Locul fetelor Nou-Venite (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polo spune:

Ariana ai gasit dieta? Cora ti-o recomand pentru sot. A tinut-o si sotul pretenei mele si chiar a slabit....chiar mai mult decat mine...spre oftica ..prietenei care a slabi cel mai putin.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

salutare.
mvb are dreptate.
sau poate dilua in mai mult ser.dar, nu inteleg.daca ai atat d emult timp d efacut,d e ce nu pune o branula?
tipa oricum ........................

fetele mele, aseara l-am mangaiat pe bebeita pe burtica si sotul meu a inceput si el imediat s ail mangaie,ca si el vrea sa ii spuna noapte buna.
m-a emotionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui polo

Ariana ai gasit dieta? Cora ti-o recomand pentru sot. A tinut-o si sotul pretenei mele si chiar a slabit....chiar mai mult decat mine...spre oftica ..prietenei care a slabi cel mai putin.

http://community.webshots.com/user/diove
Polo,vreau si eu dieta pentru sotulache,daca este eficienta,please

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

neata fete ...cum ati facut fata baltoacelor?

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Neata dragele mele ...cafea,laptic,cereale,ceai,cornet...de toate pt cele mai scumpe fete

Aseara a plouat si aici,de fapt ploua de 2 zile ....am auzit ca o sa ninga de sambata in toata tara ,in Ro, ..abia astept...sper sa fiu intampinata de o ninsoare ca in povesti

Mergi la inceput

mi-e foame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Neata dragele mele ...cafea,laptic,cereale,ceai,cornet...de toate pt cele mai scumpe fete

Aseara a plouat si aici,de fapt ploua de 2 zile ....am auzit ca o sa ninga de sambata in toata tara ,in Ro, ..abia astept...sper sa fiu intampinata de o ninsoare ca in povesti

nasol cu ploaia asta

Ce nu te doboara te face mai puternic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

sa pun branula in fesa?... injectii am de facut doar 5 zile si le fac intramuscular nu intravenos.....aseara a amestecat si ampi si genta si parca nu a fost atat de dureros si nici nu s-a branzit.....cred ca farmacista m-a dezinformat, iar cum eu am cunostinte aproape zero am dar crezare.....in doua zile scap......e adevarat ca si asistenta asta are mana ca o lopata, dar e vecina cu mine in bloc si prefer asa decat sa ma deplasez cine stie unde

Ma bucur ca au inceput sentimentele paterne ale sotului sa isi faca loc....sa vezi ce frumos o sa fie peste cateva luni cand o sa inceapa sa miste BB

Citat:
citat din mesajul lui nike974

salutare.
mvb are dreptate.
sau poate dilua in mai mult ser.dar, nu inteleg.daca ai atat d emult timp d efacut,d e ce nu pune o branula?
tipa oricum ........................

fetele mele, aseara l-am mangaiat pe bebeita pe burtica si sotul meu a inceput si el imediat s ail mangaie,ca si el vrea sa ii spuna noapte buna.
m-a emotionat.

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

si mie!!!.....numai ca eu nu sunt gravidutza ca tine

Citat:
citat din mesajul lui nike974

mi-e foame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!

Mergi la inceput

in vena soro, branula!

Mergi la inceput