BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 17
goggy spune:
he, he....da, m-am ouat ceva
M-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca s-au fertilizat 10. Maine avem ET. Sa speram ca se vor dezvolta bine in continuare si ca vom avea noroc de data asta
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy he, he....da, m-am ouat ceva M-au sunat de la clinica sa-mi spuna ca s-au fertilizat 10. Maine avem ET. Sa speram ca se vor dezvolta bine in continuare si ca vom avea noroc de data asta MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
sa dea DD sa ti se implineasca visul si sa devii mamik!
Moshulik
moshulik spune:
citat din mesajul lui goggy Multumesc din suflet. Si mie si tie sa ni se indeplineasca visul. Pe 23 faci test? MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
dap. numai maine nu-i poimaine.
deja am inceput sa am emotzii.
si ma mai bantuie si niste dureri surde de spate.
Moshulik
pysypisi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moshulik
Iti tinem pumnii!!! dap. numai maine nu-i poimaine. deja am inceput sa am emotzii. si ma mai bantuie si niste dureri surde de spate. Moshulik |
+16
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
ingeras26a spune:
Bafta Goggy!
Eu nu am putut sa ajung la clinica. Am sunat sambata dimi sa le spun, ca sa aiba timp pana duminica sa programeze pe altcineva.
O sa incerc totusi sa ajung luna viitoare.
Stie cineva cand vin medicii?
Aseara am avut o criza de plans ref pierderi sarcini si diferenta mare intre copii (cada va mai exista un al doilea...).
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
mami_vreau spune:
goggy hai ca ai raspuns bine la tratament! Iti tin pumnii azi la ET! Sa-ti puna embrionii aia lipiciosi! Doamne ajuta!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
goggy spune:
Asadar, avem 4 embrioni transferati, unul de 4 celule categoria A si 3 categoria B ( 2 de 4 celule si unul de 2 celule ).
Din pacate, restul de 6 embrioni nu aratau prea bine, avand ori celule inegale, ori fragmentatii, deci nu au fost congelati.
Oricum, sunt foarte optimista, din 4 trebuie sa prinda 1, e musai. Eu zic ca 4 fiv-uri sunt suficiente.
So, timp de 2 saptamani toata lumea sa tina pumnii stansi, obligatoriu.
mami_vreau spune:
citat din mesajul lui goggy So, timp de 2 saptamani toata lumea sa tina pumnii stansi, obligatoriu. |
Gata, s-a facut! deja am pumnii stransi gandu' la tine! Doamne ajuta! Si eu zic ca e IMPOSIBIL sa nu se prinda CEL PUTIN 1!!!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota