Club chic(29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Hello fetelor..vad ca nu prea va lipsesc;;
Sali sa fii atenta cu comanda din 5ianuarie daca ai platit cu paypal inainte sa expire cele 45 de zile sa deschizi un litigiu.Nu se stie niciodata.Cand te vad cum vorbesti de JACOMO parca imi pare rau ca nu l-am luat si eu cand era..Data viitoare acum.
In seara asta mi-am dat cu Innocent de Mugler.J'adoreeeeeeeee
o seara buna..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Dana felicitari pentru achizitie. Cred ca esti in culmea fericirii...si doar cu 90 de lire...

Sali, nu mai sta pe ganduri. I-ati un Alien ca pretul acela de pe fragrancex e fabulos.
Eu parca sunt sedata. M-as da continuu, de fapt...ma dau acasa dimineata si mai pufai si la serviciu din mostrele de pe ebay.
Nu va spun ca sunt amorezata rau de Alien-urile de vara: Eau Luminescente si Sunesence.

Cait, spune-mi, te rog, Innocent este mai spre Angel sau spre Alien (ca miros)????
Eu mai am mostra de Eau de Star - imi place, dar parca e cam greut, il simt ca o caramida pe mine.

De cand am Alien-ul de la babanu' (asa cum e el) si mostrele nu m-am mai atins de altceva. Oricum mi-am propus sa termin sticla pana ajung la Roma

O zi frumoasa va doresc !!!!

PS Tineti-mi pumnii ca azi e ziua cea mare: ne inscriem in clasa I !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Buna dimineata!!

Dana felicitari pt Tobaco!!! Cand ai spus zilele trecute ca-ti vei lua o sticla mare, credeam ca te referi la sticlaonca aia de 300 ml sau cat avea de care vorbeai in urma cu un capitol...hi hi hi.

Teo, tortul arata FAN-TAS-TIC!

MissyMiss bine ai venit!

Geniest bafta la inscriere, banuiesc ce emotii sunt pe acolo!

20+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

dana tu faaci numai afaceri bune, ce sa zic sa l stapanesti sanatoasa da` eu tot ma intreb cum ai trecut tu de la shalimar la UNESEXE ?
o sa mi comand si eu o mostra de tobacco de pe the parfume sa ma lamuresc ce i cu el !

fetelor va multumesc pentru aprecierile voastre asupra tortului meu da` va zic ca e primul si ...nu mi se pare cine stie ce (eu sunt f pretentioasa si exigenta ) da am reusit sa o las masca pe fiica -mea . nu m -a mai comentat, ca de obicei ma bombane tot timpul, eu fiind un fel de BULA al familiei (adica omul de care se face misto!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Vine cu noi normal, trebuie sa invete de mica, din fasha!

Buna,parfumatelor!

Rose,de mult vroiam sa te intreb (eram curioasa,insa n-am indraznit...),dar acum am aflat din conversatia voastra (cred?!) ca e...fetita?
Ma bucur mult pentru tine,mai ales ca ,mi se pare ca in ultima vreme este inflatie de baietei (cel putin la noi in familie si printre cunoscuti),asa ca avem mare nevoie de fetite.Deci,inca o data,fe-li-ci-tari!
Sarcina usoara,in continuare,cu multa sanatate
;mai ai de parcurs cam jumatate de drum...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Citat:

Vine cu noi normal, trebuie sa invete de mica, din fasha!

Buna,parfumatelor!

Rose,de mult vroiam sa te intreb (eram curioasa,insa n-am indraznit...),dar acum am aflat din conversatia voastra (cred?!) ca e...fetita?
Ma bucur mult pentru tine,mai ales ca ,mi se pare ca in ultima vreme este inflatie de baietei (cel putin la noi in familie si printre cunoscuti),asa ca avem mare nevoie de fetite.Deci,inca o data,fe-li-ci-tari!
Sarcina usoara,in continuare,cu multa sanatate
;mai ai de parcurs cam jumatate de drum...

Carina draga esti o scumpa!!! Adevarul e ca la ultimul eco s-ar fi putut afla sigur, numai ca vrut sa faca un numar de dans si atat s-a zbenguit ca medicul a zis doar ce crede, nu putea fi sigur.
Vinerea cealalta vom afla.....numar zilele, abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

multumesc mult fetelor

rose, rose, razi cu mineacum chiar 250 ml e prea mult, nu ati vrut sa o impartimsi ar fi trebuit sa fac credit

rose, tu sper ca nu glumesti cu excursia la Paris

sa va povestesc o intamplare, am o prietena, mai exact e o prietena f.buna a mamei mele, e prof.univ, a fost 6 sapt in Franta la ceva schimb de experienta si povestea ca a fost intr-o parfumerie unde a un tip cumparase cateva plase cu parfumuri, f.f.multe. Ea zicea ca era un arab. A primit mostre o gramada!! Cum a iesit din parfumerie le-a pus in cosul de gunoi

a zis ca i-a fost rusine sa le ia

eu propun sa mergem, ne postam fiecare in fata unei parfumerii, recuperam mostrele aruncate de clienti, le vindem pe e-bay si ne recuperam banii pe care ii luam din banca ca sa mergem la Paris

rose e ghidul, deci la ea se fac inscrierile pt excursie

cait, cum sa nu ne lipsesti?? chiar ieri vorbeam cu sali pe mess ca ne pare rau ca nu a ajuns TF la tine. cand ajungi In Bucuresti te rog sa-mi trimiti adresa de acolo si primesti un puf

geniest, sa vezi tu emotii in prima zi de scoala.

azi Marcus a avut un test la mate, daca faci sub 70 de puncte nu mergi mai departe la un concurs, "Micul matematician".

i-am spus dimineata sa fie atent, sa nu se grabeasca, etc, la care mi-a spus: "Nu-ti fa probleme mami ca ma descurc, sunt marele matematician", modestul de el , mai lucram la asta...

clarisss, sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:

Carina draga esti o scumpa!!! Adevarul e ca la ultimul eco s-ar fi putut afla sigur, numai ca vrut sa faca un numar de dans si atat s-a zbenguit ca medicul a zis doar ce crede, nu putea fi sigur.
Vinerea cealalta vom afla.....numar zilele, abia astept!

te duci la medic sa ti confirme ca am avut eu dreptatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissyMiss spune:

sa-ti traiasca matematicianul!:)
fetelor, ziceti ca puneti de-o excursie parfumata?!!?

Mergi la inceput

Dana ce amuzanta e povestea cu arabul, cum sa arunci bunatate de mostre? Ce gest excentric!
S-a intors Marcus de la test? Avea incredere in el si sunt sigura ca va intra la concurs!
Sali acum te rog mentine violet pana vinerea viitoare, pleaseee!!!

Mergi la inceput