Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmena spune:
Dana da, da, stii ca eu sunt prevazatoare si ma orientez inca de pe acum, sa-mi aleg nurorile in functie de mama lor parfumata...Da cand or alege ai mei, sa vezi atunci nebunie...
Pai Sali, gandeam ca stii cum miroase Alienul de l-ai luat pe negandite Ce face micuta Lady Gaga?
cait spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha cait draga mea tu te poti lua de manuta cu rose si sa scrieti pentru o revista de specialitate asa e cait la inceput e puternic tabacul, dar dupa un timp e o vanilie minunata, asta cred ca si lui geniest i-ar placea |
Merci Dana dar nu-i ajung nici la degetul mic lui Rose.
Daca poti sa-ti inchipui aproape in toata camera mea miroase a tabac de la un mic puf.E chiar puternic parfumul asta.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
geniest spune:
Cum ? cum ? Stai ca nu stiu ce zici Dana.....mi-ar placea mie Tom Ford Tobacco Vanille ?
Sa stii ca nu mi-am pus niciodata problema. Am zis ca daca-ti place tie, cu siguranta nu-mi place si mie.
Deocamdata tot incerc sa gasesc ceva pareri despre parfumurile de nisa ale lui Mugler. Mi s-a pus pata pe el.
sali spune:
care ai luat shalimar ul si nu spui?
carmena , nu stiu cum miroase nici macar unul din cele 4 parfumuri pe care le-am luat anul acesta!
o sa fie blind date cu toate, ma rog, blind-smell!
e ceva cu dl mugler acum la inceput de an ca si-n bilantul meu predomina ! din 4 doua sunt mugler!
little lady gaga e bine, multumesc! cu ochii roata dupa baietzi, a oftat o saptaman dupa cody ( de pe disney channel) , acum vad ca i s-a mai stins pasiunea!
in timp ii corectez eu directia, adica spre baietzi cu mame parfumiste, dupa cum am stabilit!
danamiha spune:
citat din mesajul lui alexia718 Gata, si-a luat zborul si Shalimarul. Ma simt de parca mi-ar fi plecat copiii de-acasa. Alina, mami de Alexia (25.01.2006) si Lucas (24.03.2008) |
Las ca primesti altii
alexia718 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danamiha
Las ca primesti altii |
Pe asta ma bazez si eu.
Carmena spune:
Sali ma bazez pe tine cu Litle Lady, stiu ca esti de cuvant, mai avem timp, slava Domnului
Mi-o inchipui cum se uita ea dragalasa dupa baieti...Stefan al meu e in perioada de salbaticie acum, nu se pupa cu fetele ca e..."scarbos" Incerc sa il aduc pe calea cea buna si ii tin prelegeri cum e cu dragostea cu o fetita, dar el e inca convins ca fetita se va casatori cu tac-su si eu cu el...Mai lucrez, in 20 ani cred ca imi iese...
Eu am "comis-o" cu Shalimarul, nu v-am zis, cand scriu miros, cand miros, cumpar...Mi-a parut rau dupa Shalimar light al Danei, de, nu a fost momentul meu si ma consolez cu originalul Mi-l doream de mult, si iaca a venit.
De la Mugler eu vreau sa miros Innocent, ati zis pe aici ca e mai light ceva decat Angelul, deci sigur mi-ar place.
Va pup.
Seara buna.
sali spune:
o intrebare( cred ca prosteasac dar eu tot intreb ): contul facut pe ebay.uk e valabil si pt ebay.de sau ebay.it ? adica pot sa intru cu id-ul de ebay.uk? sau tr sa mi fac cont separat pt ebay-ul din fiecare tara? ?
carmena, tinem aproape!
cait spune:
citat din mesajul lui sali o intrebare( cred ca prosteasac dar eu tot intreb ): contul facut pe ebay.uk e valabil si pt ebay.de sau ebay.it ? adica pot sa intru cu id-ul de ebay.uk? sau tr sa mi fac cont separat pt ebay-ul din fiecare tara? ? carmena, tinem aproape! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
da e valabil peste tot cel putin al meu pe .fr e valabil pt .com
O seara buna
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
danamiha spune:
citat din mesajul lui Carmena Sali ma bazez pe tine cu Litle Lady, stiu ca esti de cuvant, mai avem timp, slava Domnului Carmen cu Stefan si Bogdan |
Carmen, te bazezi gresit am discutat cu sali cu ceva timp in urma asa ca...printesa e promisa, nu te negaji, sa speram ca maine aflam ca rose va avea fetita asa ca mai ai o sansa de ...cuscra parfumata
sali ce ai vrut sa zici cu "carmena, tinem aproape!"?
tu chiar nu mai vrei sa primesti Angel Rose? hm
probabil ca stati aproape sau iti iei si tu shalimar, da???