BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 15
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui education Dragele mele , Va dau ultima veste .Aseara mi-am facut ecografie si am un . Mii de multumiri domnului Dr. Diakoumakos si intreagii echipe de la BIOGENESIS!!! Nu pot sa exprim in cuvinte cat de mare este recunostinta mea fata de ei! Fetelor va doresc din suflet sa reusiti toate - aveti incredere pentru ca sunteti pe maini bune, iar comportamentul lor este deosebit - ceea ce rar gasesti in clinicile si spitalele din Romania. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa iasa un puiut sanatos |
Bravo, Education,
sa dea DD sa ai un copil frumos si sanatos care sa-ti lumineze viata!
Moshulik
pysypisi spune:
citat din mesajul lui education Dragele mele , Va dau ultima veste .Aseara mi-am facut ecografie si am un . Mii de multumiri domnului Dr. Diakoumakos si intreagii echipe de la BIOGENESIS!!! Nu pot sa exprim in cuvinte cat de mare este recunostinta mea fata de ei! Fetelor va doresc din suflet sa reusiti toate - aveti incredere pentru ca sunteti pe maini bune, iar comportamentul lor este deosebit - ceea ce rar gasesti in clinicile si spitalele din Romania. Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat si sa iasa un puiut sanatos |
Felicitari draga Education!!!
Sti traiasca puiutul si sa ai o sarcina usoara!!!
In ceea ce priveste echipa de la Biogenesis ai mare dreptate,sunt niste oameni extraordinari si niste medici super profesionisti.Mai rar ca ei....eu cred ca nu o sa mai gasesc nicaieri amabilitatea si profesionalismul lor....nu mai spun de conditii...
Imi pare sincer rau sa nu se ocupa si de gravidute,asi fi venit cu cea mai mare placere la ei.
Eu zilele astea am intrat putin in panica deoarece observam noaptea si mai ales spre dimineata ca se umfla butica intr-un anume loc si in acelasi timp se si intareste....nu stiam ce se intampla....
Si am aflat pana la urma ca ar fi vb de contractiile Braxton care sunt normale.Deci draguta daca ai sa ai parte de ele sa nu te panichezi ca mine.
Salutare la toate fetele si o zi cat mai frumoasa va doresc!!!
+15
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
catalina2307 spune:
education - tie iti scriu prima pt. ca ai prioritate. Doamne ajuta, sa fie bine pana la sfarsit si sa te bucuri de un bebe frumos si sanatos. Ma bucur din toata inima pt tine.
goggy - pe mine ma intereseaza fata. Sa produci ce n-ai mai produs pana acum. Tin pumnii stransi tare. Da tare rau.
ingeras - nu stiu ce sa iti spun.....parerea mea este ca toate problemele astea tb rezolvate cu medicul tau ginecolog. Care iti stie istoricul, problemele. Nu vad cu ce te-ar putea ajuta D. Eu sunt convinsa ca nu se va baga la nici un tratament de stimulare pe care nu il va putea monitoriza. Mai mult.....din experienta iti spun ca o sarcina biochimica pt dansul nu reprezinta o pierdere de sarcina. Ci o intamplare.
ingeras26a spune:
citat din mesajul lui catalina2307 ingeras - nu stiu ce sa iti spun.....parerea mea este ca toate problemele astea tb rezolvate cu medicul tau ginecolog. Care iti stie istoricul, problemele. Nu vad cu ce te-ar putea ajuta D. Eu sunt convinsa ca nu se va baga la nici un tratament de stimulare pe care nu il va putea monitoriza. Mai mult.....din experienta iti spun ca o sarcina biochimica pt dansul nu reprezinta o pierdere de sarcina. Ci o intamplare. Catalina |
care Doamne iarta-ma dr ginecolog? ca am fost la juma' de Bucuresti...
nu stiu, o sa vad ce spun...
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
goggy spune:
Education, bravo tie si bafta multa in continuare. Sa ai o sarcina usoara si la termen.
goggy spune:
Asa , mai nene, sa vad ca va implicati!
Fetelor, multumesc frumos, parca mi-a mai venit si mie sufletul la loc
Va povestesc maine cum stam cu outzele.
Catalino, de tine nu-mi faceam probleme...ca doar esti actionar . Ah, m-a sunat mama de dimineata sa ma intrebe daca au venit grecii....ca la ea in Mogosoaia e cam ceata.....si e destul de aproape de Otopeni....si daca nu vede pilotu' pista....
Asta fiind o femeie care toata viata ei a zburat cu avionul prin lume
catalina2307 spune:
Daaaa.....fix asa e.
Spune-i lu' maica'ta sa stea linistita ca ete tocmai ce au zis ca si-au luat si parasuta in caz de ceva sa plonjeze in ograda de la Mogosoaia.
denisa220972 spune:
goggy maine sa-ti dea DD numai ouaaaa de calitate(nu pot sa scriu calitatea fiindca se intelege alceva) nu oua stresate.
Succes mult si sa fie intr-un ceas bun.
goggy spune:
Cata, fetica m-am linistit .....tocmai m-a sunat mama sa ma intrebe din ce oras vin grecii....cand i-am spus Atena, am auzit-o rasufland usurata.....apoi zice "ce bine, ambele avioane au aterizat...deci pot sa inchid pagina? Ar mai fi de venit un avion din Thessaloniki peste o ora, e nevoie sa-l urmaresc si p-ala?..."
Bey, femeia asta a stat toata ziua si a urmarit avioanele si ceatza
Ce ar fi sa-i zic ceva de genul: "sper ca nu au ratat avionul..." asaaaaaa....intr-o doara...
M-a convins, chiar vrea sa fie bunica