BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Moshulik merci pentru raspuns. Cu ce doctor ai facut la Giulesti? Eu nu am facut fiv la Giulesti dar stiu o fata careia i-a fost amanata punctia care ar fi picat duminica. Probabil ca depinde de doctor. Eu am facut ambele fivuri la Budapesta dar pentru al 3lea nu ma voi duce tot acolo pentru ca necesita sa lipsesc prea mult de la servici si nu mai imi permit. De aceea caut o clinica in Bucuresti si incerc sa adun cat mai multe informatii despre cum lucreaza diverse clinici/doctori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Moshulik merci pentru raspuns. Cu ce doctor ai facut la Giulesti? Eu nu am facut fiv la Giulesti dar stiu o fata careia i-a fost amanata punctia care ar fi picat duminica. Probabil ca depinde de doctor. Eu am facut ambele fivuri la Budapesta dar pentru al 3lea nu ma voi duce tot acolo pentru ca necesita sa lipsesc prea mult de la servici si nu mai imi permit. De aceea caut o clinica in Bucuresti si incerc sa adun cat mai multe informatii despre cum lucreaza diverse clinici/doctori.

Fiv1 - oct -nov 2009> Marinescuplus dacsalescu - 3 embrioni de 8, 10, 10 celule (cu fragmentatzii insa doi dintre ei), nu s-a prins nici unul
FIV 2 in derulare: Marinescu plus Cocei: 4 embrioni de calitatea A 3 de 8 celule si 1 de 10 celule la 72 de ore. cel de 10 avea o fragmentatie. Am transferat pe 2 de 8 carora Cocei le-a facut AH (nu costa nimic suplimentar), iar pe ceilalti doi i-am pus la conservat (nu-mi place sa spun ca la congelat sau criogenat, ca eu sunt friguroasa, si nu vreau sa ma gandesc ca puiutzii mei stau in frig fara nici o hainutza decenta pe ei... mama denaturata ce sunt..)

Moshulik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
[La Biogenesis ce doctor te urmareste pe perioada stimularii si cine decide momentul declansarii ?
Multumesc inca o data pentru lamuriri!

Daca faci cu medicul grec, el stabileste si decide tot ce e legat de fiv-ul tau.
Cu riscul de a declansa o avalansa....te rog, nici macar sa nu te gandesti la Giulesti....indiferent de medic....nici macar o fractiune de secunda....eu am 2 fiv-uri acolo, te rog sa ma crezi pe cuvant.

Mergi la inceput

Moshulik cand faci beta? iti doresc din tot sufletul sa se prinda de data asta! Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:

Moshulik cand faci beta? iti doresc din tot sufletul sa se prinda de data asta! Iti tin pumnii!

pe 23 februarie

si multumesc mult.
Sunt sigura ca asa va fi.

Cat de spre alegeri tu eshti singura care stie ce e mai bine pentru tine.

Moshulik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moshulik
Cat de spre alegeri tu eshti singura care stie ce e mai bine pentru tine.

Moshulik

moshulik, te rog sa nu te superi ca ma aprind asa dar sunt patita. Tu vei fi una dintre reusite, iti tin pumnii
Cu siguranta fiecare stie cel mai bine care e alegerea buna pentru el.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Daca faci cu medicul grec, el stabileste si decide tot ce e legat de fiv-ul tau.
Cu riscul de a declansa o avalansa....te rog, nici macar sa nu te gandesti la Giulesti....indiferent de medic....nici macar o fractiune de secunda....eu am 2 fiv-uri acolo, te rog sa ma crezi pe cuvant.

Am vazut ca ai scris la FIV Ungaria ca nu ai ce-i reprosa lui Kovacs. Sa stii ca nici eu nu am ce-i reprosa. Dar mi-e prea greu sa lipsesc din Bucuresti si de la munca 2 sapt.

Cu Giulestiul nu stiu ce sa zic: sunt si reusite acolo si nereusite, ca peste tot. Eu am facut histeroscopie operatorie cu Marinescu la Giulesti si mi-a facut-o in viu, nici macar acolo un supozitor, ceva. Experienta asta m-a traumatizat si sincer mi-e frica sa mai calc pe acolo ca cine stie pe unde ma mai taie in viu.

Mergi la inceput

De taiat, nu prea au de ce sa te taie la fiv si e adevarat ca au si reusite si nereusite. Problema e ca au muuuuult mai multe nereusite, auzisem la un moment dat ca rata de succes ar fi in jur de 20-23%. Si ca sunt niste conditii de toata jena, si nu au pic de respect si bun simt, te trateaza ca pe ultimul om. Si habar nu au ce fac ( poate doar Marinescu se mai pricepe intr-o oarecare masura, da' nu da p-afara ). Mai bine lipsa.
Da, lui Kovacs nu am ce sa-i reprosez, chiar nu mi-a gresit cu nimic, a fost foarte dragut si atent cu noi. Din punct de vedere profesional, cred insa ca grecii il depasesc, au mai multa experienta. Nu stiu, e chestie de feeling. Stii cum e, pana la urma cel mai bun medic e cel care te lasa gravida

Mergi la inceput

Catalino, ti-am zis ca am inceput menopur-u'? Nu?! Ei bine, uite ca-ti zic : am inceput si cu 75 ui menopur, na!
Sa dea dracii sa nu creasca foliculii si sa nu mi se faca endometru' cat salteaua de pe patu' meu din dormitor! Io atata zic.... sa nu mai vorbim de estradiol.... in vazduh cu el!
Io sunt de parere ca o sa primesc un martisor foarte dragut anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Kira - eu nu prea am cum sa iti raspund la toate intrebarile....cel mai bine fa-ti o programare (150RON) cand vin medicii si intreaba-i tot ce doresti. Vezi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca sunt ceea ce cauti, incearca sa-ti clarifici toate nelamuririle si iei o hotarare. Este foarte greu sa ti se povesteasca despre niste medici. Eu ce as putea spune ? Am facut muuuuulte FIV-uri cu dumnealor, toate reusite. Am avut o caruta de interventii chirurgicale. S-au purtat ireprosabil. Dar tu esti singura care poate lua o hotarare in ceea ce te priveste.

Iti pot raspunde la o singura intrebare. Toate deciziile sunt luate de medicul cu care vei face procedura. Monitorizarile ecografice sunt facute de catre un medic ecografist. La doua zile , cand se face si analiza estradiolului. Dozele se modifica in functie de rezultatele ecografice si a analizelor de sange.

goggy - yuhuuuuuu, ce fericire. Hai ca bag de seama ca ma prinzi din urma cu dozele astea finute :)).

Eu am parerea mea despre spitalele din Romania....dar prefer sa nu mai dezvolt subiectul. Sunt convinsa ca pana la urma foarte important este aspectul financiar in luarea unei decizii asa ca nu este cazul sa comentez.Eu una am experiente mult prea traumatice in spitalele din Romania pt a mai avea putere sa le acord credit. Daca sunt in viata , sunt datorita acestor medici. Daca am fost cu un picior in groapa si s-a intamplat ce s-a intamplat copiilor mei totul a fost din cauza medicilor de aici. Si am auzit mult prea multe povesti odioase pt a putea spune ca eu am fost o intamplare.
Dar cred ca ne abatem de la subiect si nu este cazul.

Mergi la inceput