Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 3
teo30967 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha arata asa de bine, felicitari teo esti plina de talente ascunse. tocmai am cumparat o sticla de 50 ml Tabacco Vanille, sigilata |
multumesc esti draguta dana
cu cat ai luat parfumul ??????
MissyMiss spune:
buna fetelor..va tot citesc de un timp,si m-ati convins sami fac cont...
teo: ce super arata tortul, cred ca-i demential!(trebuia sa o spun)
danamiha: nu imparti nimic din sticla..
sau la cine am citit ca avea de vanzare 20 ml tom ford?!?!?
sali: unde gasesc jacomo..cel ce seamana cu addict?!?!
multu!
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
multumesc esti draguta dana cu cat ai luat parfumul ?????? |
90 lire cu transport cu totam de vanzare 20 ml din cealalta sticla, avea 25 cand am luat-o cu 85 dolari, dar vand mult mai ieftin cei 20 ml
sali spune:
citat din mesajul lui teo30967 sali ai adresa mea sau sa ti-o trimit pe pm ? |
nu am, da mi-o te rog .
edit: acum am vazut noua pasiune!
dar cum facem, ca noi te credem ca sunt delicoase, dar tr sa ne convingem!
sa caut o fiola mai mare, sa mi dai o mostra ?
felicitari! nu as fi in stare ever!
sali spune:
citat din mesajul lui MissyMiss sali: unde gasesc jacomo..cel ce seamana cu addict?!?! multu! |
a fost pana acum vreo 3 zile pe fragrancex, acum este OUT of stock!
si acum imi miroase pe mana!
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_S-am-pid_60565Wproducts.html
mai e pe ebay!
http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=jacomo+silences+purple&_sacat=26395
daca ti place Addict Eau Fraiche, go for it!
teo30967 spune:
citat din mesajul lui sali sa caut o fiola mai mare, sa mi dai o mostra ? |
ce sa pun in fiola mare parfum sau o felie de tort ?
daca vrei iti fac un tort si ti ltrimit prin microbuz asa cum trimit parintii la studenti la bucuresti...
sali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
ce sa pun in fiola mare parfum sau o felie de tort ? daca vrei iti fac un tort si ti ltrimit prin microbuz asa cum trimit parintii la studenti la bucuresti... |
ziceam ca vreau sa probez o felie de tort! sa vad daca e pe stilul meu, gurmand!
eu vreau tort cu esenta de lolita, nu de lamaie sau rom!
danamiha spune:
citat din mesajul lui MissyMiss buna fetelor..va tot citesc de un timp,si m-ati convins sami fac cont... teo: ce super arata tortul, cred ca-i demential!(trebuia sa o spun) danamiha: nu imparti nimic din sticla.. sau la cine am citit ca avea de vanzare 20 ml tom ford?!?!? sali: unde gasesc jacomo..cel ce seamana cu addict?!?! multu! |
bine ai venit pe DC si ...printre parfumate
eu am de vanzare 20 ml, daca te intereseaza, activeaza-ti PM (mesaje private) si putem vorbi.
MissyMiss spune:
fetelor ati comandat cumva de pe www.perfume-worldwide.com?!?...oare vine colectul pana la pasti?!?sau iau vreo teapa?