Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 19
tumpi spune:
Buna dimineata,iau o cafea de la Ioana sa ma trezesc cum trebuie.
Doina, frumoase martisoarele, le-am vazut de aseara da am uitat sa-ti zic.
Eu tb sa ma masor undeva ca-s in dilema, stiu ca pe vremea cand eram la sc aveam 1,59, stiu ca aici am zis 1,57,da sunt in dubii, asa ca aseara tot am facut calcule, iar in condtitiile date la greutatea ea si 1,57, valorile se schimba.Ce pot face 2 cm.
asa ca nu ma incadrez in limite normale(oricum mai bine ,asa ma ambitionez mai tare) ci sunt usor supraponderal.Asta dupa cantarul meu, dupa calculele de pe seitul Oanei Cuzino sunt normoponderal
Asadar
grasime: 37,4% (grad ridicat de grasime)
apa: 40,6 % ( grad scazut, deci sunt cam deshidratata)
masa musculara: 33,7 %
oase 7,2 %
Greutatea ideala: 49,7 kg
Kal. de consumat zilnic: 2054
Ma miram eu sa fiu asa de bine incadrata in grafic.Claudia mi-a dat o idee, am sa-mi fac si eu un grafic sa vad coborasurile si urcusurile.Oricum mi-am facut un plan si daca ma tin de el pana in iunie, cel tarziu iulie, scap de 11 kg cat mai am de dat jos
Zuzi, multumim de actualizari, inca putin si trec la categoria fulg
Meniul il scriu mai tarziu.
Ruxa, cumva sa asteptam o veste mare?Vacanta placuta la ski.
Laura, vecina, cum mai e prin Colentina?
Marilena ai gasit crema cu galbenele?Si eu tot de la Melkfet folosesc, culmea ca am primit-o din tara,cerusem crema cu galbenele, alea din plafar, da am primit si una din asta.Deh s-a intors in tara de unde s.a fabricat
Ancadragoman, nu ma pot abtine sa nu strig dupa tine la raport,da te-am vazut scriind pe la altsubiect.Sau uitasi ca noi avem raport martea si ca esti inscrisa la concurs.Ati lasat-o pe Happy singura, colege egoiste ce sunteti
O zi buna va doresc
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Salutare! Eu sunt la scarbici si sunt cu treaba pana in gat, dar am zis sa intru sa va salut
Doina, frumoase martisoare ai
Ioana, multumim pentru cafea...eu acum am reusit sa o beau, la pauza
Roxana, concediu placut
Colegutele mele...va trimit un pupik
Gata pauza...revin mai tarzior cu meniul.
hcclara spune:
Buna fetele, ce faceti?
Roxa vrei la puzate deci si ai sa vii cu vesti bune? pai si eu ma gandesc la ce se gandeste Tumpi. concediu placut si asteptam atunci vestea la intoarcere.
Crys si eu te
Doina tare dulci martisorii.
suna telefonul, e socrela
gusta spune:
neatza.
Tumpi crede-ma ca dupa crema nu am fost azi o sa fie prima zi cand iesim mai mult afara ca sambata am fost mai mult cu masina ,dar azi mergem la pas la cautat de crema.SI eu vreau pana la ziua mea sa ajung la 55 deci cam 8 kg am de dat jos.Si am realizat ca ma indrept spre 30 si eu nu prea am facut nimic din ce mi-am propus.Debea astept sa vina 1 martie si sa mearga puiul la scoala si eu sa imi iau activitatile ca statul in casa ma omoara.
Ioana eu vreau cafeluta ca acuma servesc numai dimineata si daca e una mica pe seara daca pot sa zic pas o fac si beau ceva ceai verde.
Cuscra spor la munca.
Roxa concediu placut.
Doina frumoase martisoare.
Claudia ce crema ai folosit de stai o ora.
Sunt in zona ca am cafeluta si dupa ma duc la plimbare.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
am terminat telefonatul cu socrela, a sunat sa ma intrebe cand sa-l ia pe Marc de la scoala,i-am zis ca maine fiindca azi avem fotbal, judo.
Marilena una speciala cu care stau o ora, dupa care trebuie sa fug la dr la solar. am cateva pete mici albe pe mana si incercam sa le repigmentam, dar asa m-am saturat de drumurile astea pana la dr.
aaa, voi aveti vacanta saptamana asta?
de azi incep si eu sa fac niste exercitii de miscare si ceva abdomene.
Tumpi parca ai zis ca ti-ai cumparat palarie? ce palarie ti-ai luat, de vara? si eu mi-am luat anul trecut una cu bor mare, roz aprins din Italia, abia astept sa vina vara sa o port.
astept sa scrieti meniurile sa vad ce ati mancat, sa ma inspir de la voi.
Gravidutzele ce faceti?
mai stau umpic pana imi termin cafeaua si apoi plec sa calc cate ceva.
gusta spune:
Da Claudia noi avem saptamana asta vacanta .Am inteles cu crema,sa treaca repede totul.Spunem la scoala aveti sedinte cu parinti .Ca noi avem 3 intalniri cu invatatoare (10 minute) in care discuta in particular cu parintele si daca ai intrebari o poti face in fiecare zi.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Marilena sa-mi spui daca nu gasesti crema ca iti trimit eu de aici o cutie
Claudia, da mi-am luat palarie, da nu genul ala feminin, uiteAICI, modelul asta.NUmai ca a mea este neagra.
Anul asta fac schimbari
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
hcclara spune:
Tumpi e turbata, sa o porti sanatoasa.asta e din aia smecheroasa. eu nu am incercat inca din astea, insa am sa incerc sa vad cum imi sta, ca si mie imi place de mor tot ce e de pus pe cap.
nastad spune:
toate fetele
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE