BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 6
education spune:
Multumesc Catalina,
Asta inseamna ca pot sa iau aspenter in continuare - Prof Poiana mi-a modificat tratamentul .
Mona40 spune:
Gagici, stiu ca sunt "externista" dar fetutele mele sunt la plimbare si nu am cu cine ma sfatui..
Mi-a iesit Beta = 26 in Z 12 dupa transfer la 48 de ore...
Ufff ce ziceti sunt sanse sa creasca? A mai avut careva asa mica beta in Z12?
Pls help
honeys spune:
Mona eu am vazut la fiv cu dr laura dracea o tipa care in z10 a avut beta 0 si era sarcina.
deci felicitari.
catalina2307 spune:
education - cu ce tratament de sustinere ai ramas acum? Da, aspenterul il poti lua fara probleme.
Mona - ti-am raspuns la FIV.Felicitari!
education spune:
Catalina draga, acum am ramas cu 6 utro( 3 dim ; 3 seara), 2 cyclo(dim si seara), 1 aspenter.
E bine k nu ma mai simt umblata si cu presiune in ovare ca inainte - nu stiu dak avea legatura cu medicatia.
Doamne ajuta!
catalina2307 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui education Catalina draga, acum am ramas cu 6 utro( 3 dim ; 3 seara), 2 cyclo(dim si seara), 1 aspenter. E bine k nu ma mai simt umblata si cu presiune in ovare ca inainte - nu stiu dak avea legatura cu medicatia. Doamne ajuta! |
Am inteles.....la ce medic o sa mergi sa iti urmareasca sarcina?
Eu as fi ramas la 8 utrogestan/ zi pana in saptamana 15 - 16. Bine, eu nu as fi renuntat la nimic din schema primita....dar acum conteaza mai putin. Dar progesteronul este sfant pana cand placenta incepe sa isi faca treaba.
Te pup mult.
miki-miki spune:
Sarrah ai mesaje de la mine pe PM
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
education spune:
Buna Catalina,
Pai la dumnealui as vrea sa merg pentru monitorizare sarcina .
Am vorbit cu dansul aseara si mi-a zis ca intreruperea prednisonului nu ar fi avut nici un fel de efecte negative , dar pentru linistea mea sa iau in continuare cate 1/zi.
Doamne ajuta!
pysypisi spune:
Buna fetelor
Ieri am fost la dr,rezultatul analizei AAN o sa-l primesc abia pe 22...
Ieri nu mi-au mai facut eco ci doar un control pe burtica si mi-a zis ca este multumit,testul pentru sindrom Down este super ok.
De astazi incep sa scad treptat utrogestanul si o sa iau 2 zile cate 6,apoi 2 zile cate 4,2 zile cate 2 si gata.Apoi sper din tot sufletul sa fie bine in continuare.Astazi pot sa spun ca nu am mai avut nici un fel de greata am mancat si eu cu pofta.Abia astept urmatoarea eco sa-mi vad puiutul si poate o sa aflu si ce este...
Mult succes Gogy si celeilalte secretoase,va asteptam cu beta mare!!!
Pupici la toate si o zi cat mai placuta!!!
+14
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!