BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 10
moshulik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
moshulik, te rog sa nu te superi ca ma aprind asa dar sunt patita. Tu vei fi una dintre reusite, iti tin pumnii Cu siguranta fiecare stie cel mai bine care e alegerea buna pentru el. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Goggy, stai linistita, nu ma supar.
Acesta ete scopul forumului.
ca fiecare sa isi spuna parea sa despre o anumita chestiune, parere care, evident este subiectiva (asa cum a perceput fiecare, in functie de experienta personala, o anumita situatie).
este foate adevarat ca doua persoane, confruntate cu aceeasi situatie, in aceleasi circumstante, sa perceapa situatia cu totul diferit.
De fapt aste ne caracterizeaza ca indivizi: subiectivitatea.
Moshulik
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 goggy - yuhuuuuuu, ce fericire. Hai ca bag de seama ca ma prinzi din urma cu dozele astea finute :)). Catalina |
N-am nimic impotriva sa te prind din urma
miki-miki spune:
Vreau si eu s-o prind din urma
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
KiraClara spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Kira - eu nu prea am cum sa iti raspund la toate intrebarile....cel mai bine fa-ti o programare (150RON) cand vin medicii si intreaba-i tot ce doresti. Vezi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca sunt ceea ce cauti, incearca sa-ti clarifici toate nelamuririle si iei o hotarare. Este foarte greu sa ti se povesteasca despre niste medici. Eu ce as putea spune ? Am facut muuuuulte FIV-uri cu dumnealor, toate reusite. Am avut o caruta de interventii chirurgicale. S-au purtat ireprosabil. Dar tu esti singura care poate lua o hotarare in ceea ce te priveste. Iti pot raspunde la o singura intrebare. Toate deciziile sunt luate de medicul cu care vei face procedura. Monitorizarile ecografice sunt facute de catre un medic ecografist. La doua zile , cand se face si analiza estradiolului. Dozele se modifica in functie de rezultatele ecografice si a analizelor de sange. Catalina |
Catalina merci pentru raspuns. asa voi face, voi merge la o consultatie ... probabil cu o mare lista de intrebari...
KiraClara spune:
citat din mesajul lui goggy De taiat, nu prea au de ce sa te taie la fiv si e adevarat ca au si reusite si nereusite. Problema e ca au muuuuult mai multe nereusite, auzisem la un moment dat ca rata de succes ar fi in jur de 20-23%. Si ca sunt niste conditii de toata jena, si nu au pic de respect si bun simt, te trateaza ca pe ultimul om. Si habar nu au ce fac ( poate doar Marinescu se mai pricepe intr-o oarecare masura, da' nu da p-afara ). Mai bine lipsa. Da, lui Kovacs nu am ce sa-i reprosez, chiar nu mi-a gresit cu nimic, a fost foarte dragut si atent cu noi. Din punct de vedere profesional, cred insa ca grecii il depasesc, au mai multa experienta. Nu stiu, e chestie de feeling. Stii cum e, pana la urma cel mai bun medic e cel care te lasa gravida MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Asta cu "doctorul care te lasa gravida e cel mai bun" e un mare adevar! Oricum, daca pentru FIV 3 ii aleg pe doctorii greci, ii voi alege cu convingerea ca sunt mai buni decat Kovacs. daca nu o sa am convingerea asta nu cred ca ma bag.
honeys spune:
Buna si o saptamana excelenta va doresc.
Ma bucur ca mai iesiti din umbra si mai animam acest topic.
va pup
goggy spune:
Pai trebuie sa-l animam, ca m-am plictisit sa citesc cate un raspuns la doua zile
Las' ca de saptamana viitoare intru in concediu si umplu topicu' .
goggy spune:
Bey, da' pe mine de ce nu ma dor tzatzele? Nici umflate nu sunt. Azi e ziua 9 de stimulare.....