BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 16
lalala13 spune:
helou fetele
felicitari education. sa fiti sanatosi
goggy multa bafta maine
si ca sa vin la raport, se pare ca in burtica e un . momentan sunt ok,bebe e ok, in afara de o artera uterina care e cam mare, si tensiunea mea mare. trebuie deci sa ma mai caut si pe la alti medicii gen cardiologi asta e, bebe sa fie bine
----------------------------------------------
my somebody....
17+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
catalina2307 spune:
lalala sa creasca mare si sa fie sanatos. Tu vorbesti de IR al arterei uterine? Cat de mare este?
lalala13 spune:
mersi la fel( te astept cat mai repde)
da cata,o artera uerina e 0,77 ....
----------------------------------------------
my somebody....
17+
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
education spune:
Multumesc fetelor pentru felicitari!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat !
Acum sa vad ce analize mai urmeaza sa fac. Am inteles ca cel mai devreme peste 2 saptamani incep cu ele. Eu am mai facut o serie si inainte de FIV.
Mi-au iesit bine -cu exceptia CMV IgG -care a iesit pozitiv.Dar am uitat sa intreb semnificatia.
Va pup!
catalina2307 spune:
IGg pozitiv inseamna ca ai anticorpi ceea ce este f bine. Nu mai exista riscul de a lua virusul in sarcina.
Parerea mea este ca nu prea mai ai ce analize sa faci pana in saptamana 14-15. Tu ai toate analizele la zi si banuiesc ca si bune din moment ce ti s-a dat liber la FIV.
Probabil ar tb monitorizata toxoplasma, listeria si rubeola in cazul in care IGg-urile sunt negative.
Secretii, papanicolau iar nu isi au deocamdata sensul din doua motive.Primul doare ce le-ai facut, doi nu prea este indicat sa ti se zgandare colul acum. De aceea nu-s prea indicate nici tuseurile vaginale. Mai incolo, ca este timp.
Pup.
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy 12 oo la punctie.....asteptam azi sa vedem cate s-au fertilizat.....poate toate MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Mult succes!!!
+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy 12 oo la punctie.....asteptam azi sa vedem cate s-au fertilizat.....poate toate MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
recolta super, Goggy!
Cu siguranta se vor fertiliza si vei avea embrionasi de foarte buna calitate!
Moshulik