Club chic(29)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

fetelorrrrrrrrrrrrrrrr a sosit Angel Rose, dupa 44 de zile

doar dupa masa ajunge si la nasul meu.

deci, daca vreti sa comandati pt Craciun acum e momentul sa o faceti, asa veti fi linistite ca ajunge la timp ca pt 8 martie nici o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

deci, daca vreti sa comandati pt Craciun acum e momentul sa o faceti, asa veti fi linistite ca ajunge la timp ca pt 8 martie nici o sansa

dana eu mor de nerabdare sa aud parerea ta si a lui sali despre el ........si PERSISTENTA in primul rand ! daca e la fel de persistent ca celelalte ca unele am citit pe fragrance.net ca au doar de la 1-5 ore spre deosebire de unele care duc pana la 11 ore !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Dana,ceee maaa buuucuuur,ce ma bucur!!!...
Ma bucur asa de mult de parca l-as fi asteptat pentru mine!
Cati ml. are?Ca la cate emotii mi-a dat parfumul asta,as ruga-o pe Sali sa-mi trimita si mie un puf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Un parfum care tine 11 ore??Il vreau si eu pe asta.
Asteptam impresiile despre Angel Rose..Hai ca eu ma duc sa comand pentru Craciun..Eu cred ca astia de la fragrancex stiu ca dupa 45 de zile declansam litigiu si de asta le trimit in a 44 zi..smecherie mare
Pe mai tarziu.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo,azi am pus plicul cu fiola.
exploateaza l pe tom ford corespunzator , sa mai stie si provincia cum miroase, nu doar voi fetele de bucuresti !

acum ma gandesc ca daca o sa va luati si tu si geniest parfumuri dulci de la mugler, o sa fiti asa :

http://www.youtube.com/watch?v=PP7pzWVa2k0

as mai avea o rugaminte, teo, ai putea tu sa exploatezi si LALIQUE - Le Parfum, pe o hartie sau pe o bucata de material, ceva?
nu mai zic de mostra de Innocent, se pare ca s-a dat deja! am zis se pare !

o sa ti scriu aici de angel la rose , eu nu stiu nici angel decat din ce mi-a trimis dana pe catifea, sper sa mi placa! viata lunga nu cred ca vom avea ,totusi, e o sticla de 100 ml EDP si la cat de repede vad ca am inceput sa ma plictisesc si sa vreau altceva, parca vad ca -l pun pe bursa aici !

carina, eu ti-as da nu doar un puf, as zice sa-l trimita dana la tine ca sa-l vezi la fata locului si apoi il trimiti tu la mine !
il plimbam ca pe sfintele moaste , ca vocatie are, doar a facut 6 saptamani din sua !

in alta ordine de idei: am primit acum aviz de la posta pt ALIEN. in maxim 2 ore sunt pe el( sau el pe mine, nu gabi? )

tot azi am aviz de la dana pt Tobbaco Vanille de la dana, in sfarsit o sa am si eu ocazia sa vad minunea care a cucerit o pe dana noastra , pana la ultima celula! ce zic eu celula, pana la ultima molecula!

si tot azi am primit si plicul de la rose , declar urmatoarele impresii :
1. Sisley Eau du soir - very coconos, domnos, te obliga la tinuta si atitudine, concomitent. un aer usor ( desi s-ar putea sa mi se para mie) retro, dar in sensul ff bun, nu stiu de ce dar ma duce cu gandul la saloanele Bucurestiului interbelic, rochii elegante,care dupa razboi au devenit mai scurte , dress alb mat, cristal mult ( in cupa de sampanie sau in policandru), charleston!
eu am gasit o asemanare cu lutens, nu neaparat unul anume( eu am mirosit vreo 4) , mai mult o asemnare cu lutens in sensul in care se simte de la posta ca e alta clasa de parfum, are acel ceva care face un parfum sa te evidentieze si sa te diferentieze , cu conditia necesara de a sti sa-l porti!
2. lutens Louv- i-am zis lui rose sa mi l trimita, citind ca e gurmand! mi-am zis ca tr sa fie interesanta combinatia lutens - gurmand!
imi miroase a sambure de migdala, migdala, sambure de cireasa , compot de prune! hei, e de bine ! si martzipan, zice rose !
normal ca l-as vrea ! chiar mult!
3. lutens Daim Blond - aici se schimba jucaria, eu spun ca miroase a vaselina ( sau alifie , sau uree)si ca ma face sa ma simt "fantastic",data cu el as putea oricand sa -l cuceresc pe Ilie de la scularie!
asta pe hartie,sa ne-ntelegem!
pe material e altceva, arata si acesta ca are numele de familie LUTENS!
4. ce-i mai bun,lasam la urma! AMETHYST de la Lalique !
ori am eu predispozitie catre purple , ori nu stiu ce sa mai cred!
e fain fain fain fain, elegant,dar o eleganta lejera ( nu una intepata ca sisley) , o eleganta camuflata!
e dulce dar si racoros, pudrat un pic, intunecat dar si luminos, nu stiu , e al doilea parfum in care mi se pare ca se atrag contrastele( primul a fost Jaipur Saphir) !
doamne , nici nu am luat ALIEN de la posta si imi caut AMETHYST!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Sali specially for you..
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_65262Wproducts.html si nu prea scump

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Azi e o zi cu adevarat parfumata:

- a sosit Angel Rose, toate parfumatele stiu pt cine e, pentru sefa noastra de la club chic
- a sosit lolita clasic pentru prietena prietenei mele
- a sosit tom ford sigilat pentru...mine
- a sosit un plic din Elvetia cu Serge Lutens, stau cu nasul in Un Bois Vanille, vorba lui sali, cred ca pun sevetelul in nas (si asa trebuie sa ma apuc sa frec baile)

rose, e interesant cum mirose hartia, seamana cu "ceara de parchet", dar servetelul e minunat mii de multumiri

Mergi la inceput

am uitat sa pun ceva la bursa:

Casmir-Chopard, 100 ml, folosit ce cel mult 5 ori, cateva pufuri, are cutie, capac, nu e tester, iar pretul e incredibil de bun, e cumparat de pe esentedelux.

detalii doar pe PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Ce bine ai descris Sali Amethyst , i-ai prins misterul imediat! Perles de Lalique e mai suav si mentolat cu piper si iris, nu stiu sigur daca te-ar incanta, dar las ca le incercam impreuna pe toate.

21+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

acum ma gandesc ca daca o sa va luati si tu si geniest parfumuri dulci de la mugler, o sa fiti asa :

Sali.... eu, parfumuri dulci de la Mugler ???????!!!!!!!never, ever in my life....

Pai cum sa trec de la ALIEN(atele) mele la ANGEL(ate)????
Am mirosit intre timp si INNOCENT. No way. E Angel. E duuuullllceeeeeee..........cah....

Editez: nu mai stiu daca am spus aici, dar am primit de curand un ALIEN - SUNESSENCE la 60 ml.....sunt disperata dupa el. Este EDT Legere dar chiar si asa tine bine pe mine ca doar e Mugler....

Mergi la inceput