Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka mami, nici nu m-am gandit pana acuma ca si tu esti o Raluca . Se rezolva totul, nu te stresa! Sigur nu mor piticii de foame!

Crystina ei, uite ca eu am recuperat greut si am fost si ieri p-aici. In schimb tu... uite ca faci rezumate la cateva capitole . esti tare ca ai reusit sa alaptezi de la un san si nu te-ai dat batuta!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hmmm, mi se bulverseaza tot capul in sear asta...

Am intrat pe site la dr brown si scrie clar pe fatza ca sunt bpa free. Ce sa mai inteleg...

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

poate de cand am fost noi gravidoase or fi adus bpa free. Uite ce am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Uka mami, nici nu m-am gandit pana acuma ca si tu esti o Raluca . Se rezolva totul, nu te stresa! Sigur nu mor piticii de foame!

Pai nici eu nu ma gandesc la mine ca la o Raluca, intotdeauna mi s-a spus uka..
Iti ascult sfatul, fug la somn.
Inca o data, multumiri si pupici.

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hmmm, mi se bulverseaza tot capul in sear asta...

Am intrat pe site la dr brown si scrie clar pe fatza ca sunt bpa free. Ce sa mai inteleg...

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Eu aici http://drbrowns.ro/bpa1.html am gasit ca sunt din policarbonat, care e plasticul cel rau. Poate vor sa pacaleasca ochiul prin faptul ca pun linkurile despre BPA. Scrie pe cutie BPA free ca la unele Nuk-uri? Daca da, inseamna ca asa o fi, poate au sortiment de PP fara BPA, nu numai din plastic PC.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Vai, ca tot imi amintesc cateceva...ca prostu'...
Ca spunea Raluk de imunizarea a la povestea lu' Luto
Va veni vremea cand o sa stam cu ochii pe ei ca pe butelii. Noi am avut o perioada de imunizare cu...mucuri de tigara si kk de catei! Mergeam in parcurile de copii si pentru ca gasea si de-astea pe jos... le lua si voia sa le guste. Nu va spun ca aveam un stres continuu. Asa ca si la noi exista variante de-astea mai dure de imunizare
Acum, cand a scapat unul de catel pe gat...dupa starea de nervi si agitatie ne-am consolat ca "o sa fie o fata norocoasa". Ce era sa facem daca fapta fusese consumata inaintea vigilentei noastre?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

super tare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

MAi fetelor, da ninge afara nu se incurca .Imi vine sa ma dau SA bip bip in a de zapada ca numai eu sunt de vina ca eu am vrut zapada Mama i d zapada ca m-am saturat

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

N-am stiut eu pe cine sa dau vina

Mergi la inceput

No bun, daca tot am scris asa mult fug si eu la somn. Noapte buna, fete dragi! Si lapte bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

crystina ma bucur sa te recitesc!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ralukule, pe site-ullor, la prezentarea produselor scrie la unele ca-s bpa free. Bey, poate-s tampa, da' nu vreau sa ma gandesc ca pun asta numa' asa ca-i in trend.

Monica, ii oblojesti cu ceva bubitele la Atomix? Ceai de musetel sau altceva? Ca io ma gandeam azi sa incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Fragutza vezi ca cica musetelul e alergen. I-am dat si eu cand i-au aparut prima data si mai rau ii faceau. SI i-am spus cumnatei mele si ea mi-a zis ca mai rau inflameaza.... Momentan am renuntat la tot. LA inceput ii dadeam cu galbenele, ca nu stiam ce este, nimic, niciun efect. Am dat cu Atoderm, Cicabio, spal cu sampon Bio ma-sa, toate cam degeaba. A trecut dupa numai o aplicare de crema cu cortizon dar a doua zi am citit ce face cortizonul si am renuntat. Ii faceam bine pe moment dar pe termen lung vai de noi...
Vreau sa trec si eu pe Trixera dar momentan astept cu infrigurare CIC-ul ca nu am nici sa trec strada...
Vreau sa il bag si pe lapte hipoalergen. Mi-a amintit soatza in seara asta ca ne zisese pediatra la inceput sa ii dam Nan HA, dar... nu stiu de ce nu i-am dat ca poate acm nu mai avea... cine stie...
Off, scuze, ca de cand a zis si carina, stau pe net si caut si caut solutii.... Bine,ma voi duce si la medic. DAr vreau sa stiu tot despre ea. EU din ce am vazut prin poze nu prea seamana cu ce are el si mai am o speranta...sper sa fie alergie la proteina ceva. CA tot o am in cap de cand a zis kawa de ea, mai ales ca imi si regurgiteaza mult...
Hai ca am scris o gramada. CRed ca mai degraba am gandit cu voce tare...

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput