BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Acum chiar plec ca nu mai fac azi ciorba aia...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Felicitari ONITZA! Bun venit pe lume Daniel!!
Felicitari OFE! Bun venit pe lume Bogdan!!

Cris.mario abia astept sa citesc povestea nasterii Alexandrei!

Mami de Luca again ~ Diana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Mai zic ceva si gata. Eu trebuie sa imbat Gargaritzu sa stea ca ala din link. Dar o sa incerc si eu sa-i fac masaj cum zice tanti aia.
Nici mie nu mi-a recomandat eco la sold... oare de ce?

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lorex, nu esti singura gravida...
sa stii ca se aplica si la mine... neuronul meu e inca setat pe gravizenie.. prea a fost frumos... inca ma mai simt asa... cu capul in nori. nu m-am trezit la realitate, si n-am dat cu capul de ideea ca tin bbTo in brate...e aici, e al meu, dar... in capul meu cordonul nu e taiat inca!

cristies, ce pantaloni de slabit? zi si mieee, pls...
eu cochetez cu gandul la cei din centrofarm, dar nu stiu cat de eficienti sunt. plus ca au ingrediente active, si, oare nu ajung la bb?

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Imi fac curaj si scriu si eu povestea nasterii.

Tot ce imi doream de ziua mea era o vacanta. Asa ca am plecat o saptamana. Nici prin cap nu mi-a trecut ca am plecat 3 si ne-am intors 4. Mi-am tratat fara grija un abces dentar, dar in ziua Z in care ar fi trebuit sa apara menstruatia...nimic. M-am oprit in prima farmacie si am luat un test de sarcina. Ma uitam la cele 2 liniute si nu imi venea sa cred. A doua zi am mai facut 2 teste, amandoua pozitive. Am mers la cel mai apropiat cabinet ginecologic, medicul mi-a zis ca in principiu sarcina e ok dar nu imi poate garanta nimic din cauza tratamentului urmat. A doua zi eram la Municipal. Acelasi raspuns: Nu credem ca s-a intamplat nimic dar nu exista garantii. Am plans fara pauza, zi si noapte o saptamana pana m-am hotarat: chiuretaj. M-am programat peste 3 zile. Am simtit ca mor in secunda in care am inchis telefonul si am stiut ca nu voi putea sa o fac.
Am ajuns la 12 saptamani si la evaluarea morfologica erau toate bune, bi testul bun. Aveam un baietel grasumel si sanatos.
17 saptamani- triplu test. Ecografia buna dar testul de sange...POZITIV pentru trisomie 18. Nu imi venea sa cred. De ce? De ce baietelul meu? M-am programat la amnio cu inima stransa. Am studiat foaia aia pe toate partile si constat ca varsta sarcinii trecuta acolo era mult mai mare. Sun si cer explicatii, mi se spune ca dr nu e in tara sa vin sa vb cu colegul lui. M-am dus. Intru in clinica si mi se spune ca am avut dreptate, s-a strecurat o gresala. Refacem testul. Nu mai stiam ce sa fac, ce sa cred. Si mi se inmaneaza o alta foaie: POZITIV pentru defecte de tub neural. Imi venea sa urlu. Am mers la alt medic si am facut o eco, am repetat testul la alt laborator. Negativ!!! Medicul la care am facut eco imi daduse deja tema de gandire. De ce sa fac amnio? Daca intr-adevar puiul e bolnav am suflet sa intrerup sarcina la 20 de saptamani? Evident ca nu. Asa ca am decis ca oricum va fi tot copilul meu e deci fara amnio si fara alte teste.
22 saptamani -morfologia fetala. Doctorita i-a masurat capsorul de 4 ori, i-a studiat coloana vertebra cu vertebra, nici vorba de defecte de tub neural. Pluteam de fericire.
Dupa 1000 de alarme false in noaptea 26-27 ianuarie ma trezesc din cauza contractiilor. Imi aminteam eu ca sunt dureroase dar parca asa erau aproape de nastere. In fine...Dimineata pe la 9 ma prezint la spital. Medicul meu de garda. Ma consulta si decide ca nu nasc dar ma interneaza. Ma cazeaza intr-un salon infect si imi spune sa merg la moasa (sala alaturata) cand am contractii la 5 minute. Dupa vreo 2 ore deja simteam ca mor de durere in timpul contractiei dat tot rare erau. Merg la moasa si o rog sa ma controleze. Dilatatie 2-3. Buuun. Ma gandeam ca va merge repede. Si incep si durerile serioase. Contractii din acelea in timpul carora nu poti sa respiri, sau sa mergi, regulate la 5 minute. Dupa vreo 2 ore ma urca pe masa. Dilatatie 2-3.Deja nu prea mai puteam suporta. Dupa inca vreo ora imi face un scobutil pe vena. Degeaba. Contractii din ce in ce mai dureroase. La 7 se schimba tura si moasa care abia intrase ma urca iar pe masa. Col dur, spastic, cicatricial, dilatatie 2!!!!
La 8 il sun pe sot plangand in hohote ca eu nu mai pot. Sa vina sa stea cu mine ca nu mai rezist. Pe la 9 il imploram pe medic sa imi faca cezariana, eu si toata familia. Imi raspunde ca imi face daca nu nasc pana dimineata, se indura si mai imi face un no spa si ma pune la moitor. Nu stiu ce a vazut dar cand i-am repetat sa ma bage in cezariana nu mai mi-a zis ca dimineata ci ca vorbim dupa ce ma vede pe masa. Probabil s-a convins ca am contractii serioase. Ma urca pe masa si soc: dilatatie completa dar bebe inca sus. Mi-au rupt membranele si treci la impins. Simteam ca mor si bebe nu cobora. Dupa aproape o ora de impins am simtit in sfarsit presiune spre fund. Stiam ca e aproape gata. Inca o sfortare si pauza. Bebe scosese motul dar avea dubla circulara de cordon. I-au scos "margelele" si dintr-o ultima sfortare a iesit tot. L-au aspirat si a inceput sa urle din gura de sarpe. Neonatologul l-a luat de glezne si mi l-a aratat: mic, usor vinetiu si suparat tare.
L-au luat si o asistenta a venit apoi sa imi spuna datele lui bebe. Grasunel si sanatos. Dupa 2 ore m-au mutat in salon si mi-au adus o "sarmaluta" din care se vedea doar fata. L-am culcat langa mine in pat si m-am indragostit iremediabil.
Nu cred ca am simtit fericire mai mare decat in clipa cand am adormit cu el pe piept si cu Sara lipita de mine.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

salut...
ma mai primiti? cu un bbTo mofturila intr-o mana, cu cealalta pe tst. cu ochii la motanul cacacios si o multime de intrebari in minte?

... de fapt, un camion intreg de ... pt voi toate, si mii de scuze pt absenta... de la galerie.... ma voi revansa vreodata?

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna fetelor!
Noi gravidutzele ne-am facut mici mici si va ascultam pe voi cum vb de muls, de formule, de leganat, de papat de , de sterilizat, de facut biberoane, masaje si alte cele!!!
Nu-mi vine sa cred ca peste doua trei saptamani ma voi baga si eu in astfel de discutii

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Sunt de acord cu tine, exact la asta ma gandeam si eu. Sunt atatea mamici si noi putem doar sa citim si sa luam aminte, pana cand vom intra in actiune la randul nostru

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu am fost ieri iesita din casa dupa 3 zile de barlog, am cautat patutz..si n-am avut de unde alege.Am ajuns prea obosita ca sa mai intru pe forum, defapt am intrat sa vad ce faceti rapid dar n-am postat ca mi se inchideau ochii.Azi continuam cercetarile prin magazinele de copii dupa patutz si caditza!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 37+ ....cu Bobitza

Bafta, sa gasiti patut si cadita exact cum va doriti voi. Am sa pun mai incolo cateva poze cu camera Lorenei pe contul comun. Mi-ar fi placut sa fi cumparat ceva mai frumos, insa din diverse motive am hotarat ca deocamdata sa nu investim prea multi bani in lucrurile astea. Noi am cumparat patutul si o comoda cu cadita cu suport inuntru, iar deasupra suportul pentru schimbat bebelina. In total am platit 300 de euro pentru astea 2 + 80 de euro pentru salteluta din latex care este antitranspiratie, antiacarieni etc..
Am umblat eu un pic la prima pagina, insa cateva detalii lipsesc, poate le poti completa tu, te rog

Alicredo multumesc ca ai adus din nou in vizor mesajul Doxei, chiar era cat pe ce sa ma intorc inapoi pentru a-l cauta eu insami, insa am observat ca cineva a adus la zi detaliile ei pe prima pagina

Plateea tu nu ai de ce sa te scuzi ca nu ai mai dat pe aici, pentru ca ai un motiv foarte serios BBto Bine ai revenit! Dupa cum ti-am mai spus, este o placere sa te citesc. Imi place tare mult deteerminarea ta in a alapta exclusiv san. Asta imi doresc si eu cel mai si cel mai mult, sa pot alapta exclusiv. Bbto este un frumos si un dulce, sa va traaiasca si sa va bucure inimioarele 100 de ani de acum incolo si multumim ca ne tii comapnie in gravidie

Larisel multumim

38+ Lorena

AMR 12zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

ooof, cum poat fi ceva mai frumos si mai unic decat povestea nasterii?
toate nastem, dar fiecare poveste e atat de frumoasa si senina, de parca ar fi singura din lume. si de fapt, este... un miracol mic, pentru fiecare din noi!

bv... mamicile curajoase!

Mergi la inceput

carmita_baby, da... cred ca deteminare se cheama. sau ambitie, sau... nu stiu cum. poate pe seara, cand vine tati si il ia pe aplea nitel, reussc sa va povestesc una alta. sa... intelegeti de ce nu am dat pe-aici pana acum...

dragele mele! ma bucur ca am in sfarsit cate o mana libera, sa pot fi alaturi de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

scuzeeeeeeeee
asta lipseste din mesajul de mai nainte..................

oooooof ce rau imi pare ca nu poti sta aici cu noi.................
mai tii tu minte ce mi-ai zis odata , asa la bascalie...........ca daca bebe meu va face scandal asa ca si burta si afara, atunci........oare cum si ai zis??????tu te vei plimba nu stiu pe unde si vei sta pe forum toata ziua......si eu cu bebeto in brate................

iiooooooooiiiiiiiiiii oare hapt ii invers?????????????????

sper sa isi revina bebe si sa fie cumintel...pup sa se faca cuminte...........

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OFEEEEEEEEEE
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO EVYME....SUPER BEBE LA 4200 MAI MARE CA IVAN.........WOWWWW VREAU SA IL VAD......................:)
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ONITZA.................:)

ma duc ca s-a trezit piciul

Bea de bebe roz Ivan Matei

Doamne ajuta !!!!!!!!!!

Poze Ivan

Mergi la inceput