Nou stil de viatza (290)
Raspunsuri - Pagina 17
Happy_in_TO spune:
Scriu in fuga de la munca, mi s-a stricat computerul de acasa si am stat tot weekendul pe uscat, fara el. Trebuie sa il aduc la munca, la baietii de la IT sa il repare. Cred ca au intrat fetele prin site-urile lor cu jocuri si mi l-au virusat.
Claudia, sa iti traiasca flacaul! La multi ani fericiti!
Pupik (justasmallkiss), multumesc mult!
Vik , ce frumos povestesti tu de Letizia...
Am fost Vineri la chinez si s-a cam luat de mine. Cred ca era in toane rele, ca altfel nu imi explic... M-a certat ca am mincat pizza la party-ul fetelor si mi-a spus ca in mai mult de cinci luni, aproape 6 de cind merg la el (doua luni luasem pauza, asa ca se pun numai 3 luni, dar nu i-am mai amintit ca ma certa mai tare) ar fi trebuit sa slabesc 40 de kg, deci dublu. Eu ma declar multumita de eforturile mele si sper ca pina la vara sa imi ajung goalul.
Am fost si la sala unde am lucrat cu "superbabe" ala cu care m-am inscris Ma simt asa ca un "cougar" cind am ginduri impure fata de el :)) A scos untul din mine, m-a alergat pe banda, m-a pus sa folosesc toti muschii cu greutati, flotari si cu mingea aia de aerobic. A doua zi parca eram robot teleghidat :))
Cu prima ocazie merg sa imi iau si su o mingie din aia mare, de aerobic, sa fac exercitiile acasa. Chiar mi-a placut exercitiile care mi le-a aratat. Haideti sa va spun si voua:
Mingia aia mare o punti intre perete si mijloc, in scobitura mijlocului. Picioarele puse in fata in asa fel incit atunci cind va lasati in jos, ca si cum stati pe un scaun, sa va puteti vedea virfurile degetelor de la picioare.
Cu picioarele usor departate si in fata, va lasati in jos ca si cum stati pe un scaun. Mingia ajuta la mentinerea corecta a bustului. Faceti cite o repriza de 10.
Apoi impreunati picioarele si tot aceleasi exercitii (pentru a lucra muschii din fata.
Apoi departati picioarele bine, cu degetele picioarelor la 45 de grade (deci ca un Charlie Chaplin cracanat :))) faceti aceleasi exercitii lasindu-va usor ca si cum stati pe un scaun. Se lucreaza muschii din interiorul piciarelor si muschii fundului.
Sper sa se inteleaga ce am vrut sa spun...
Inca un exercitiu care lucreaza bine de tot muschii abdomenului:
Culcat cu fata in jos. Va ridicati in coate si in degetele de la picioare, corpul drept, ca o masa. Tineti asa pozitia timp de 10 15 secunde. Faceti vreo citeva reprize.
Intrebare: am tot citit la voi "ceai antiadipos". Ce este acest ceai? Cum se numeste si la ce este bun?
Va pup pe toate si va urez o seara placuta!
mihaser spune:
neata!
in sfarsit un raport bun...56,5kg...secretul sunt suparata...m-am apucat de renovat baia celor mici, s-a plesnit o teava, am inundat si...va dati seama ce a urmat cu cine sta sub mine ...asta e al doilea instalator pe care il chem sa repare tevile ...in fine, sper sa termin azi cu circul...si sa ajung la un tae bo ca tare as vrea sa bat pe cineva...fie el si imaginar!
Chiar Made oare s-o fi operat?
Aseara am visat ca eram gravi in 9 luni si dr mea imi facea friptura de pui in loc sa ma opereze ...ce inseamna sa nu mananci carne...incepi sa o visezi
Va pup! Maine ma duc la tuns ...poate prind curaj si ma tund scurt.
zisaCami spune:
Tumpi au mai multe locatii, iti poti alege pe cea mai convenabila. Analiza de care vorbeam ( de fapt mai degraba tot felul de masuratori si apoi introduse datele in calculator ) este gratuita. Uite la ce ma refer www.keiko.ro/contact.html" target="_blank">aici. Cand vii in tara?
Criscosty am spus toate astea pentru a arata ca nu e important sa slabesti si sa-ti atingi tinta, ci e important cum slabesti si mai ales sa ramai sanatos!
Justamallkiss Ma uitam la pozele cu Delia zilele trecute, e o adevarata domnisoara deja!
Happy in To foarte interesante exercitiile cu mingea; chiar ma gandeam sa-mi cumpar si eu una.
Revin cand ajung acasa. O zi buna tuturor!
gusta spune:
Neatza.
Raport stagnare.Nu am ce sa imi fac e bine si asa.
Mara tot cu bube unele uscate unele nu.Azi o sa iesim in gradina daca vremea o sa ne permita.
Carmen bine spus cu hainele.
Tumpi mie la casa imi place ca am gradina si debea astept sa o mai umplu cu flori.
Cuscra suntem bine.
Pup toate fetele si felicitari la cine a slabit.
Marilena si Mara Augusta
ClaudiaH spune:
Criscosty, merci!
Tumpi, esti draguta insa nu-s asa consecventa. Ma stradui sa fiu si la fel si cu sportul imi propun sa ma tind e el dar in fond sunt cam lenesa.
Meniu pe azi:
MD: o felie paine integrala+o felie cascaval+ o felie salam+ jumatate de ardei
P: peste la gratar cu cartofi natur
C: salata de varza cu sunca de pui
Gustari: 2 fructe
Lichide: 2 cafele, 2 ceaiuri, 1 litru apa
Va urez o zi faina!!!
nastad spune:
RAPORT:66.4 KG
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
danitin spune:
Salut! RAPORT: 79,5 KG . De obicei nu umblu cu jumatati de kg, dar cum e prima data dupa muuult timp cand cobor sub 80 am zis ca fac o exceptie si roportez cu precizie.
Vin si eu sa intaraesc ce spune majoritatea, fara miscare, nicio sansa. Mi-am schimbat zdravan modul de alimentatie, si din cauza ca vreau sa slabesc si din cauza bolii dar, daca n-am apucat sa fac miscare zilnic, la modul serios, uite ca nu se topesc kg astea decat in ritm de melc. Si, ca sa fac un fel de bilant, de cand am venit la voi am n-am mai mancat practic mezeluri din comert, doar carne fiarta sau pe gratar, am inceput sa mananc zilnic cate un fruct si sa beau sucuri stoarse in casa, imi fac zilnic cate o supa, beau ceai verde, eu zic ca mananc mult mai sanatos ... partea proasta e ca nu cred sa reusesc sa-mi ating targetul pe luna februarie, sansele sa mai slabesc 1,5 kg pana in 27 sunt nule. Bine macar ca am reusit sa scad sub 80.
ClaudiaH spune:
Danitin, important e ca mananci sanatos si ca dai jos. Repede sau nu... nu are importanta. Eu am slabit anul trecut in ritm de 500g/sapt. vreo 10 kg. A durat foarte mult mai ales ca am avut si week-enduri cu gratare si petreceri in care am pus ce-am dat jos in restul saptamanii, etc. Important e sa fi perseverenta. Mult sau putin important e sa incerci sa dai jos. Nu stiu daca te ajuta sau nu, eu mi-am pus pe frigider o foaie A4 cu un grafic (de fapt caroiaj kg/sapt.) si in ziua de cantar mai adaug un punct la evolutia greutatii mele. Ma ajuta foarte mult sa vizualizez ca panta e totusi descendenta iar atunci cand iau cateva sute de grame parca ma zgarie in ochi cand dau cu ochii de graficul crescator. Poti incerca si tu, poate te ajuta.
Raport: 58,9kg
tumpi spune:
Neata spre pranz
ClaudiaH, las ca stiu eu ca tu te ti de treaba.Ce-ti fac puiutii?
Happy, brava ca te ti de treaba.Si pe mine ma batea gandu sa-mi iau o minge din aia,chiar am vazut ieri,dar as vrea una care sa aibe si manere cam www.amazon.de/gp/product/images/B002YD7C8E/sr=8-25/qid=1266918765/ref=dp_image_z_0?ie=UTF8&n=16435051&s=sports&qid=1266918765&sr=8-25" target="_blank"> ASA.Pb e ca nu stiu unde sa o mai pun si pe asta ca si cu bancheta de abdomene stau in sufragerie, nici de crosstrainer n-am mai avut loc si a tb sa-l las in garaj.Cu cat am mai multe cam, cu atat n-am spatiu.
Cat de ceaiul antiadipos, eu un ceai pe baza de ceai verde si diverse alte plante.Se numeste chiar asa, ceai antiadipos.Eu una prefer ceaiul verde pur.
Marilena, pai si mie imi place la casa tot pt gradina, satisfactia este alta.Bine nu tb neaparat sa am o casa intreaba ca dincolo in Köln stateam intr-o casa cu 3 fam , structurata pe parter, etaj, mansarda si tot parterul era al meu si aveam terasa si cu gradina de vreo 50mp.Ca si acum suspin dupa ea.
Cami, merci de link, mai pe la primavara(bine mai sunt cateva zile pana intram in primavara) sosesc.Chiar sunt curioasa cum stau.Nu mai gasesc carticica de la cantar ca sa vad cata grasime, cata apa, masa musculara...bla,bla.E adevarat ca fara sport nu faci mare branza,chiar daca slabesti.
Ioana, eu fiind mai pitica, diferenta nu e f mare,desi chiar si la 53 cu sportul de rigoare s-ar duce din burtica, ca asta este defapt pb mea.
Raport: 60,8
O zi buna, mai revin pe seara cu meniul
Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
nastad spune:
Sa aveti o primavara frumoasa!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE