Locul fetelor Nou-Venite (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violab

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Citat:

arianna cu ce zbori?

Cu avionul ....cu Blu air...pana la Bacau,e mai aproape de Piatra-Neamt

Ma gindeam ca ai o pasrica personala care te duce.Si eu tot cu blu air. Nu am mai zburat cu ei pina acum. Cum sunt? Am gasit bilet asa ieftin...Nu mi-a venit sa cred.

Sunt ok...nu au cine stie ce lux..la banii astia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Fetele unde v-ati asacuns? Vin la voi sa stiti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Am avut putina treaba dar, am revenit

Citat:

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Am avut putina treaba dar, am revenit
Citat:

Fetele se ascund.

Mergi la inceput

Scrie repede 10 mesaje exact asa cum a zis polo ca sa te vedem in timp real.
Ca sa intelegi mai bine, tu scrii acum, la noi nu apare ca nu este moderat (de fapt vezi si tu ca nu apare), noi scriem in continuare si asa se fac alte pagini si nu mai vedem mesajul tau. Numai cine a ramas in urma va vedea mesajul. Sper ca m-am facut inteleasa.
Aici suntem doar aspirante (fostele aspirante, acum gravi, intra destul de rar), noi ne dam cu parerea dar, nu stim nimic sigur, cel mai bine ar fi sa te inscrii la odisee. Acolo sunt fete la fel ca si tine si poate ca unele dintre ele se confrunta cu aceleasi probleme.

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Polo iti multumesc pentru raspuns! Esti singura de altfel.. Oricum aseara am fost la doctor, aproape ca l-am fortat sa ma vada pt.ca avea programari full,am asteptat cumintica pana a terminat.Dupa aceea m-a vazut la eco si Thanx God...totul este bine.Bebele meu e bine, a mai crescut , face tumbe prin burtica.Deci totul este absolut normal la 12,5 saptamani.Explicatia la acele sangerari? Nu prea stiu nici eu, insa din cate am inteles as avea o rana care va trebui cauterizata dupa nastere.Posibil din cauza asta sa fi fost acele secretii.Oricum m-am programat sila alt doctor,insa numai in 17 martie ma poate primi.Pana atunci sa speram ca va fi bine.Va urez tuturor bebici sanatosi,cuminti si frumosi.

Mergi la inceput

Cred ca se pregatesc sa plece acasa sau deja au plecat

Citat:
Fetele se ascund.

Mergi la inceput

vio Cat te-a costat biletul de avion?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Polo iti multumesc pentru raspuns! Esti singura de altfel.. Oricum aseara am fost la doctor, aproape ca l-am fortat sa ma vada pt.ca avea programari full,am asteptat cumintica pana a terminat.Dupa aceea m-a vazut la eco si Thanx God...totul este bine.Bebele meu e bine, a mai crescut , face tumbe prin burtica.Deci totul este absolut normal la 12,5 saptamani.Explicatia la acele sangerari? Nu prea stiu nici eu, insa din cate am inteles as avea o rana care va trebui cauterizata dupa nastere.Posibil din cauza asta sa fi fost acele secretii.Oricum m-am programat sila alt doctor,insa numai in 17 martie ma poate primi.Pana atunci sa speram ca va fi bine.Va urez tuturor bebici sanatosi,cuminti si frumosi.

nela bine ai venit sarcina usoara si la termen..poti intra la odiseea burticilor cu delfinasi de iulie august...acolo fetele sunt cu sarcini ca a ta

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

draga felicitari ptr vestile bune
pup fetele cucuiete

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi