Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
Salutare,
Fragutza - succes azi la doc si sa te intorci cu vesti bune.
Sunt tare curioasa ce-ti va spune ref diversificare.
Poate azi o cantarim si noi pe Maia. Mi-am adus aminte ca spunea cineva ca i s-a rupt leaganul care tb sa tina pana la 11 kg. Aquaium-ul asta pe care il avem noi tine pana la 9 kg parca, ceea ce inseamna ca-l vom folosi pana la 3 ani
.
Maia a papat mai bine. Puii vostri la fel papa din lingurita - scot limba si ling alimentul de pe lingurita...., isi ling degetele?
Ieri a cumparat sot baby cook si am facut acum un morcovel la el. Sunt curioasa ce va zice Maia.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
liliac1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moni_iulia Daca ati sti de cand ma chinui sa pun www.youtube.com/watch?v=3bUpsDIvOEg" target="_blank"> cearta asta... Intre timp mi-am facut si cont pe youtube... Liliana Si cred ca nu merge s-o vedeti,nu? ![]() Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii ![]() Romania |
Normal ca nu se vede
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
liliac1 spune:
techiluto mamis, si esti si singura cu bebeii acasa? Eu asta inteleg. Banuiesc ca ai rezolvat urgentele si restul le veti pune la punct pe parcurs.
Mai, m-a busit rasul si plansul in acelasi timp si nu vreau sa simt vreodata ce simte sufletul tau.
Ai grija de bebelaci, spune-le o poveste si relaxeaza-te!
Hai, te
ca si la suparare esti simpatica.
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carinablanca Buna fetelor, Vreau sa spun , chiar daca cu intarziere La multi ani Dana si Diana!. Imi pare rau ca nu am intrat sa scriu dar am fost preocupata cu niste problemute cu bebelina mea. Sa va spun problema noastra poate ma puteti ajuta sau sfatui. La sfarsitul lunii decembrie i-au aparut la Maria niste pete rosii pe gat (cam in perioada cand a inceput sa pape marut) si am pus pe eama faptului ca in timpul mesei tot marul i se prelingea pe gatut si pe faptul ca saliva foarte mult. La inceput de ianuarie am vazut ca iritatia devine mai puternica si am primit d ela pediatra indicatia sa o dam cu crema Advantan, ceea ce am si facut si a disparut toata iritatia dupa vreo 4-5 zile de tratament. Dar apoi a reaparut, in conditiile in care am fost foarte atenta la igiena gatutului, sa nu cumva sa ii ramana papa intre pliuri si am reinceput cu Advantan, dar dupa vreo 10 zile de tratament am renuntat ca nu avea efect. Acum am fost iar la pediatra si a zis ca este dermatita atopica (acum petele au devenit mai mari si pielea e rosie si foarte uscata pe ele si au aparut o multime de bubite rosii pe gat si ii urca si pe fatuca si observ ca pielea ii e tot mai uscata). Asa ca de ieri am incepu sa folosim la recomandarea pediatrei crema Avene Trixera si daca intr-o saptamana nu se amelioreaza primim trimitere la dermatolog. sunt asa de suparata . Nici nu stiu ce sa mai fac si am dat-o de 2 ori deja cu crema asta care cica e foarte buna (si scumpa) si nu vad nici un efect.Daca a mai patit cineva asa ceva si ma poate ajuta va rog frumos sa imi spuneti ce ati facut. Multumesc Carina de scumpete de Maria (31.08.2009)http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png ![]() ![]() Happy Valentine's Day ![]() ![]() |
Buna
A mea are tot asa dermatita atopica.
A inceput pe la 3 luni sau pana in 3 luni, nu mai stiu. La inceput m-am speriat si eu dar cu timpul m-am obisnuit. La inceput i-a dar cu Locoid si Vitamina A solutie, apoi am schimbat cu crema asta Avene Trixera.
Deci acum ii fac baie cu apa simpla, o spal cu sapun tot de la Avene (25 lei in farmacie un nenorocit de sapun - nici macar lichid nu e, dar asta e). Doar pe cap spal cu sampon (eu am de la Sanosan dar nu cred ca e relevant). Apoi o dau pe toata pielea cu Avene Trixera, o las putin sa respire si sa-i intre in piele, apoi o imbrac si asta-i tot. Vad ca pielea arata mult mai bine. Aaa..si nu o spal zilnic, ci la 2-3 zile.
Daca totusi nu-ti merge crema asta, vezi ca mai sunt si altele. Si mergi la un dermatolog ca nu strica.
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
moni_iulia spune:
Liliana, nici acum nu se vede? Era intradevar privat dar, l-am modificat imediat.
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii 
Romania
- The land of choice
cristina_ana spune:
Vai, Techiluto, ce-o fi pe capul tau! Sa ma scuzi, dar eu am lesinat de ras cand am citit mesajul tau!![]()

Eu duoa ce am scris mesajul de azi dimineata am ramas fara curent, a fost o avarie in tot cartierul. Si eu daca nu am curent raman si fara caldura, apa calda, aragaz si cuptor.
Asa ca am luat copila si am plecat in Cora sa mananc si eu ceva. M-am aproviziona si cu avocado, ca prea mi-a placut ieri. O sa mai caut pe net retete.
Monique, daca mai ai tu retete cu avocado, poate imi zici si mie ce as mai putea face bun cu el.
Am cumparat si tot ce trebuie pentru cioco si acum am o dilema: care reteta iese mai buna, cea a lui Croco sau cea a Monicai? Am vazut ca difera mult si cantitatea de apa si de unt. Nu stiu pe care sa o fac!
Monica, daca mai citesti, spune-mi si mie, te rog, care ti s-a parut mai buna!
Crystina, si pe mine m-a impresionat poveste ta! Ai fetita mare, ce mai!
Sabina, Iulika si Liliana, ma bucur mult ca v-ati impacat!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
cristina_ana spune:
Danuta, vroiam sa iti spun si eu condoleante pentru socrul tau! Imi pare rau ca ati ramas fara un om asa de deosebit! Multa putere sotului sa treaca peste durerea aceasta!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
moni_iulia spune:
www.youtube.com/watch?v=GU3F2ynSt9c" target="_blank"> Tudor zice TATA!
Mami &Tudorita Mihaita in asteptarea primaverii 
Romania
- The land of choice
x_ggg spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Normal ca nu se vede Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Eu il vad...
si tare dulce e!!!! Fara cont fara nik
....--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de
Rares-Costin : 4 oct 2009Poze RARES
Povestea nasterii
hepilica spune:
...na ca am sunat-o pe doc si mi-a zis sa nu-i dau inca maiei piureut de morcov, sa-i dau suc. 10 ml suc de morcov amestecat cu 10 ml apa dat intre mese. maine 20+20...si tot asa..
am intrebat-o daca e ok cat a luat ieri din bibe cereale cu lapte (70 ml) si a zis ca e foarte putin. ar trebui sa ia din bibe exact cat lua lapte si sa cresc progresiv cantitatea de cereale, azi o cupa, maine 2.... asta e
! a fost greseala mea ca tetinele nu erau potrivite. aveam 3+, dar nu cu flux variabil speciale pe cereale (monique
). aseara sot nu a gasit la 2 farmacii, asa ca mai cauta azi. doc mi-a zis sa nu-i mai dau din bibe cerealele pana nu am tetine potrivite pt ca o enervez si risc sa nu mai vrea deloc.
imi e atat de ciuda, saracuta a luat ieri cerealele astea (pt prima data !) cu lapte si mai lua, dar tragea din tetina de o dureau falcile cred.. daca aveam tetinele bune, cred ca papa exact cum spune doc.
techila - sora mea, te inteleg. si eu am apa intr-un balcon pe care tb sa o dau tot timpul ca se infiltreza...tot in birou. oricum astazi vad ca nu-ti surad astrele. in cracii goi..ha? eu zic sa convoci o sedinta cu catelu' si pisica si sa le spui clar ca daca si ei iti dau de munca, va suparati.
cica de duminica vin iar ninsorile
(emoticonul asta imi place cel mai mult...). pa.
h. 
de
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.

. Nici nu stiu ce sa mai fac si am dat-o de 2 ori deja cu crema asta care cica e foarte buna (si scumpa) si nu vad nici un efect.
Maria (31.08.2009)