Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 16
aleesicoo spune:
ce fac fetele mele?
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
A mai ramas o zi
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo ce fac fetele mele? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo ce fac fetele mele? asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Buna Ale ce face printesa?
mvb spune:
Trutzi cand ai fost la Manastirea Petru Voda?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
aleesicoo spune:
da trutzi doar o zi care imi pune nerabdarea pe jar
arianna , printesa abia si-a terminat de facut numarul si acum e "franta"de oboseala, doarmeee...o mai apuca pe la 16.00
aseara i am zis ca vine tatii maine acs si s a lungit n burtica cat o zi de post si bineinteles pe vezica mea
asa creste bebicu
ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
PM back
citat din mesajul lui Arianna11 Trutzi ai PM din nou |
trutzi spune:
In postul Craciunului. Inainte sa inceapa sa ninga. Am fost si la doua zile s-au blocat drumurile. A nins chiar in noaptea cand am stat. Erau superbi brazii cu zapada pe ei, era un aer atat de curat
citat din mesajul lui mvb Trutzi cand ai fost la Manastirea Petru Voda? MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |