Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_flo

crina, nu este normal ce ti se intampla. ca sa te retrogradeze trebuie sa aiba motive intemeiate (ca te-ai sustras de la sarcinile de serviciu, iar ca dovada se fac referate de care sa ai si tu cunostinta)...nu te pot retrograda ca ai fost bolnava. e aberant si nu-mi vine sa cred ca ti se intampla asta. fii tare si nu te lasa intimidata de ei.
iti tin pumnii

10+

andre merci de incurajari
va tin la curent

crina7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

crina - nasoala treaba.eu stiu ce inseamna,eram pe pautul de spital la perfuzie,am sunat sa spun ca nu vin la servici in ziua respectiva,si nici in urmatoarele 2 sapt ca intru in concediu medical, si reactia a fost- naspa .ca trebuie sa-mi rezolv singura cu garzile..si dc nu vrea sa mi le faca nimeni- sa vin sa le fac.oamenii sunt uneori rai, si fara suflet.calca pe cadavre in profesia lor si nu au urma de regret.isi apara postul si sunt chiar mandri de ce au facut,ca au luat o decizie proasta in detrimentul altcuiva.sper sa reusseti sa faci ceva..legal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Mie imi place cum suna "Viitoarele mamici". Practic asta este dorinta fiecaruia, indiferent de luna in care se naste bebe. Sa fie mamica. Cred ca subiectul nostru are cel mai frumos nume.

De cateva zile, am avut mult stres cu sotul meu care tot citeste pe internet despre EFECTUL NEGATIV AL ANTIDEPRESIVELOR in sarcina.
Eu sunt pe Zoloft (sertralina), de 3 ani. Daca as putea sa-l opresc si sa functionez normal fara el, cu siguranta nu l-as lua.
Azi am sunat la Duke la cercetare fetala, si m-au linistit.Oricum medicul nu mi-ar fi recomandat daca se stia ca face rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Crina, imi pare rau sa aud nedreptatile pe care le ai la serv. sunt sigura ca ai muncit mult ca sa ajungi pe postul pe care il ai acum. Nu te lasa intimidata. Iti tin pumnii!

Deci se pare ca s-a votat, da? Ramanem la acelasi titlu?

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns molecula spune:

Buna, viitoarelor mamici!
tot incerc sa intru si eu @in discutie@ insa nu sunt convinsa ca am reusit...Am si eu 2 teste de bebe la activ, facute acum o saptamana (la interval de 2 zile intre ele), adica fix cand a intarziat CM...amandoua au iesit cu a doua liniuta cam slaba, dar totusi, evidenta! Nu ma pot bucura inca pt ca am o experienta proasta din trecut si as vrea intai de toate sa ma asigur ca suntem bine!
Am vb cu medicul ginecolog si m-a pus sa-mi fac dozare beta Hcg, am facut si prima zi (adica inceputul saptamanii a cincea) valorile erau de 200,6; peste 2 zile valorile erau 516,4 si nu am mai avut stare si am facut iar peste inca 2 aile (adica ieri) si erau 1300...sunt bucuroasa ca s-au dublat, insa ma intreb de ce nu au crescut un pic mai mult???
Maine suntem programati la cabinet, dis-de-dimineata!
Asta-seara facem rugaciuni in plus si citim pareri ale altor viitoare mamici...
Va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Molecula felicitari, rezultatele eu zic ca sunt f bune, nu te mai stresa gratuit.
Ca sa scapi de moderarea mesajelor trebuie sa treci de primele 10.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

bravo molecula
eu zic ca sunt vesti bune din cate-mi spui...
bine ai venit!

crina 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Molecula, felicitari, valorile sunt f bune. /nu pot fi chiar dublul matematic al primei analize. .important este ca au crescut.

Ma duc in pat, am o moleseala si niste ameteli de nu mai vad sa citesc, sau sa stau bine in picioare. Va pup, Somn usoe!

Mada 6+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonaelena

Maya71 - draga mea eu am folosit initial testele barza de ovulatie dar ultima data le-am folosit pe cele de la Minut (sunt 3 intr-o cutie) si costa in jur de 12 - 14 lei, parca cele barza sunt mai ieftine putin. Si am inceput sa fac in momentul in care temeperatura bazala a inceput sa imi creasca fata de medie (adica cu vreo 2-3 zile inainte de ovulatie). trebuie sa il citsti foarte bine testul asta pentru ca tot timpul iti apar 2 linii pe test. Este insa CORECT cind linia a 2 a cea indicatoare este mult mai aprinsa ca si culoare decit cea de control. Atunci esti cu 18 - 24 - 36 ore inainte. Il poti repeta testul si a doua zi si dc iese din nou trebuie sa ai contact. Dupa ce linia de control este din nou mai aprinsa atunci nu mai trebuie sa ai contact 24 ore. Sper sa iti fie de folos. Felicitari pt ca ai un stil de viata sanatos. Si mai ales mult succes. Dc iti mai pot fi de folos nu ezita sa ma intrebi.

Multumesc, sufletel! Cat traies, invat... sincer, nu am stiut de 'chestia asta' deoarece nu am mai auzit in jurul meu si... nu am auzit. Am sa incerc, eu foloseam metoda calendarului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Crina chiar nasol ce ti se intampla! dar legea e de partea ta! sa nu te lasi.. si eu am lucrat in banca, si mama.. si stiu cam cum se procedeaza in anumite situatii care lor nu le convin.. de ex mama de nevoie s-a pensionat pe caz de boala (chiar a avut parte de operatii, dar inca ar mai fi rezistat un an doi cat mai trebuia pana la pensia normala), asta ca sa nu ramana somera, pt ca venea tineretul din urma..
in fine.. eu la ultimul job am patit-o cu sarcina.. adica nu mi-au facut nimic.. dar sa vezi cum a fost la mine.. pe mine m-au angajat in locul unei fete care trebuia sa plece in CIC.. directoarea de acolo nu are copii si nici nu agreaza angajatele care raman .. initial m-au angajat pe per det 3 luni.. intre timp aflasem de sarcina si imi era frica ca nu o sa imi mai prelungeasca contractul, asa am tacut malca pana nu m-am vazut cu actul de prelungire semnat.. si dupa aia am turnat bomba.. nu va spun ce mutre a inceput sa faca pe acolo, dar deja nu mai avea ce sa faca..
si faza tare: a zis ca nu mai angajeaza fete ca mereu raman gravide.. bun si a angajat un tip la HR (tot in birou cu noi era) .. si ce credeti s-a dus in concediu de paternitate ca sotia castiga mai mult ca el..

Ma scuzati ca imi dau cu parerea.. stiu ca toate sunteti nerabdatoare sa va vedeti sambureii.. credeti-ma ca nici eu nu l-am vazut pe al meu inca.. si abia sapt viitoare am eco.. dar nu va mai ingrijorati cand mergeti la eco la 5+, 6+ si nu prea se vede nimic (poate a fost o ovulatie mai tarzie si atunci chiar e mult mai mica sarcina etc).. mai ales in cazul incare v-a ferit DD de sarcini pierdute.. ideal e de la 7+, atunci deja se vede bine.. nu mi-o luati in nume de rau ca spun asta, dar nu va fac bine grijile astea..
ca sa numai spun ca aici nici nu iti face nicio eco nimeni inainte de 8s.. dar asa e in RO, ca sunt medici care sunt dispusi sa faca bani oricum si profita de nerabdarea gravidutelor.. poate gresesc, dar eu asa vad lucrurile.. sper ca nu v-ati suparat pe mine pt ce am zis mai sus..

Molecula felicitari! esti pe drumul cel bun!

si 8+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput