BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 7
catalina2307 spune:
Kira - Se administreaza AC inainte, pentru reglarea cm. Aici i se spune "pe loturi" in Ungaria "relaxarea ovarelor".
(medicul doreste ca cm-ul tau sa vina intr-o anumita zi)
pysy - rusinos bebic ai....a ajuns el/ea la atatea saptamani si noi tot nu am aflat ce este.
io cred ca e baietel.
education - cat mai ai pana la inimioara?
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Kira - Se administreaza AC inainte, pentru reglarea cm. Aici i se spune "pe loturi" in Ungaria "relaxarea ovarelor". (medicul doreste ca cm-ul tau sa vina intr-o anumita zi) pysy - rusinos bebic ai....a ajuns el/ea la atatea saptamani si noi tot nu am aflat ce este. io cred ca e baietel. education - cat mai ai pana la inimioara? Catalina |
Da...cred ca seamana cu mami ....
Poate la urmatoarea eco o sa aflam...
Sincer mi-asi dori fetita,dar daca este baietel nu conteaza sanatos sa fie.
Dar tu ce mai faci pe cand urmatorul FIV???
+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
catalina2307 spune:
pysy - corect , sanatos sa fie ca sexul nu mai conteaza....
Eu nu am in plan sa fac fiv in viitorul apropiat. Este o perioada in care am alte prioritati.
pysypisi spune:
citat din mesajul lui catalina2307 pysy - corect , sanatos sa fie ca sexul nu mai conteaza.... Eu nu am in plan sa fac fiv in viitorul apropiat. Este o perioada in care am alte prioritati. Catalina |
Tu stii mai bine
+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
goggy spune:
citat din mesajul lui miki-miki Goggy eu zic ca dc esti pipilita acum poti sta linistita, vine beta mare Data trecuta ai avut clexane? Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) Caut pregnyl........... ieftin |
Da, am avut clexane din Z5 de stimulare. Acum l-am primit din Z1.
goggy spune:
citat din mesajul lui education Buna fetelor, Vad ca activitatea este intensa - si ma bucur pentru asta . ASTEPT SA VAD CATE INIMIOARE SUNT IN BURTICA |
Pai si normal, daca am aparut io....
goggy spune:
citat din mesajul lui luca2008 Goggy vrea sex Cata , eu nu sunt una din secrete :)) Ma analizez , astept rez. la un teanc nou de analize date de dr. |
Bey, nu scoate treaba din context . Goggy prefera sex, decat sa-i faca irina galagie cu majoretele! Adicatelea, ma sacrific
goggy spune:
citat din mesajul lui catalina2307 Eu nu am in plan sa fac fiv in viitorul apropiat. Este o perioada in care am alte prioritati. Catalina |
Catalina nu face Fiv, prioritatea ei e sa ne modereze pe noi si Fiv-urile noastre
Scoate draq majoretele alea ca mi se zbate un ochi deja si nu-mi cresc oo-le.....sa nu mai vorbim de faptul ca nici macar nu sunt incadrate frumos in pagina!
P.S
goggy spune:
De care ochi o sa-ti umflu io cu prima ocazie........
Pai, ce-am zis eu? Ca poate nu ma 'esprim' corect romaneste : pune draq manutza ta gingasa si scoate majoretele alea! Si asta pana nu fac o criza de nervi....
Deloc nu esti atenta, am zis ca ma sacrific si fac si sex doar sa nu mai aud de majorete! Pana acolo sunt dispusa sa merg! Ma refeream la majoretele irinei dar e valabil si pentru matale