Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 9
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Radu imi mananca urechile. De mame ingrijorate ca nu le mananca puii, am mai auzit. Dar de mame ingrijorate ca mananca puii prea mult...? |
si la noi e la fel de marti! Luni a mincat super bine la cresa si eram super happy! Insa acum am cam inceput sa ma ingrijorez la cit baga in ea. Vrea mnam-mnam tot timpul. Poate nu asa de mult ca Radu, dar nu e departe de el. Mai devreme va spuneam ca e in patut cu o carte, pina la urma am luat-o ca nu adormea si se pisicea si in 30 de min a mincat 3 biscuiti, o banana, juma de mar si mai vroia... Ce, nu stiu??? I-am dat si putin laptic ca am zis ca asa va adormi, a baut si din ala vreo 90 ml, iar acum am pus-o din nou in patut. E aproape ora 4 aici si nici acum nu a facut siesta! Cred ca iar vrea sa infulece ceva.
V-am zis ca ieri seara era toata in tiramisu!
Plus ca de la 7 seara pina s-a culcat a mincat asa:
- 1 ursulet cu ciocolata in el (i-am luat cind nu minca nimic, bea numai lapte, am zis ca poate-poate o minca ceva. Atunci refuza tot, acum devoreaza tot)
- 2 budinci cu vanilie si mai vroia una, dar am calmat-o cu o bucata de mar
- 1 castronel de legume
- 1 iaurt
- tiramisu
- 250 ml de lapte cu cereala
la ora 2 s-a trezit de foame si a balotat 180ml de lapte, la 8 de dimi la fel si s-a mai trezit dupa la 11!
e normal? poate vrea sa recupereze saptamina in care nu a mincat nimic, doar a baut lapte...
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
Ada si eu eram la fel de mancacioasa ca si radu al tau...mancam de cel putin 5-6 ori pe zi...plu gustari cate si mai cate...iar acum sunt perfect normala...ma ingras nu zic ba, dar nu rau...plus ca mi-s cam lenesa in diete sau gimnastica...Crina mananca de vreo 3 ori pe zi...acum mai putin...nah, suntem amenintate de canini...insa saptamana trecuta a mancat 5 sarmale la o masa si am oprit-o eu de frica...are zile cand mananca pana da afara si parca tot ar mai manca...asa ca fii calma
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
nikolici spune:
mai, m-a pocnit o depresie asa, nu mai suport sa stau in casa ...vreau sa vad si eu oameni , starzi , zapada, urlete, de exemplu sa fac un om de zapada sau un ingeras in zapada, sau sa stau sa m uit la copaci sau sau sau...nu veniti pe la mine sa ma inveseliti putin?Hai ca nu sunt foarte depresiva dar simt nevoia de aer si socializare!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
citat din mesajul lui nikolici mai, m-a pocnit o depresie asa, nu mai suport sa stau in casa ...vreau sa vad si eu oameni , starzi , zapada, urlete, de exemplu sa fac un om de zapada sau un ingeras in zapada, sau sa stau sa m uit la copaci sau sau sau...nu veniti pe la mine sa ma inveseliti putin?Hai ca nu sunt foarte depresiva dar simt nevoia de aer si socializare! Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) ...pe la mine se topeste zapada si mai ca intra apa in casa...vin cu catel, purcel...mai mentionez multa sanatate |
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
nikole, esti ?? (se asociaza cu depresi ca simptom de sarcina timpurie)
si ma rog de ce n-ati venit aici la "locul de joaca cu radu si teo"?
(bagam maine o plimbare prin cf?)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
gaia.nevia spune:
Vio, ce de-a mancat Elsa!
O exista varf de crestere si dupa un an? (adica de ce sa nu existe...)
La radu cred ca are legatura si ultimul canin care sta sa iasa, vrea sa roada mereu cate ceva. Nu va zic cum arata bietul lui deget, zici ca-i dat prin blender...
Si nu pot sa-i fac nimic... cu ce oare sa-i dau pe deget ca sa i se vindece, dar sa poata fi si bagat in gura? (gel de dinti??)
Gaia, mumã pentru voi:
JulyMorning spune:
La multi ani TI&B!!! Sa fii sanatos, voios si la punga... generooooos!
Acu am aterizat de la eco. Avem inca una bucata fetita, sanatoasa, 313g, cu o saptamana mai micuta decat dupa UM, dar totul functional si la locul lui. Am si o poza 3D, dar inca nu imi dau seama daca seamana cu Maia
Gata, fug ca s-a trezit matza!
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui JulyMorning La multi ani TI&B!!! Sa fii sanatos, voios si la punga... generooooos! Acu am aterizat de la eco. Avem inca una bucata fetita, sanatoasa, 313g, cu o saptamana mai micuta decat dupa UM, dar totul functional si la locul lui. Am si o poza 3D, dar inca nu imi dau seama daca seamana cu Maia Gata, fug ca s-a trezit matza! _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 20+ |
FELICITARI!!!! Sarcina usoara in continuare!
Gaia, mumã pentru voi:
piolica spune:
citat din mesajul lui JulyMorning La multi ani TI&B!!! Sa fii sanatos, voios si la punga... generooooos! Acu am aterizat de la eco. Avem inca una bucata fetita, sanatoasa, 313g, cu o saptamana mai micuta decat dupa UM, dar totul functional si la locul lui. Am si o poza 3D, dar inca nu imi dau seama daca seamana cu Maia Gata, fug ca s-a trezit matza! _ Our future determines our past bobocica Maia(28.08.2008) Poze 20+ |
FELICITARI! Sarcina usoara in continuare! Sa ne arati poza sa vedem daca seamana cu Maia!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
July felicitari, bebelina sanatoasa si sarcina usoara in continuare, sa fie si cu bulce cum are Maia da!!!!
Atat de mare sunt