Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 20
mamanati spune:
Nanaaaaaaaa!!!! In sfarsit, mey, fata! Slava Domnului ca esti bine si tu Adelina!
Arturica, parca tu ma intrebai de carut. Pai pe asta am pus ochiul initial, dar cum zice si Julymorning, mai e timp, si poate pana in mai mai reduc din pret.![]()
http://www.babyartikel.de/produkt/kombikinderwagen/abc_design_cobra_aqua_dark_brown_kollektion_2010
E usor, compact, dar ma gandeam ca ajung la 400 euro ca ne trebuie si un car seat nou. Un criteriu important si pentru mine e sa aiba un maner si imi plac alea cu 3 roti.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
22+
madutza09 spune:
Nana...bine ai revenit la burtici si doamne ajuta sa fie totul k pana la termen...frumos cosuletzul
nicoleta...
pt aprecieri de burtici tocmai am pus poze si cu noul look....tot se vorbea de tunsori eu l-am taiat scurt ma cam saturasem de el lung parca nu vroia nici tipa de la salon sa-l taie dar la sf eram toti happy de rezultat acum imi lipseste coada pana ma obisnuiesc ![]()
Si aici intai faci glicemia(in gen pe la 28 sapt) si daca iese mare treci la glucoza ....
23+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
JulyMorning spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ronas Fetelor, pot primi si eu parola de la contul comun? Multumesc mult |
Nu ai PM activat sa-ti pot trimite parola.
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
20+
madutza09 spune:
In legatura cu carutzurile si eu am vazut o multzime nu ne-am hot. inca la modelul preferat...o prietena de-a mea are doi baietzi de doua luni si respectiv doi ani si ea si-a cumparat un inline pushchair www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10751&langId=-1&productId=102222&source" target="_blank">aici si e f incantata de el chiar daca pare f incomod nu este, bine ea nu are exact modelul asta am pus asa un exemplu si o demonstratie de utilizare (uitati-va la video pt explicatii)www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10001&catalogId=10751&langId=-1&productId=68317&source=shopzilla&cm_mmc=Kiddicare-_-Shopping%20Sites-_-CPC-_-Shopzilla" target="_blank">aici ...si am vazut pe aici si o gramada de pitici micutzi pe platforme care stau f bine asta nu pt distantze f mari
am cam ramas singura pe-aici ma duc si eu la
vise palcute
23+
Luca Octavian+
Cristina 12.01.1999
www.dropshots.com/madutza09#" target="_blank">POZICI
arturicii spune:
F dragut carutul,Nati imi place! O sa ma uit si eu sa vad pe aici cam cat e.
Au venit de la scoala baietii cu o gramada de "lucrari" si cadouri de St Valentine....Cand i-am intrebat dar ce e aia au zis ca duminica trebuie sa zica pe cine iubesc ei.
Si Philip a avut-o in cap de lista pe....Sabina!
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+