BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Si sa nu iti imaginezi ca e usor ce fac io.

Catalina

Te referi la a infesta topicul cu pampoane sau la moderat fiv-uri, papusha? Oricare ar fi raspunsul, sunt convinsa ca e foooooooooaaaaaaarte dificil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Io scot majoretele da sa stii ca sunt oameni care ar ucide pt o majoreta. Un grupuletz. O floricica. O ceva acolo, doar sa fie.Sa dea savoare si culoare. Si majoretele mele purtat noroc pana acum. Asa ca e ceoisu tau .

Mergi la inceput

Au purtat noroc, zici? Vezi ca daca ma aburesti te alerg prin tot cartieru' tau select......
Bine, fie, dar doar daca poarta noroc

Mergi la inceput

Pai sa zica fetili. Majoretele mele sunt juma din reusita. Ca doar ma stii....nu-s io cu mascareli d'astea.

Mergi la inceput

Pai inseamna ca asta mi-a lipsit mie pana acum, majoretele tale!
La naiba, s-acu zici?! Sau functioneaza doar daca faci fiv la Biogenesis?

Mergi la inceput

Acu' ce iti imaginezi....ca m-am plimbat cu majoretele pe la toate subiectele inclusiv ala de gravideala naturala?!
Normal ca la Biogenesis ca p'astia iubesc io mult si cu foc. Da cu foc rau de tot.

lalala - tu aflasi sex? Stai ca vin eu dupa tine ca ma enervasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns education spune:

Da asa sta treaba cu majoretele - pot sa confim ca aduc noroc
Catalina cred ca la sfarsitul sapt viitoare cate inimioare sunt .Abia astept .
Apropo de prednison am vb atunci cu Prof Poiana si mi-a zis ca nu ar fi daunat in nici un fel sa-l intrerup , dar pentru linistea mea sufleteasca sa-l continui.Deci continui cu prednison-ul.

ASTEPT SA VAD CATE INIMIOARE SUNT IN BURTICA

Mergi la inceput

education - :)) acum eu nu stiu daca face rau sau bine, stiu numai ca l-am luat pana in saptamana 11 de sarcina dupa care l-am intrerupt treptat (2zile - 1 1/2, 2 zile - 1, 2zile - 1/2).
La fel cycloprogynova si utrogestanul. Despre numarul inimiorelor nu am nici o parere pt ca nu ne-ai spus cum a evoluat beta....sau daca ne-ai spus nu am vazut eu. Nici nu ca ar conta, sa fie o sarcina usoara , la termen si cu bebe/bebei sanatos/sanatosi. Asta este cel mai important.
De obicei activitatea cardiaca se poate depista la 6s.Tot cam atunci , posibil si mai tarziu se vede daca este o sarcina unica sau gemelara.
mariadan - ia la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Citat:

Kira - Se administreaza AC inainte, pentru reglarea cm. Aici i se spune "pe loturi" in Ungaria "relaxarea ovarelor".
(medicul doreste ca cm-ul tau sa vina intr-o anumita zi)

Catalina

Catalina, merci pentru lamurire. Am intrebat pt ca impresia mea era ca fiv pe loturi inseamna nu numai ca incepi stimularea intr-o anumita zi predeterminata ci si ca fac in asa fel ca stimularea sa dureze un numar x de zile, tot predeterminat, pentru a putea controla si momentul punctiei. Am citit la un moment dat o postare pe forum care zicea ca atunci cand a facut fiv la biogenesis a fost un lot cu 10 zile de stimulare si unul cu 11 zile (sau asa ceva). E posibil sa nu fi inteles eu corect si de aceea intreb. Eu la primul FIV am avut nevoie de 13 zile de stimulare iar la al doilea de 8, ambele cu aceeasi schema de tratament si nu mi se pare ok sa te stimuleze o zi in plus, de exemplu, desi nu e necesar, numai ca sa nu pice punctia inainte de data x sau sa nu pice duminica (cum se intampla la Giulesti, de exemplu).
Hai ca m-am lungit .... Deci mai pe scurt, daca o sa am nevoie de 8 zile de stimulare exact atatea o sa ma stimuleze sau e posibil sa imi lungeasca stimularea din motive de programare, disponibilitate a doctorului, etc...
La Biogenesis ce doctor te urmareste pe perioada stimularii si cine decide momentul declansarii ?
Multumesc inca o data pentru lamuriri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui KiraClara

Citat:

Kira - Se administreaza AC inainte, pentru reglarea cm. Aici i se spune "pe loturi" in Ungaria "relaxarea ovarelor".
(medicul doreste ca cm-ul tau sa vina intr-o anumita zi)

Catalina

Catalina, merci pentru lamurire. Am intrebat pt ca impresia mea era ca fiv pe loturi inseamna nu numai ca incepi stimularea intr-o anumita zi predeterminata ci si ca fac in asa fel ca stimularea sa dureze un numar x de zile, tot predeterminat, pentru a putea controla si momentul punctiei. Am citit la un moment dat o postare pe forum care zicea ca atunci cand a facut fiv la biogenesis a fost un lot cu 10 zile de stimulare si unul cu 11 zile (sau asa ceva). E posibil sa nu fi inteles eu corect si de aceea intreb. Eu la primul FIV am avut nevoie de 13 zile de stimulare iar la al doilea de 8, ambele cu aceeasi schema de tratament si nu mi se pare ok sa te stimuleze o zi in plus, de exemplu, desi nu e necesar, numai ca sa nu pice punctia inainte de data x sau sa nu pice duminica (cum se intampla la Giulesti, de exemplu).
Hai ca m-am lungit .... Deci mai pe scurt, daca o sa am nevoie de 8 zile de stimulare exact atatea o sa ma stimuleze sau e posibil sa imi lungeasca stimularea din motive de programare, disponibilitate a doctorului, etc...
La Biogenesis ce doctor te urmareste pe perioada stimularii si cine decide momentul declansarii ?
Multumesc inca o data pentru lamuriri!

Buna fetele

si la Giulesti se da Ac
dar nu se face FIv pe lotri
si e indiferent cand pica ziua punctiei
atunci ti-o fac
de exemplu la mine a picat duminica
si eram doar eu si inca o fat (care din pacate, din patru folicului nu a reusit sa recolteze nici un ovocit de calitate )
de asemenea, la FIV-ul din noiembrie 2009, am avut ET sambata si nici dedata asta nu a fost o probl
stimularea ti-o fac atata timp cat trebuie
de ex , la mine, in nov, a fost de 11 zile, in febr a fost de 10 zile

asta pentru clarificari...

Moshulik

Mergi la inceput