Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Haideti la o cafea/ceai, fructe, cereale si ce mai doriti.
Zuzi, cine este "2" din lista "Bazatelor"?
Ruxi, cel mai probabil e ca voi pleca iar spre tarile calde.
Va las cu o dedicatie muzicala, sper sa va placa.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
tumpi spune:
Buna dimineata fete stilate.
Ruxi, bafta in ce ti-ai propus.
Cami,da a nascut ,deja nepotica are 1,3 luni si abia astept sa o vad.
Ieri iarasi am schimbat meniul,dar de saptamana viitoare ma tin de treaba cum trebuie.
Pana la urma n-am mai reusit sa mananc la pranz ca am avut mult de treaba ,doar am papat 2 crakers cu branza philadelphia light iar seara am papat 2 aripioare de pui la cuptor cu cartofi dulci si o feliuta de tarta home made si un ,da pe care am dat-o jos
Si azi cred ca mananc cam haotic din lipsa de timp,dar totusi am sa incerc sa ma tin de program
MD:LC1 si o cafea
Pranz:juma de piept de pui cu ciuperci pe gratar + o salata
Cina:mozzarela cu rosii
Ceai si apa la greu + 20-30 min de miscare.
Un inceput de we placut va doresc.
PS:Marilena da un semn sa stim ca esti bine
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
carina spune:
Gabi: ma bucur ca ai ajuns cu bine. Ai grija de tine.
Ruxi: mult succes atunci si sa ne tii la curent, Sibiul e aproape.
Tumpi: incerc sa pun azi macar o poza. A ta cat are? Ca Edi are 5 kg la 9 luni.
Zuzi: e bine. Ca si informatie: cele mai nutritive/ hranitoare sunt cerealele boabe fierte, urmeaza apoi steel cut oats (adica boabe taiate), apoi fulgii. Restul: corn flakes, cereale comerciale (nestle, etc) nu aduc mai nimic in corp (ma refer la minerale/ fibre pentru care consumam cerealele). Intrebare: ce inseamna pentru tine o bucatica de carne?
Cum se simte Bella?
Delia: http://just-making-noise.blogspot.com/2009/06/cranberry-mango-oatmeal-porridge.html
In apa rece nu se inmoaie.
Ca si cadou: un joc fain (puzzle, jocuri de logica), un tablouas, un gift card la cosmetica/ masaj
Mik: mersi. Am si eu retete, dar nu stiam cum e cu aluatul. Acum am gasit ceva faina de malai care arata ca si faina de grau ca si consistenta dar e galbena. Aia o fi?
Lou: kamutul e o specie de grau, cultivat doar in conditii eco, si care are: cu peste 25% mai multe proteine, mai putin gluten si e mai usor de digerat decat graul. http://www.alimentstrigone.com/info_kamut_en.html
Apropos de placenta, stai linistita. Eu am avut placenta previa, am nascut cu cezariana si m-am refacut repede. Acum abia se mai vede. Important e sa fiti bebe si cu tine bine.
Diana: asta daca te ghidezi dupa combinatii. Eu nu am slabit 5 kg, ci 23, si nu m-am bazat niciodata pe combinatii, ci numai si numai pe echilibrul dintre calories in / calories out. Daca ai mai multe calories in, te ingrasi sau faci sport ca sa cresti calories out.
Marilena: esti bine da?
Va pupic si va doresc o zi minunata,
People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
tumpi spune:
Zuzi, sper ca Bella e bine.Sanatate multa si ai grija de voi.
Anda, oho, e mare Edi, a mea are 2,5 ani si are cred ca 4,5, max 5 kg, ca n-am mai cantari-o cam de 1 luna.Si inca era mai slaba,da de cand sta numai in casa s-a ingrasat cam 1 kg.Sper ca de la primavara sa reusim sa ne mutam iarasi la casa si sa iasa si copilul afara in voie si sa revina la silueta dinaintea iernii.
Revin cu modificari la meniu, ca deh asa sunt eu zilele astea
MD:LC1 + 1 cafea
Pranz: un copan de pui despielitat la cuptor cu vreo 5 bucatele mici de cartofi,tot la cuptor(imi ramasese de aseara si uitasem de aici si meniul anterior)
Cina:baby spanac tras in tigaie cu putin usturoi si ulei de masline si gorgonzola
In rest, ceai verde, apa cat cuprinde, vreo 5 migdale si 2 patratele de cioco neagra.
Nu stiu daca mai resesc sa intru azi ca am de facut bagaje, tratamente faciale, manechiura ca plec in tarile calde de Sf Valentin.Detalii cand ma intorc
Sa aveti un we minunat si un Sf Valentin plin de iubire.
PS:colegele, am sa incerc sa nu mananc prea mult in we asta,sau macar daca mananc compensenz prin
la toate fetele
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
danitin spune:
Salut! Azi am avut, pana acum, o zi tare buna chiar daca pe la noi vremea a ramas tot mohorata si ma cam trage a somn. Mi-am scos zambilele, lalelele si narcisele pe balcon, ca in casa cresteau luuuungi, subtiri si decolorate, sper sa nu vina un pui de ger sa mi le termine de tot.
Meniu:
- o felie de paine integrala cu miere de lavanda si o cafea fara zahar
- 2 sarmalutze (mici), supa de rosii si o felie de paine integrala
- o felie de placinta cu dovleac
- jumatate de pulpa de pui grill cu salata verde si Activia
Plus 2 litrii de apa, suc de prune si ceai verde fara zahar.
Marea realizare a fost ca am reusit sa fac 20 de minute de gimnastica.
Eftimie C. spune:
Buna ziua!
La noi a nins ca in poveste si vom avea un weekend de zapada, adica sanius, gratar si voie buna
Gabi ma bucur ca esti ok.
Zuzilici sanatate micutei.
Tumpi, Edi e ok, merge la gradinita si-i place.Am progresat la scris, suntem la litera P si facem socoteli cu si fara degetute
In mare suntem ok.
Tuturor o si Happy Valentuine's Weekend!
Meniu:
MD cafea
P piept de pui la gratar si cartofi nature
C ?? As vrea o supa/ciorbita de legume...dar mai vedem...
Zuzilici spune:
'Neatza frumoaselor si-un weekend de vis va doresc.
Tumpi tu deja ai inceput de ieri ...sa inteleg ca la tine e long-long weekend.
Anda o bucatica de pui arata cat degetul meu mare care-i destul de mic ca sa zic asa. Cat un copanel de aripioara cam asa. Bucatile de peste erau cat 2 - 2.5 degete. Salata insa destul de multa. Probabil cam cat ai lua in causul mainilor.
Meniul de ieri:
P - 1/4 piept de pui partea de jos unde e zagarciul + orez (2 linguri) si cartofi (5 buc.) portughezi.
G - ceai de mere cu mango + Ceai de lamaie cu ginger
C - un castronel de ciorba de fasole
Crys te scumpo si fruntea sus. Lasa prob. de la munca la usa de la intrare in bloc daca poti. Sau ia pastila de " nesimtire" si nu mai pune la suflet tot ce vezi si auzi. Viata-i prea scurta s-o consumi cu "down feelings". Esti o femeie puternica si nimic nu trebuie sa te doboare. Ei si ce daca "ei" sunt rautaciosi, o fac doar pentru ca te invidiaza si daca le cazi in capcana nu faci decat sa-i faci fericiti, invingatori. Ori din viatza, tu trebuie sa iesi invingatoare de fiecare data.
Dordia mersi de sfat. Cam asta am facut in prima seara si mi-a vomitat Bella si apap care i-am dat-o. Insa acum e mai bine. Sau cel putin asa cred eu. Are ea un "bug" la stomac de-i zic astia " stoimach flu" dar zici ca are constiinta proprie ca de cate ori incercam sa-i dau tratament in cateva minute ii venea sa vomite si-l vomita. Aseara am pacalit-o cu un sirop in care am strecurat si medicamentul si mi-a dormit bine. Azi insa tuseste. I-am dat tratament inainte sa plec la servici si sper sa nu-l fi vomitat dinou. Ei, las ca ne facem noi mari.
Violeta bine c-ai scapat de audit. Esti mai relaxata acum?
Gabi chiar asa cand te vedem si noi cu burtic? Sa nu-mi spui ca te-ascunzi de camera. Stii ca asta nu se intampla prea des in viata asa ca e mai bine sa-ti creezi ceva amintiri.
Delia buna rau...m-ai facut sa rad in hohote.
Cami esti in lista. Esti si pe baricade? Ce program ai in weekend?
CarmenE. un weekend fain si tie si felicitari lui Edward pentru performante. Ca varsta are el acum?
Ruxi deci esti inca la Sibiu weekendul acesta, nu? Distractie maxima iti doresc.
Datin somn usor ca nimic nu-i mai important decat sa fii odihnit cand esti la dietra. Parere personala, binenteles.
Am mai zis-o si-o repet. Eu daca nu dorm, mananc, dar mananc in draci de parca ar fi sfarsitul lumii.
Mik celebreaza mexicanii Sf. Valentine?
Dragelor va doresc un weekend superb.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Delidana spune:
Zuzi, nu m-am prins de ce e asa amuzant.
Anda, asta inseamna ca dupa ce las la inmuiat cerealele in apa calduta mai trebuie sa le si fierb?
Am retinut ideea cu puzzle-ul, e buna pentru viitoarele cadouri.
Pina la urma i-am luat o carte.
EftimieC, spor la dat cu saniuta!
Weekend frumos tuturor!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Happy_in_TO spune:
Ar trebui sa fiu bucuroasa astazi, dar ma simt de kkt. Bucuroasa pentru ca astazi cintarul meu arata 85 kg. Asta inseamna ca am pierdut 20 kg de anul trecut, cind cintaream 105 si cind am intrat in cercul vostru.
Miine incep programul de exercitii cu personal trainer, am fost saptamina trecuta la evaluare si a fost ok. M-au evaluat din toate punctele de vedere, mi-au luat fiecare incheietura in parte si mi-au verificat-o, apoi am facut exercitii cu un personal trainer, m-au masurat peste tot.
Se poate ca sa creasca la cintar greutatea in prima perioada, ma gindesc logic asa, daca pun muschi inseamna ca o sa cresc in greutate la inceput...
Duminica am party acasa cu inca vreo 6 fetite, prietenele lui Sarah si Maya. Vor pizza, tort, chipsuri si toate nenorocirile care nu sint bune pentru mine. In starea emotionala in care sint, mi-e teama de mor sa nu dau iama ca vita la pascut!
Ieri mi-au adus fetele doua cutii babane de ciocolata de la scoala. Ciocolata cu arahide, moartea mea. Se dau de la scoala pentru a fi vindute, pentru fondurile clasei. Le-am lasat in masina, in portbagaj, mi-a fost frica sa bag atita ciocolata in casa, sigur o luam cu mine in pat :))
Ma simt fara inima, rea si neintelegatoare... Si pling ca o proasta. Asa imi trebuie!
Sa aveti un weekend minunat!
Alice
Zuzilici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Happy_in_TO Ma simt fara inima, rea si neintelegatoare... Si pling ca o proasta. Asa imi trebuie! Sa aveti un weekend minunat! Alice |
Happy ce-ai facut de te simti asa? Eu stiu sigiur ca tu nu esti asa dar ceva s-a intamplat. Spune repede l a"baba" care-i baiul.
Fetelor am mai facut o chestie in lupta mea. M-am inscris pe un site www.burnthefatinnercircle.com/" target="_blank">Burn the fat inner circlemi-am luat o carte de la ei " Burn The Fat Feed The Muscle. Asa ca de-acum nu trebuie decat sa ma tin de treaba.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)