Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 9
anamona spune:
doamnelor parfumate :) am nevoie de un sfat de la voi:
ce situri romanesti recomandati pt achizitia de parfumuri?
am ochit cu preturi mai mici esentedelux si esente, sunt de incredere?
de pe strawberry, la ce posta livreaza parfumurile? auzisem ca daca ar fi cea de cartier.....cand am cumparat csometice de la ei, m-au trimis la posta unde vin coletele de america si m-au taxat si cu TVA....
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Si face vamesul conversia ? Ca pe factura apar dolari. Deci pt. Alien-ul la 73 de dolari platesc taxe vamale...hmmm.... |
Da cam asa ceva.eu am avut un parfum de vreo 80 de dolari si mi-au aplicat TVA-ul.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
MissyMiss spune:
buna dimineata parfumatelor!
m-am tot gandit,si trebuie sa va intreb ce parere aveti de Jean Paul Gautier- MADAME...am unu de 100 ml...si am pufait de cateva ori doar, dar l-as baga la schimb, sau spre vanzare....vreo "mancatoare" de asa ceva pe aici?!?!
geniest spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cait
Da cam asa ceva.eu am avut un parfum de vreo 80 de dolari si mi-au aplicat TVA-ul. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
Mersi frumos pt. lamuriri. Ma supara chestia asta...
Am uitat sa-ti zic ca am mirosit sambata Innocent. Si NU. Este fratiorul mai mic al lui Angel.
Sa aveti o saptamana linistita.
alexia718 spune:
Ciao tuturor! De cand va citesc, stau tot cu nasu-n parfumuri, si mi s-a cam pus pata pe unul-altul asa ca, desi imi sunt dragi tare, vreau sa ma despart de cateva dintre preferatele mele, pt. a face loc altora noi . Asa ca scot si eu la bursa:
Alien (Thierry Mugler)- EDP - 60 ml - din care am consumat cam 8 ml;
Shalimar (Guerlain) - EDP tester - 75 ml - din care consumat...putin de tot, cateva pufuri, cam de juma de centimetru .
Verry Irresistible (Givenchy)- aici e bai, l-am primit in septembrie, deci ambalaj nu am sa vad ce e anume si ce gramaj are, iar abtibildul de pe sticluta a fost desprins de fiu-meu cand a pus mana pe ea si n-am dat atentie, deci habar n-am ce-ar fi, banuiesc ca e o apa de toaleta, iar gramaj... vreo 75 ml, dupa inaltimea sticlei (19 cm cu tot cu dop ).
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia718 Ciao tuturor! De cand va citesc, stau tot cu nasu-n parfumuri, si mi s-a cam pus pata pe unul-altul asa ca, desi imi sunt dragi tare, vreau sa ma despart de cateva dintre preferatele mele, pt. a face loc altora noi . Asa ca scot si eu la bursa: Alien (Thierry Mugler)- EDP - 60 ml - din care am consumat cam 8 ml; Shalimar (Guerlain) - EDP tester - 75 ml - din care consumat...putin de tot, cateva pufuri, cam de juma de centimetru . Verry Irresistible (Givenchy)- aici e bai, l-am primit in septembrie, deci ambalaj nu am sa vad ce e anume si ce gramaj are, iar abtibildul de pe sticluta a fost desprins de fiu-meu cand a pus mana pe ea si n-am dat atentie, deci habar n-am ce-ar fi, banuiesc ca e o apa de toaleta, iar gramaj... vreo 75 ml, dupa inaltimea sticlei (19 cm cu tot cu dop ). Oricum, pretul e pe masura necunostintelor mele .Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
asa scump le vinzi?
glumesc, tin sa precizez!
activeaza ti Pm -ul te rog, si trimite mi un pret pt ALIEN. nu ti mai dau PM sa te intreb, considera ca am facut-o acum.
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
[purple]asa scump le vinzi? glumesc, tin sa precizez! |
Ce tare!!! Ai perfecta dreptate! Daca pretul e la fel d emare ca si "necunostintele mele", inseamna ca parfumul acesta costa taaaaare mult! Ma duc sa rectific greseala.
MissyMiss spune:
vroiam sa-ti dau pm, dar nu le-ai activat inca, da-mi si mie un pm cu detalii pentru verry iresistible.
multu!
MissyMiss spune:
pentru alexia718 era mesajul de mai sus..
offf, indragosteala de ieri nu mi-a trecut