Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daria.diana spune:

Salutare fetele!

eu nu prea am timp ( din pacate )sa intru si sa scriu pt ca am un program super incarcat. De serviciu scap in fiecare la zi la ora 18 ajung acasa pe jos ca vreau sa fac un pic de miscare sa nu ma ingras prea tare, ca la Daria am luat 30 kg si nu mi-a fost prea usor sa le dau jos. Apropo cum stati cu greutatea? Acasa fac mancare , spal vasele prin bucatarie, mai stau un pic cu a mica si la 22 sunt franta. Am noroc ca am sarcina fara probleme si nu imi este asa rau, doar cateva greturi si am vomitat de cateva ori. La eco nu am fost inca, am fost doar la control LA 7 saptamani la dr meu ( cu care am nascut-o si pe Daria ) care e super OK. Mi-a spus sa revin la 12 saptamani si pana atunci sa i-au decat acid folic.

Va pup !!!
Nu ma mai lasa Daria la calculator vrea sa se joace la jocuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bravo Mada. E clar ca ai vazut dublu la propriu pe testul initial.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emma_ spune:

Buna fetelor!

Am aflat de vreo 2 saptamini ca voi fii mamica ptr. a doua oara si sintem enorm de fericiti. A fost un drum lung si greu ca si ptr. alte viitoare mamici. Am scris la cap. inseminare si poate citeva din voi stiti povestea mea.
Am 37 de ani si incercam de 2 ani.Am avut o IA in noiembrie care a fost nereusita.Doctorul meu mi-a recomandat sa fac direct FIV. Acum la inceputul lui Februarie trebuia sa ma apuc de tratament. Doar ca au venit cele doua liniute:)))
Va pup pe toate si doresc sa avem o frumoasa aventura de 9 luni si sa putem sa impartasim experiente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Emma, bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Buna Burtici,

Bine ati venit burticile noi, sa aveti o sarcina usoara si la termen.
Bravo fetele care ati facut echo. cred ca sunteti in al noua-lea cer.
Multa bafta celor care se duc sa-i vada "fluturasii".
Mada, felicitari pentru rezultate poate o sa ne dai "2 vesti", data viitoare cand vi de la echo, presupun ca nu stii sigur daca sunt gemenuti .
Viss, daca se poate sa-ti mai prelungesti medicalul ar fi super,stai cat mai mult acasa si ai grija de tine si de BB-ic

In rest va pe toate ! Noapte buna burtici si bebici !

Ioana, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Am revenit la raport. La eco a fost super. Am vazut un omulet in miniatura... M-am gandit: o viata care ia nastere din mine. A fost un semntiment e nedescris.

Amuzant a fost ca doctorita a vrut sa-mi arate cum misca. Initial dormea, dar dupa ce s-a mai "jucat" un pic cu eco pe burtica mea, minunea a dat din manute si picioare. Parca boxa.

Nu pot descrie ceea ce simt, m-am legat astazi atat de mult sufleteste de el. E minunat sa fii mama

10+

felicitari
si eu am fost la eco la 9 saptamani si diferenta a fost foarte mare fata de ceea ce vazusem la 6. abia astept sa ma duc si eu saptamana viitoare.

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Rezultat BHcg = 5510.05

Valori lab:

0-5 neg
Sapt 3-4 9-130
Sapt 5-6 850-20800
Sapt 6-7 4000-100200
Sapt 7-12 11500-282000

Ce ziceti? Deocamdata ma incadrez ok, nu?

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

este o valoare super. urmatoarea va fi si mai mare

10+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

Nastasie, Anca Micaela, Andre flo, multumesc din suflet

Fetele care aveti 9-10+, cum va vin blugii?

Ariciu in 6+ si mamica de de 3 ani

din fericire si eu aveam cumparata o pereche de blugi mai largi (i-am cumparat ptr.ca mi-a placut modelul). probabil max.2 saptamani o sa mai pot purta, dupa care trec la shopping

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Buna fetelor,

Azi m-am fortat sa mananc la insistenta unei prietene, si am reusit sa tin inauntru totul. Minune...
Am facut o paine de casa cu banane si nuci, ca altfel se stricau si mi-era mila sa le arunc. F. usor de facut, si hranitoare.
Azi am sunat la medic si am cerut un medicament puternic care mai atenueaza voma. Se numeste Zofran.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maya71

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

si eu am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut in octombrie...nu se vedea nici un punctulet, nimic...sacul era gol...nu mi-a venit sa cred ca am ramas insarcinata asa repede si am avut mari emotii pana la prima ecografie.

10+

Andra sunt direct interesata de acest subiect. Cat de repede ai putut sa ramai, daca ai ramas natural, ce tratament ai urmat si in prezent cum esti? Scuze de atatea intrabari... daca vrei si poti sa raspunzi poti sa o faci pe PM. Multumesc!

ucenic(aspirant) burtica

am ramas la 2 luni dupa ce am facut chiuretaj. fara tratament, pe cale naturala. nu stiu ce alte detalii sa-ti dau. poti sa ma intrebi ce vrei, nu ma deranjeaza

10+

Mergi la inceput