cu ce curat "crocodilul" din cada?
Raspunsuri - Pagina 2
bobocel_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Daca il scoti dupa fiecare baie nu mai mucegaieste :-) |
Subscriu.
alexia_07
Lali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Eu am niste elefanti antiderapanti roz, de grosimea unei foi de hartie, care s-au lipit direct de cada - sunt de marimea unei palme de copil,n-au nici o ventuza, sunt tare simpatici. Si asa am scapat de chinul covoraselor cu ventuze care...dupa parerea mea mai mult enerveaza decat folosesc la ceva. |
De unde i-ai luat ? Noi momenta nu avem nimic, da' cam patineaza copilul si trebuie sa pun ceva. Urasc covorasele, asa ca orice noutate ma intereseaza.
A_Iulia spune:
I-am luat dintr-un magazin de articole mai ciudate. Nu din RO, dar nu stiu exact sa-ti spun din ce tara, in orice caz, in magazinele alea unde au tot felul de ciudatenii - poate sunt fete din strainatate care au mai vazut si au habar, sunt ca niste stickere aspre si subtiri.
sunt foarte utili - cand citesc cat chin cu spalatul ventuzelor, ma felicit singura.
sunnyday07 spune:
wow, ce de raspunsuri
Am fost plecata o saptamana, dar cu prima ocazie o sa incerc ideile de mai sus.
Sau o sa cumpar un crocobaur nou
ingridnen spune:
La noi a functionat aruncatul Am avut doua astfel de covorase de-a lungul timpului, acum nu mai folosim
Ingrid si Cristi 7 ani
philip spune:
clorul e sfant . eu pun dopul la cada, pun clor si apa fierbinte, intorc crocodilul cu picioarele in sus si-l las se se odihneasca acolo vreo 15 minute. daca e suficient clor, nici nu mai trebuie sa frec, dispare mucegaiul singur.
petra spune:
Poate nu este mucegai cu piatra prinsa de la apa mai dura. Cand eram in Ro. puneam pe langa ventuze detrartrant , apoi clatit cu apa fiebinte si gata. Era ca nou. Din cand in cand cate o baie cu Domestos pentru dezinfectare si era ok.