Nou stil de viatza (290)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, pana acum nu m-am bagat la palarii de genul asta.Imi plac palariile da nu prea imi sta bine,dar asta chiar era ok.De fel port septci, bascalii...
Pe asta o probasem cand mi-am luat vesta, ceva in stil barbatesc , merge la o tinuta de genul asta, cand mi-am luat vesta m-am gandit la ceva asemanator.
Adevarul e ca de vr-un an am facut pasiune pt veste.

Gata pauza, la munca cu mine.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua si saltuare si de la mine tuturor doamnelor slabute!

sunt in zona, cu treaba si fara prea mult chef. Am niste arsuri la stomac de imi vine sa mor, nu alta.

Tumpi, super frumoasa palaria! Si mie imi plac foarte tare palariile!

Eu am ochit o geanta - ca oricum alte lucruri nu imi cumpar in perioada asta; sper sa ajung azi, cat mai sunt reduceri!

Ma duc sa ma concentrez... poate imi trece si stomacul si imi vine se cheful de munca...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara,
Zuzi, daca zici ca astepti si azi raport, vin si eu sa ma fac de rusine: am 60kg. Nu stiu cum sa fac sa nu mai mananc dulciuri. Mananc foarte multe, in fiecare zi.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Buna seara,
Nu stiu cum sa fac sa nu mai mananc dulciuri. Mananc foarte multe, in fiecare zi.

Stai ca venim acum cu biciul

Incearca sa maninci o patratica de ciocolata neagra, e buna pentru tine si mai astimpara dorul de dulciuri.

Vreau si eu bice multe... Azi m-am sculat dimineata la 4 si m-am apucat de facut placinta cu mere :))) I-am dat lui Sarah pentru gustare la scoala, ei ii place mult de tot. Lui Maya i-am facut oatmeal muffins cu ciocolata. Am mincat o bucatica de placinta cu mere, a fost buna rau... acum gata, maninc salata cu thon la lunch.

Ieri seara, dupa ce am mincat cu fetele mele, am dat o fuga la biblioteca sa inapoiem niste carti (si sa platesc amenda pentru cartea rupta de Cahrlie, $40! imi venea sa il castrez cu cutitul de unt!) si acolo, la intrare unde inapoiezi cartile am vazut tatal unei prietene de-a lui Sarah, il cunosc de vreo 6 ani! I-am zimbit si i-am spus "hi", el s-a uitat in jurul lui crezind ca pentru altcineva zimbeam... apoi m-a intrebat curios daca ne cunoastem. Pai da...ii zic...nu esti tatal lui Robyn?? Ba da, zice curios, apoi o vede pe Sarah venind la mine si intelege cine sint. Woww... dar arati asa diferit!?... Mi-a mers la inima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Happy, pt o bucatica de placinta nu-ti dau bice., dar sunt aici daca mananci mai mult de una
Ce bine trebuie sa fie cand ai astfel de intamplari si obisnuieste-te ca asa v-a fi de acum in colo.Este asa placut, cunosc senzatia si vreau sa trec iarasi prin ea, ca m-am saturat sa fiu si satisfactia va fi si mai mare cand al meu va vedea semne vizibile .

Andreea ia si de la mine.Cum zicea si Happy mananca niste cioco neagra.Eu asa fac 1-2 patratele cand am chef de dulce.

Meniul de azi:

MD: 1 cafea + 2 felii de paine prajita cu putina margarina cu % mic de grasime si putina dulceata de zmeura
Pranz: supa de pui(fara carne) cu galusti in care am pus pecorino
Gustare: un mar,10 migdale si 2 patratele de cioco neagra cu menta + 1 cafea(dar sa nu ma spuneti sotului ca am cazut de acord ca eu renunt la si el la )
Cina:jumatate de vanata la cuptor umpluta cu cous-cous

2 cani ceai verde cu lamaie si fara zahar

in rest sper sa fac 30 abdomene ca iarasi ma tine spatele + cele 15 min de miscare

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor, rapid asa inainte de contzed...nu va asteptati la o veste mare cu oki ci poate la una mare de drum de seara noah, las ca sa vedem daca se intampla, dupa ce viu din vacantza cu baterii incarcate.

Va pe tate si sa ne recitim cu bine!

Happy, ma bucur tare de succesul tau, keep up the good work!!!

R-B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare suratelor!

V-astept la o cafea si-un raport bun in noul capitol 291

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput