Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 16
kllemi spune:
babymom wow Golden...eu sunt super-mega-extra disperata dupa cainii astia......hai pune si niste poze ca sa balesc si eu putin ....am zis ca in momentul cand na voi muta, nici nu incape discutie ca imi voi lua si eu unul, cati bani ai dat pe al??
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
claudinna spune:
neatza!!
, ceai, cioco calda, !! poftiti, va rog!
babymom e un dulce Dragoselu tau! te cred ca esti si tu incantata de caine cand ii vezi cum se bucura!
imi pare rau ca aveti giardia, dar bine ca ai descoperit! sper sa scapati repede! o sa-i dau si eu lui Razvan, prevntiv, ca tot ai zis...
ai avut intalnirea aia cu sefa??
nikolici si Karinuta!
kllemi, ma bucur ca esti bine!!
abe, am citit cand ai povestit de patania din vizita! nasol, dar se pare ca bobocica noastra nu se lasa am avut si noi cateva experiente f neplacute cu o fetita, care la fiecare intalnire ii infigea unghiile in obraz sau chiar aproape de ochi. Razvan insa e f defensiv, prefera sa se ascunda...si fetita asta ne ia prin surprindere de fiecare data, nu e niciun conflict la mijloc, o face pur si simplu, asha ca am rarit spre anulat vizitele
babytza, ne-am distrat tare cand am vazut filmuletul in care David da papa la cutu. e mortal! ii sticleau ochii lui Razvan
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
Ange, ai acolo o mica smechera, deci ea nu e responsabila de nimic?! Razvan recunoaste imediat cand il intreb cine a facut: Ava! dar chiar deranjat ca nu m-am gandit ca el a facut grozavia
Oana, super arata blogul! o sa-mi bag si eu nasul pe acolo, ca mai am salvate niste reteta de ale Feliciei. felici, pe unde umbli?????? mai da-ne de stire ce faceti, pls!!
claudinna spune:
zice-se ca in noua lege a pensiilor, anii astia 2 pe care-i stam noi acasa, ni se vor considera doar cu 25% cand vom iesi la pensie...ca vechime
gaia.nevia spune:
adica cum? mai lucrez inca 2 ani fara 25% peste varsta de pensionare ca sa am vechimea corecta????
neatza! multumim de cafea. noi suntem treziti de la 7.30, ca de, aseara la 8 dormeau deja amandoi.
L-am pus pe Teo pe oala cum a facut ochi, imediat s-a executat. Doar pipi, nu prea stiu cum o sa facem cu caca, dar na, asa cum a venit asta super natural, poate o veni si cealalta.
L-am pus pentru ca avea pampersul complet uscat. De aseara de la 7.30 pana azi dim la 7.30 nu a facut nici macar un pisu mic. Oare cum o putea??? Eu una... am fost la baie la 12.30 ultima data, si dimineata cand s-au trezit ei deja simteam ca fac pe mine
Si asta a fost una din noptile bune, in care n-am vizitat baia nici la 3, nici la 5...
Scutecul lui Radu e asa de plin dimineata ca nu-l pot impacheta.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
Nocom spune:
Neata,
Ada pai da, de acum organismul or se pregateste singur pentru pauza de pisu noaptea. Ai baiat mare!!! O sa vezi ca o sa-ti fie din ce in ce mai usor de acum incolo!!
luminita tot vroiam sa-ti zic si tot uitam.... Argila eu am gasit la carefour, la raionul de cosmetice. Ce mai fac hunisorii? Cum mai stati cu somnul?
Nocom spune:
Noi suntem bine, Daria mai are un pic de muci, dar numai asaaaaaa, de control...
Toata ziua ma trage de mana si ma duce in diverse locuri din casa sa-mi arate cate ceva sau sa fac ceva. Ati avut dreptate, a avut o perioada de vorbit mai rau cat a stat Matei acasa, acum ca Matei merge din nou la gradi si-a dat drumul la muuuulte cuvinte. Din pacate pe cele pe care le-a stalcit asa au ramas, dar acum zice muuuult mai multe... Va multumesc
Acum si-a aliniat toate papusile pe jos in camera si le da la toate, pe rand, picaturi in nas, in fiecare nara...
PUP YOU!!
tzitziri spune:
Laureta, cu intarziere iti urez sa iti traiasca sotul si sa fie sanatos!
Sper ca ati avut o sarbatoare minunata
Prietena mea a nascut aseara pe la 7 si ceva o fetita de 3200 si 51 de cm.Sunt bine amandoua.Multumesc de sustinere
Nu stiu ce sa zic de bebeii care mananca (prea) mult.Ada, dar face multa miscare,nu?Adica nu cred ca o sa ajunga obez daca mananca mult si se agita si face nebunii cu Teo.
July, carucior roz.Sa fie sanatoasa si frumoasa ca Maia!
Nikolici, urata patanie.Am patit si eu ceva asemanator cu un borcan de gem si nu stiam ce sa fac mai intai:sa strang cioburile, unde sa il duc pe David.....dar la noi din fericire nu a fost cu taieturi sau altele.
Si da, esti fata buna.Hai ca e vineri deja si mai e putin si se termina si saptamana asta....
LAvinia, sa va bucure multi ani de acum inainte noul membru al familiei.Astept cu mare interes poze.Iubesc rasa asta
Eu nu sufar de insomnii (nu am avut niciodata) asa ca pentru FV luam din timpul lui David.Asa ca acum toata lumea e fericita
Ada, nici David nu mai face pishu noaptea.Sau deloc semnificativ.In schimb in prima jumatate de ora de cand se trezeste pampersul se umfla si se tot umfla
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
gaia.nevia spune:
Nocom, ce tare e Daria! Face role play cu papusile la varsta asta
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi...ne-am trezit ca purceii la 9
Multam de cafea, tare buna...mai ales ca ma doare capul in draci
Clau nu recunoaste nimic din ce face, mai mult ca sigur ...si sper sa nu ....voi avea probleme mai tarziu cu minciunelele
Nocom super tare Daria
Oana felicitari prietenei tale si recuperare rapida, sa fie sanatoasa fetita
Babymom multumesc de info, sa treaca zapada asta si merg si eu la analize cu ea
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt