Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 16
sanse spune:
Tare sunt curioasa ce primiti voi vineri....
Eu mai am o suspecta
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
geniest spune:
Neuronul meu e prea obosit...
Eu am ramas sa combat cu Mr Mugler....citesc review-uri despre Miroir des Secrets, le-am trimis si scrisoare sa ma bage-n club, acum astept mostre de la ei...ca asa a zis Rose...ca daca esti in club iti trimit diverse chestii...
Sali stai sa-ti vina Angel-ul, Alien-ul....sa vezi cum te linistesti...o sa plutesti de fericire...
pentru parfumatele "originale" !!!!
danamiha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Tare sunt curioasa ce primiti voi vineri.... Eu mai am o suspecta MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA POZICI KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
sanse fii buna si lumineaza-ma si pe mine ca-s asa obosita si nu mai inteleg, ce suspecta? ce vineri?
rose_selavie spune:
citat din mesajul lui geniest Neuronul meu e prea obosit... Eu am ramas sa combat cu Mr Mugler....citesc review-uri despre Miroir des Secrets, le-am trimis si scrisoare sa ma bage-n club, acum astept mostre de la ei...ca asa a zis Rose...ca daca esti in club iti trimit diverse chestii... Sali stai sa-ti vina Angel-ul, Alien-ul....sa vezi cum te linistesti...o sa plutesti de fericire... pentru parfumatele "originale" !!!! |
Azi am vazut Innocent, dar nu avea tester of of, mai mai...
21+ si in culmea fericirii
cait spune:
Ma eu in curand o sa va numesc clubul detectivilor..
Vad cc ca incet incet toate o sa mirositi dragostea mea eterna Innocent-ul..Mie parfumul asta imi da o stare de beatitudine , de bine si chiar daca sunt deprimata cu asta scot capul din butoi..I`m crazy isn`t it?
Gata ma duc sa-mi vad acu dragostea aia mai palpabila.
O seara buna.
P.S. Dana felicitarea miroase a tabac dar in schimb bucatica de eserfa a vanilie pura..Cred ca si pe fiecare piele e la fel parfumul asta.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
danamiha spune:
citat din mesajul lui cait Cred ca si pe fiecare piele e la fel parfumul asta. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
pe a mea e deosebit si..unic pe nimeni nu mai miroase asa bine
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
pe a mea e deosebit si..unic pe nimeni nu mai miroase asa bine |
Nu Dana vroiam sa zic ca este la fel adica pe o piele miroase mai mult vanilia pe alta tabacul iar pe pielea ta miroase Unicul..
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
carina85 spune:
Neata,parfumatelor!
Buna cafeluta?
Ca sa va insoteasca cafeluta,din capitolul "necomerciale",va impartasesc o piesa la care tin mult:
Sa aveti o zi buna,buna,buna...
,la tot poporul!
teo30967 spune:
buna dimineata !
sali esti de milioane ! se vede ca esti " pe felie" cum se spune, tu esti in clubul detectivilor!
cat despre miss si misa vreau sa spun ca explicatia ei e puerila, cum sa intre o colega pe contul ei si chiar de-ar fi fost asa de ce nu a intrat imediat ea sa si ceara scuze sa se explice nu sa faca alt cont!
oricum nu mai conteaza ! eu ma las in grija lui sali ...
in plus ti-am trimis adresa sa mi trimiti FIOLA aia sali FIOLA ai auzit? pentru tom ford
am angel inocent si imi place e dulce si e modern si e cald si subtire imi plaaaaaaace ...
cine vrea mostra ?
sali iti astept angel rose mai mult decat tine ca ma tenteaza si pe mine tot ce e de la thiery mugler
fiica mea voteaza pentru ALIEN !
MissyMiss spune:
teo30967: eu vreau,sunt curioasa cum miroase!
cat despre "de ce nu ai modificat", tarziu acum...nu mi- trecut prin minte atunci ca s-ar putea sa intelegeti daca va explic...eram sigura ca nu...s-asa vad ca nu ma credeti, m-ati fi crezut atunci...oricum, eu cred ca se vede diferenta, nu am intrat sa ma cert cu nimeni, ci sa discut despre "interesul" comun...parfu'.