Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 18
violab spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Eu ard de nerabdare.....cand am vazut ca si aici la Roma ninge,mi-a fost un pic frica cu plecarea..ma gandeam sa nu anuleze zborul,dar nu cred ca sunt pb..deja a incetat ninsoarea...n-a mai nins din'86,iti dai seama?...a fost ceva magic,dimineata cand m-am trezit ploua si deodata a inceput sa ninga,ne holbam ca copiii mici |
Of ninge..La noi e vint de rupe copacii si frig. Dar soarele e sus pe cer.
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violab arianna cu ce zbori? |
Cu avionul ....cu Blu air...pana la Bacau,e mai aproape de Piatra-Neamt
trutzi spune:
Doamne ajuta sa vii cu o veste super!
citat din mesajul lui Arianna11 Da,asa e, azi z26 ...am simtit ieri seara o super usoara durere de sani....dar asa e inainte sa-mi vina...cum o vrea DD ,ziua 28 e exact duminica ,cand plec |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Mi-ai dat teapa credeam ca vii in Buc
citat din mesajul lui Arianna11 Cu avionul ....cu Blu air...pana la Bacau,e mai aproape de Piatra-Neamt |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Mi-ai dat teapa credeam ca vii in Buc
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Mda era ceva,ne si cunosteam ...
nela_didea spune:
Polo iti multumesc pentru raspuns! Esti singura de altfel.. Oricum aseara am fost la doctor, aproape ca l-am fortat sa ma vada pt.ca avea programari full,am asteptat cumintica pana a terminat.Dupa aceea m-a vazut la eco si Thanx God...totul este bine.Bebele meu e bine, a mai crescut , face tumbe prin burtica.Deci totul este absolut normal la 12,5 saptamani.Explicatia la acele sangerari? Nu prea stiu nici eu, insa din cate am inteles as avea o rana care va trebui cauterizata dupa nastere.Posibil din cauza asta sa fi fost acele secretii.Oricum m-am programat sila alt doctor,insa numai in 17 martie ma poate primi.Pana atunci sa speram ca va fi bine.Va urez tuturor bebici sanatosi,cuminti si frumosi.
violab spune:
citat din mesajul lui Arianna11
Cu avionul ....cu Blu air...pana la Bacau,e mai aproape de Piatra-Neamt |
Ma gindeam ca ai o pasrica personala care te duce.Si eu tot cu blu air. Nu am mai zburat cu ei pina acum. Cum sunt? Am gasit bilet asa ieftin...Nu mi-a venit sa cred.
nela_didea spune:
citat din mesajul lui nike974 zi infernala.nu stiu cat am vomitat,pur si simplu. |
Nike974...sunt noua pe aici.In cate saptamani esti insarcinata?