde le cumparati si cu cat??? ca nu am reusit sa gasesc unde discutati exact ....si sa va mai intreb daca nu vreti careva sa cumparati o pereche de pantofi sport Wink mar 27 noi...i-am cumparat lui Norbert anul trecut fara sa ii probez si nu ii sunt buni si i-as cumpara alti primavara asta http://family.webshots.com/photo/2011715070105758854JjRWeA

multumesc fetelor
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata, fetele!

Ioana, Andreea, ce fain ca ati mers la teatru! Ioana, nici Sara nu a fost incantata de Alba ca Zapada, ba chiar a zis C ca a vrut sa plece, si de atunci refuza cu indarjire povestea, care era una din preferatele eiFac si astia niste reprezentatii

Simina, bravo, asa te vreau,mamico! Uite de-asta suntem noi aici, sa ne plangem, sa dam tigai virtuale in cap sotilor nostri cand ne enerveaza si nu ne inteleg, sa fim supotrive, sa cerem si sa oferim sfaturi, pareri, experiente! Sa nu intelegi gresit, nimeni nu a inteles ca cersesti, sunt convinsa ca fetele s-au oferit cu cele mai bune intentii, si ar face la fel pt oricare din noi! Sa nu uiti ca vei gasi mereu un sprijin aici

Ioana, ce te invidiez, zau cu alaptatul! Uite chiar aseara, venise o prietena si a vazut si ea cum sta treaba la noi, la mine nici vorba sa ud tricouri sau sa fac balta, sa tasneasca laptele, drept urmare, Sofia suge ce suge, o pun la somn, doarme maxim jumate de ora si urla de foame, si daca repetam operatiunea, reluam acelasi ciclu, e clar ca nu vine asa cum si-ar dori si renunta, folosind apoi tzitzi drept suzeta. Si daca-i ofer completarea, papa ca disperata.La fel a fost si cu Sara, doar ca atunci am luat greu decizia de completare, ajungand chiar la un soi de depresie, Sara nu a luat deloc in greutate, si tot asa... Eu zic ca nu se poate generaliza cu alaptatul, si cu siguranta fiecare mama si-ar dori sa o faca cat mai mult si exclusiv, doar sa si poata!De data asta sunt mult mai impacata cu situatia, Sofia creste frumos, sper sa mergem cat mai mult si asa cu alaptatul mixt si sa fim sanatosi, ca asta e cel mai important!Greu ti-a fost si tie in Italia

Altfel, puiutii mei sunt minunati! Sara tot mai intelegatoare si dulce, Sofia tot mai curioasa si activa, e asa frumusica...Toata lumea spune ca seamana pe mine, si va imaginati cam ce mandra sunt
Zilele astea pun si povestea nasterii Sofiei ca sunt restanta!
Pup si o zi minunata!

Ieri am cumparat in sfarsit si carucior pt puiuta, trebuie sa chem preotul, inca nu am scos-o afara!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput