Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *71*
Raspunsuri - Pagina 10
monica_dicut spune:
Fragutza, pe al meu nu-l mananca.SAu cel putin nu da semne, nu-l vad scarpinandu-se. Sau poate nu stie... sa se scarpine ma refer...DE isteric, el isteric de fel din nascare
asa ca nu-mi dau seama daca urla de bube sau ca asa are el chef sa-mi puna ceierii pe moatze...
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
crystina spune:
Clau, cat de bine arati. O adevarata yummy-mummy!
Elle, Uve si Kateryna, multa sanatate la bebelusi!
Lali, bine ai venit si sa-ti traiasca sotul. 
Anomis, si eu am sling care e bun pana la 9 kg. Si pe mine ma doare spatele de mor desi Ruby e inca sub 7 kg. II place mult mai ales de cand o tin si cu fatza asa ca-mi mai sacrific shalele pana cand va ajunge la 9 kile. 
Laura, felicitari pentru Mihaitza dintziosu' 
Luci, ce mi-a placut descrierea. Nici nu-mi inchipuiam ca va fi altfel.
Sa stii ca o sa va prinda bine si tie si lui David. Btw..de ce naiba ii indoapa cu sirop din ala amestecat cu apa? a 4-5 ani au trecut direct pe Cola.
Mary, succes la examen! 
Ioanna, deci Carol a-nceput diversificarea cu o portie de..patutz!![]()

Kemsy, speram sa nu-i mai revina febra lui Loris! 
Raluk-ule, ce energie ai cand recuperezi..te pun in aceeasi categorie cu Maria..meeu cu temele facute! 
Uka, of! imi pare rau ca simti asta
Eu , de cand avea Ruby o saptamana, o hranesc numai de la o titi ca am avut niste probleme la stangul si a disparut de acolo..cand am incercat sa ma mulg mai mult de 50-60 ml nu am scos..si Lilly papa foarte des, ar papa si la o ora, iar noaptea inca se trezeste de vreo 2-3 ori. Dar sa stii ca ia in greutate ok si e in limitele normale. Mult succes, uite-asa ii facem mari!
liliac1 spune:
Mai fetelor, acum si eu am numai dermatite-n fata ochilor.
DA este una si bubitele alea de la balute sau de la transpiratie sunt altfel iar dermatita de scutec este alta treaba... spun si eu ca sa nu se creeze confuzie.
Fragutza mamis, bubitele de la dermatita atopica nu te mananca, te ustura. Eu asa stiu din explicatiile pe care le primisem atunci.
uka nu mai plage ca lapte este suficient. Si...ai putea sa incerci si-o bere (cu sau fara alcool)
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
Ralu stiu ca in timpul sarcinii am cautat despre biberoanele Dr Browns ca le lauda toata lumea. Si am gasit ca cele din plastic aveau cea mai mare cantitate de BPA de pe piata. Am pus si un link aici, dar nu mi-l gasesc la favorite. Era ingrozitor tot ce citisem. Toate plasticurile astealalte erau departe departe de nivelul de BPA de la ei. Si a fost un soc studiul si pentru cel care scria articolul, ca era sigur ca Dr Browns sunt cele mai ok. I-am contactat sa-i intreb (importatorul e din Baia Mare) si au spus ca numai din plastic din asta aduc in Romania. Nu stiu despre ce spunea Hepilica, cu BPA free, poate cele cumparate de la mothercare vin pe filiera lor. Si pe cei de la philips avent i-am contactat in sarcina sa-i intreb daca aduc la noi bpa free, ca pe amazon se gaseste si au zis ca nu.
Monique am retinut si de la tine ce zici cu cerealele. Dar, fetelor, o intreb aici si pe techila, oare nu sunt prea multe? Eu credeam ca numai o data pe zi o sa le dam in ceva, nu de atatea ori...
Si apropo, din moment ce mi-e lene sa ma mulg, si mie imi convine tare mult ideea voastra cu cereale in piureul de fructe sau in cel de legume!
Dana multumim de vestile de la Iulia. Abia astept sa poata intra si sa puna poze cu ele doua!
Hepilica are mare dreptate Monique cu fortatul. L-am citit pe Spock si scrie si el tare fain cu asta, sa fim atenti ca apoi o sa avem probleme ani de zile daca le cream aversiune fata de papi. Ai cautat totusi prin gurita ei? Nu iese un dintisor? Sa stii ca si eu imi pun intrebarea asta tot timpul: cum imi voi da seama ca papa destul? Multumesc mult
m-ai facut sa rosesc, va imbratisam si noi
. Am ras in hohote la treaba cu pur balsamul! ![]()
Vik vai ce ma enerveaza oamenii astia care va strica voua programul si obosesc mamarutza! Si nu e prima data! ![]()
Selen m-ai distrat tare cu expresia "sa incercam marea cu degetul"
. Inca nu am vazut filmarea, merg sa-mi caut niste casti, mai mor de curiozitate si la filmul cu Luci ca n-am apucat sa-l vad...
Moni sper ca ai avut o zi frumoasa pana la urma, fara dureri si musafirii au stat putin
. Cu voma ai dreptate, parca dupa ce se usureaza e tare vesel...
Diamar mersi de pontul cu olita. Sa stii ca de cate ori il vad ca se screme, il pun pe genunchii mei intr-o pozitie asemanatoare si daca e sa faca, asa reuseste mai usor ![]()
Iulika mami m-ai distrat azi cu kk lui Bruce de numa! Important e ca s-a reglat si face bine
!
Luci is de acord eu cu imunizare din asta naturala, cu umblat prin iarba... dar parca totusi ce spui acolo e prea de tot. Dar, vorba ta, din moment ce tot acolo trebuie sa ajunga in cele din urma, e mai bine sa incepeti de acum, cat e inca ajutat de lapticul tau!
Alex mersi de pontul cu ananasul! o sa incerc!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
crystina spune:
Andra,pentru dureri de dintisori eu ii mai dau un prosopel tinut in frigider pentru cateva ore..il molfaie cu o pofta de nedescris si ii mai ia din dureri..numa' ca trebuie sa fiu tot timpul cu ochii pe ea. Speram sa iasa repede dintzucii! 
Fragutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 Mai fetelor, acum si eu am numai dermatite-n fata ochilor. DA este una si bubitele alea de la balute sau de la transpiratie sunt altfel iar dermatita de scutec este alta treaba... spun si eu ca sa nu se creeze confuzie. Fragutza mamis, bubitele de la dermatita atopica nu te mananca, te ustura. Eu asa stiu din explicatiile pe care le primisem atunci. Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Ma gandesc eu in capul meu ca dc ar ustura-o ar plange sau n-ar suporta sa fie atinsa acolo..
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna seara, noi am avut mosafiri si tare bine mi-a prins ca sunt prieteni d-aia de care ai mereu chef. intre timp s-a pus iar pe ninsoare si viscol si e posibil ca maine sa fim din nou sinistrati. of, ca nu mai pot cu iarna asta, ma scoate din minti la fel cum ma omoara si netul ![]() raluk, tu ai mereu probleme la care eu nu am nici un sfat pertinent de dat si nici nu te pot incuraja ca nu trec niciodata prin situatiile tale ca sa am ceva de zis. mereu ma oftic ca io te iubesc profund si nu te pot ajuta in nici un fel. dar la faza cu tuns scurt.....ei bine aici ma pricep...sunt mama tunsorilor de genul asta, am fost rasa in cap, tunsa cu 1,2,3...cu tepi, culcat, cararat...in toate felurile. io am o slabiciune pt fetele cu par scurt...abia astept sa am o fata ![]() cred ca ma culc....va doresc somn usor! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |

pe langa ca ai fost simpatica ... cu musafirii iubiti... apoi am inceput sa ma simt chiar prost ca am probleme la care nu te pricepi

Multumesc muuuullllttt. Si io te iubesc tare tare

. Cred ca bag aparatul cat de repede. Daca am taiat vreo 20 de cm, ce mai conteaza inca vreo 4? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Fragutza spune:
Hmmm, mi se bulverseaza tot capul in sear asta...
Am intrat pe site la dr brown si scrie clar pe fatza ca sunt bpa free. Ce sa mai inteleg...
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
liliac1 spune:
Vai, ca tot imi amintesc cateceva...ca prostu'...
Ca spunea Raluk de imunizarea a la povestea lu' Luto
Va veni vremea cand o sa stam cu ochii pe ei ca pe butelii. Noi am avut o perioada de imunizare cu...mucuri de tigara si kk de catei! Mergeam in parcurile de copii si pentru ca gasea si de-astea pe jos... le lua si voia sa le guste. Nu va spun ca aveam un stres continuu. Asa ca si la noi exista variante de-astea mai dure de imunizare ![]()
Acum, cand a scapat unul de catel pe gat...dupa starea de nervi si agitatie ne-am consolat ca "o sa fie o fata norocoasa". Ce era sa facem daca fapta fusese consumata inaintea vigilentei noastre?
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
monica_dicut spune:
MAi fetelor, da ninge afara nu se incurca
.Imi vine sa ma dau 

SA bip bip in a de zapada ca numai eu sunt de vina ca eu am vrut zapada
Mama i d zapada ca m-am saturat
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte