Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 12
carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha geniest, nu a sosit Angel rose, vine la mine prima data, vede el ce bataie primeste, joi se implinesc 45 de zile de la comanda si pana atunci trebuie inceputa procedura de recuperare a banilor prin paypal. ne ocupam de treaba asta daca maine nu primesc aviz, desi sunt sigura ca va sosi rose, cat imi doresc sa simti tobacco pe piele, ce elegant l-ai descris fara sa-l "jignesti", nu-ti spun ce curioasa sunt de parfumurile lui Serge Lutens, cel cu miere si tabac, dar si de celelalte. geniest, ce am ras in sinea mea cand cait ti-a recomandat sa testezi fratiorul lui angel, eram SIGURA ca il vei respinge, ha, ha, la cat de mult iti plac tie parfumurile dulci, dulci sali, pana la jumatatea lui martie vei da pe un singur parfum cat pe cele 4, asta dupa ce soseste plicul de la rose si cel de la mine ai vandut Allure Sensuelle, Serpentie?? |
Dragele mele,buna dimineata!
Dana,incep si eu sa ma ingrijorez pentru Angel-ul vostru La Rose.Sper, din tot sufletul ,sa avem parte de un happy end si sa nu mirositi parfumul doar mergand la...Rose...
Eu,ce sa mai zic...unul dintre parfumuri era pentru un cadou (deja a trecut ziua cu pricina...) si altul era Annick-ul...Nici nu pot sa ma gandesc la litigii sau alte minuni...Sper sa vina...
Rose,sa stii ca si eu astept ziua de vineri!Nu scapi de mine pana nu aflu...
Pupici,parfumatelor si o zi bunutza!
geniest spune:
Rose...este fetita !!! Eu asa simt...din descrierile pe care ti le face Sali...
Te mai rog ceva: Mugler - MIROIR DES SECRETS poti mirosi ? Se gaseste ???
Ma intriga ce am gasit pe fragrantica...plizzzz...
rose_selavie spune:
Buna dimineata fetelor!!
Geniest draga mea nici asta nu e aici, kein Miroir,ioc, insa pot sa-ti spun ca am intrat ieri pe un site frantuz cu review-uri pe teme de cosmeticale si parfumuri si alte cele si am citit despre A travers le Miroir. Frantuzoaicele il descalifica la unison, are doar 3 amarate de stele din 5. Ele spun ca au pretentii mai mari de la Mugler si daca n-ar sti de firma ar crede ca e un parfum "chip". Cu astfel de descrieri ma tem ca asa o fi...poate de aceea marile parfumerii nici nu-l comanda, sa nu stea praful pe el .
Sali a luat Alienul cu ochii inchisi si stiu sigur ca-i va placea si sa nu uitam de culoarea sticlei care e lila inchis, nuanta ei norocoasa.
Te rog mentine flacara violet ca pe tortza olimpica pana vineri!!!
Dana ii povesteam lui aseara lui Sali ce bine miroase Tobacco si acum astept sa-i ajunga si ei puf (-urile) sa confirme.
Carina acusi nu mai am rabdare pana aflu!
21+ si in culmea fericirii
Carmena spune:
Buna parfumatelor,
Nu am mai trecut de mult pe aci cu mesaje, dar de citit sa stiti ca va citesc zilnic.
Motivul e lesne de inteles - dupa ce ca ma parfumez virtual cand citesc daca mai si scriu, trebuie sa miros, daca miros e musai sa cumpar, si fiind inceput de an am avut inchis putin robinetul la parfumuri si deschis la altele, ca de asa de intampla...
Dana sa stapanesti sanatoasa TF. M-ati facut tare curioasa cu el, atat il laudati pe aici..
Sali cum e Alien-ul? Il descrii putin...
Ma tenteaza Innocent de Mugler, trebuie musai sa ajung sa il miros.
Alexia, nu ai PM, imi dai ceva detalii de Shalimar, il mai ai, ce si cum?!
Rosesi eu astept vinerea...
Pupici.
danamiha spune:
Carmena, tu astepti vinerea, vrei sa aiba rose , te gandesti sa te incuscresti cu ea?
rose, ce curioasa sunt ce va zice sali de tobacco, dar stiu ca si daca nu va fi incantata nu il va desfiinta, a invatat de la tine
sali spune:
parfumatelor din toata lumea, mi-a sosit ( in 6 zile) parfumul comandat pe ebayuk, depozitat in portugalia.l-am comandat martea trecuta si ieri a si venit!
e vorba de L'OR de Torente, descoperit de rose si comandat de mine intr-o jumatate de ora dupa ce am citit de el pe fragrantica si am vazut ce note are.( amintesc nota de cafea, baza si mijloc, nota lemnoasa, un fir de trandafir, ma rog,si altele...).
e fain tare si acesta, daca iti plac mirosurile cafeloase , adica sa ti bei cafeaua intr-un foisor cu trandafiri cataratori, care trimit doar uneori o adiere,pe care pana sa o simti, a si trecut!
e un parfum auriu( puteti sa va inchpuiti trandafirii de mai sus galbeni ) , la propriu si la figurat....cu o baza cremoasa si delicioasa, ca un abur intens de capuccino!
persistenta f buna, am dat la ora 8 si se simte ff bine.
cu cat trece timpul, cu atat devine mai fain!
o imagine sugestiva( in imaginatia mea) pt L'or de torente:
http://www.fanpix.net/picture-gallery/431/1722431-grace-kelly-picture.htm
carmena, nu am primit inca ALIEN, il astept vineri!
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha rose, ce curioasa sunt ce va zice sali de tobacco, dar stiu ca si daca nu va fi incantata nu il va desfiinta, a invatat de la tine |
sper si eu sa nu ma ispire la o descriere ca aceea pe care am facut-o CREED-ului mortuar sau mult prea chiciosul-ui LOLA -Marc Jacobs !
cait spune:
Hello natiune parfumata..
Cobor eu acum cateva minutele sa vad daca trecu postasu(am ajuns ca babele mele din bloc) si cand ce vad o scrisoare de la Ministerul deJustitie si inca una din Romanica mea draga..Deschid pe aia de la Minister dupa ce mi-am zis in sinea mea unde au fost necuratii aia cu radaru de mi-am luat o amenda si usurare nu era asta..Si pe urma ma strapunge o mireasma din scrisoarea de RO eraparfumul de la Dana plecat pe 02 02 din tara..cale lunga muica..dar ajunse TF-ul meu..Prima mireasma carem-a lovit fu una de tabac dar rau de tot, apoi o mireasma suava de vanilie dar nu intr- cantitate f mare..Cred ca este un parfum care persista f bine, nu trebuie dat prea mult, este de iarna dupa umila mea parere, nu m-as da seara cu el,are un usor iz chic dar miroase prea rau a tabac.Concluzia dragutel dar nu pentru mine.
Dana merci inca o data pentru puf.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
alexia718 spune:
Gata, si-a luat zborul si Shalimarul. Ma simt de parca mi-ar fi plecat copiii de-acasa.
danamiha spune:
cait draga mea tu te poti lua de manuta cu rose si sa scrieti pentru o revista de specialitate
asa e cait la inceput e puternic tabacul, dar dupa un timp e o vanilie minunata, asta cred ca si lui geniest i-ar placea