Gravidute prin FIV (59)
Raspunsuri - Pagina 13
eumada spune:
Dragaica la 14 saptamani..nu prea ai cum sa simti.....eventual cu psihicul..adica sa stii ca ala e bebe,dar fiziologic nu se poate inca.eu am simtit prima bataie la 16 saptamani,eram chiar la eco si a tras un sut apasat.....era pe 16 martie deci s-a confirmat..bine ca eu am nascut-o pe eva de 3850..si 54 cm si la 29 saptamani avea 1.800gr..deci...parca asa tin io minte....in fine o sa vezi tu ce te bumbacesc aia micii pe la 26 incolo..mama mama ce o sa vrei sa doarma si ei putin....tin minte ca la 30 de saptamani incepea sa maloveasca la ficat de racneam de durere..si era una....dar doi...oho oho....
va pup gagici..Castelana esti de admirat pentru curajul si calmul tau....
acus acus....vne momentul...sa inteleg ca sotul tau e tot european dar v-ati mutat in asia?
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
many_bani spune:
Simona, eu ptr. ca nu prea am avut ajutor(decat sotul dar mai mult cu gatitul, cumparaturi etc, nu se prea baga la bebe)am trecut greu peste primele 2 luni, mai ales ca Vlad a avut o forma urata de colici. Acum este altceva doarme de la 22,30-23,00 pana spre 5,00-6,00 cand incepe frichineala ptr. papa apoi doarme iar pana la 8-9. Programul si de papa si de somn el singur l-a facut. Este mai greu cu somnul ziua la noi, daca este in casa mai mult de 30 min. nu doarme, daca este afara sau in balcon doarme 4 ore legate.
Si eu eram chiauna de somn, asa am si ramas
, iar acum chiar daca Vlad se culca devreme eu tot la 1 noaptea adorm. O sa fie greu dar satisfactiile sunt pe masura.
Pupam fetele 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moshulik salutare tuturor! cioc, cioc, cioc! ma primiti si pe mine? cateva dintre voi ma stiu de la aspirante prin FIV iar pentru cine nu ma stie, ma prezint (ca asa este frumos cand dai buzna peste om): UM 24 ianuarie, DPN 31.10. 2010 sarcina obtinuta prin FIV (cel de-al doilea si cel Norocos, de altfel), la Giulesti cu Marinescu+Cocei, cu 2 embrioni de Z3carora li s-a practicat si AH, transferati pe data de 10 februarie. pe data de 23 februarie, B hcg 109, 16 de atunci incoace, inca 2 teste de pipilica (sunt mica MARE stressy)pozitive a, si inca ceva: Maine schimb semnatura! facem 5 saptamani in cap! Moshulik +4 |
ehehehehe lume noua!!!!!!!!!!!!!! cum sa nu te stiu?
Bravo mai moshulik!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari si sa ai sarcina usoara, bebe sanatos si la termen.
Stai linistita si lasa pipile ala!
uite citeste aici sa-ti tina companie primele saptamani si calm!!!
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-5-de-sarcina.aspx
bun venit si sa fie intr-un ceas bun!!!!
castelana fericita
34+
moshulik spune:
buna dimineataza!
va invit la o cana cu laptik (sau ceai, dupa caz
)

va, rog, daca se poate sa-mi spuneti si mie daca voi ati avut in prima parte a sarcinii ceva dureri de burtik si mijloc
eu le-am simtit acum cateva zile
dar si aseara si azi dimineata
nu sunt puternice, dar stiti si voi ca orice junghi in aceste momente de pune pe ganduri
am luat un no-spa si s-au dus
dar intrebarea ramene?
voi ati avut?
sa fie oare de la o usoara raceala?
sau sunt normale?
sa fie cauzate de uter care se adapteaza la tranformari?
paranoia e la cote maxime.
Moshulik
+5
eumada spune:
DA de la uter..se intind ligamentele se mareste uterul..e ceva normal...se mai contracta pe acolo cate ceva.....se pregateste organismul pentru a gazdui pe bebe care va fi din ce in ce mai mare..doare ca la ciclu..cam asa ceva...pe mine m-a durut dar m-a durut toata sarcina la mkine a fost altceva..dar cel putin pana in saptamana 7-8 am avut exact ce spui tu..e normal...sa nu sangerezi...asta nu e foarte normal.

Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii
many_bani spune:
Moshulik, bine ai venit la odisee, sa ai o sarcina linistita pana la final. Eu zic ca durerile sunt oarecum normale, dar sa nu le lasi sa-si faca de cap, poti sa iei no-spa 3-4/zi, te odihnesti si asa cu putina grija treceti de primul trim. cu bine. 
Ellanik cum sunteti? 
Pupam mamicile, piticii si burticile.
Sa aveti o zi frumoasa 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
moshulik spune:
| citat din mesajul lui eumada DA de la uter..se intind ligamentele se mareste uterul..e ceva normal...se mai contracta pe acolo cate ceva.....se pregateste organismul pentru a gazdui pe bebe care va fi din ce in ce mai mare..doare ca la ciclu..cam asa ceva...pe mine m-a durut dar m-a durut toata sarcina la mkine a fost altceva..dar cel putin pana in saptamana 7-8 am avut exact ce spui tu..e normal...sa nu sangerezi...asta nu e foarte normal. ![]() ![]() Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA# povestea nasterii |
multumesc mult, eumada
m-am mai linistit putin
Moshulik
+5
moshulik spune:
| citat din mesajul lui many_bani Moshulik, bine ai venit la odisee, sa ai o sarcina linistita pana la final. Eu zic ca durerile sunt oarecum normale, dar sa nu le lasi sa-si faca de cap, poti sa iei no-spa 3-4/zi, te odihnesti si asa cu putina grija treceti de primul trim. cu bine. ![]() Ellanik cum sunteti? ![]() Pupam mamicile, piticii si burticile. Sa aveti o zi frumoasa ![]() mami de Vlad (29.10.2009)Poze |
multumesc, mani_bani

incerc sa stau cat mai calma si linistita, dar stiti si voi cum e cu Paranoia

Moshulik
+5
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui moshulik va, rog, daca se poate sa-mi spuneti si mie daca voi ati avut in prima parte a sarcinii ceva dureri de burtik si mijloc voi ati avut? Moshulik +5 |
si eu am avut dureri din timpul stimularii, cam ca la CM.
Dupa transfer parca era o durere surda constanta, iar dupa confirmarea sarcinii am avut momente in care cresteau intepaturile in intensitate. Mai uitam si ma ridicam brusc (sunt cam apucata) si atunci ma sageta negresit. Am incercat in primul trimestru sa stau cat mai linistita, nu am exagerat cu mersul sau iesirile, acum pot spune ca nu-mi pare rau, n-am sangerat si nu am avut probleme de nici-o natura.
Politica dr de aici a fost sa nu-mi dea nimic de dureri, mi s-a spus ca e normal sa le am, sa stau intinsa si linistita. Am incercat ca nici alimente care baloneaza sa nu consum, sa tin pe loc constipatia, care la mine a reprezentat o eterna problema.
Ai incredere in tine si de acum te vei "hrani" cu ce-ti zice dr la eco, cand te duci sa vezi inimioara? cam la a 6-7-a saptamana se vede

sarcina usoara!
castelana fericita
34+
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
si eu am avut dureri din timpul stimularii, cam ca la CM. Dupa transfer parca era o durere surda constanta, iar dupa confirmarea sarcinii am avut momente in care cresteau intepaturile in intensitate. Mai uitam si ma ridicam brusc (sunt cam apucata) si atunci ma sageta negresit. Am incercat in primul trimestru sa stau cat mai linistita, nu am exagerat cu mersul sau iesirile, acum pot spune ca nu-mi pare rau, n-am sangerat si nu am avut probleme de nici-o natura. Politica dr de aici a fost sa nu-mi dea nimic de dureri, mi s-a spus ca e normal sa le am, sa stau intinsa si linistita. Am incercat ca nici alimente care baloneaza sa nu consum, sa tin pe loc constipatia, care la mine a reprezentat o eterna problema. Ai incredere in tine si de acum te vei "hrani" cu ce-ti zice dr la eco, cand te duci sa vezi inimioara? cam la a 6-7-a saptamana se vede ![]() sarcina usoara! castelana fericita 34+ ![]() |
mercic, pt incurajari!
la eco m-au programat pe 9 martie!
offf,ce mult e pana atunci!
Moshulik
+5