Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)
Raspunsuri - Pagina 6
miereamara spune:
Ca se discuta despre tinutul copilului in fundul gol la plaja
Un Nu hotarat:)) din mai multe motive:
1. igiena si comfort (nici mie nu imi place sa imi intre nisip in fund sau alte gauri:))
2. suntem datori sa protejam intimitatea copilului, nu sa-l expunem cu buna stiinta, mai ales in lumea in care traim
3. igiena celorlati: cat sta copilul cu fundul gol e imposibil sa nu scape un pipi/caca si nimanui nu ii place sa calce in asa ceva in timp ce merge pe plaja.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
kristinuz spune:
salutare fetelor
o intrebare scurta
sambata trebuyie sa mergem la aniversarea unui pici...varul lui de 4 ani care sta in casa cu el are varicela..daca el pleaca de acasa e ok..sau sunt toti expusi si putem lua si noi
scuzati-mi ignoranta dar sincer habar cat este de grav sau nu ....
multumesc si pupici
intru mai tarziu sa vad ce ma sfatuiti
http://community.webshots.com/album/576575882twcnTO?vhost=community
bebe Alexandru Gabriel-minunea lui mami si tati
bpaula spune:
Eu una nu as merge. E posibil chiar si piciul sa fi luat boala si inca sa nu se manifeste. Si banuiesc ca nu pleaca boala din casa o data cu copilul.
Daiopri spune:
LMA sarbatoritelor noastre!!!!
Lisa, nici pe departe nu stau 2 aniIntai si intai ca sunt platita si mai putin decat maternitatea (si era destul de putin si asa), apoi mi-e frica daca mai gasesc ceva cand m-as intoarce, si in plus cei de la mine de la sv au stiut de la inceput ce si cum, si cam unde sunt cu trat, si mi-e jena sa stau asa mult cand lumea stie cam pe unde si cat de capabila sunt
In top la toate, dupa cum stiti ai nostrii nu stiu ce si cum si mi-e si asa greu sa explic/fabulez cum de pot sta
Eu ma gandesc ca pana in sept max sa stau. Mai vad ce si cum.
Multumesc de ganduri tuturor, dar oricat de pozitiv esti tot iti mai vin ghidusii in cap.
Bebelusi ti-am zis ca pe tine te visam cum faceai papa bun?
Bpaula ai fost durere cu faza c avroia sa plece undeva
Crisppy, eu una nu stiu daca as fi rezistat ca tine, desi clar, e jale si gramada cum zice miere. Eu nu mai pot de mila lui ast mare ca de cand avea 2,5 ani merge la sv
Ai putea sa il mai tii putin, poate macar juma de an. Si cu virusii da, nimic nu se compara cu gradi
Anca, nu mergem la nimic, ca eu sunt data la fund in maresi nu ma risc sa dau ochii cu careva. De aia ma tot stresez daca sa scriu pe aici ca cine stie
Nu prea ne tb noua treaba asta, ca si asa e totul f scump, acuma o sa mai si platim danganalele ca nu cred ca vine lumea. S-a potrivit rau de tot, si recesiune si fara fir de zapada.
Andre-ea cred ca o sa renunt la reteta cu branza de burduf
Da acusi ce fac cu mozarella cumparata
arata tare bile bilele astea si dupa ce termin cu petrecerea sa nu mai puneti linkuri ca tocma ce ma bucuram ca am dat un gram jos
Iulia, ai vazut cum se face pedichiura da?
Mai ce imi place ca ai vostri copii isi arata dintucii de sus. La al meu tb sa il dau cu capul in jos sa ii vaz
Se aude sirena
Numai bine tuturor
iuliacris spune:
La multi ani domnisoarei Daria
Carla a dormit bine, nu s-a trezit deloc peste noapte, muci are tot mai putini, pe mine ma doare gatul in continuare dar nu asa rau, a inceput sa-l doara si pe Cipri
Daiopri, macar daca si-ar fi facut pedichiura, ca scapam eu de belea, tare greu ne descurcam cu taiatul unghiilor la picioare. Si Carla si-a pus amprentele dentare pe patut si continua sa o faca daca asta te consoleaza...super pozitia de somn a motanului, nu stiu cum reusesc ai vostri performante de genul asta
Din mozzarella poti face mozzarella sticks http://cassiecraves.blogspot.com/2009/10/quick-mozzarella-sticks.html
sau asa
http://chefchuckscucina.blogspot.com/2009/07/chef-chucks-fried-mozzarella-sticks.htm
Merg sa bucataresc si eu ceva pana se trezeste ranjita mea. Pup
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
cris30 spune:
La multi ani IULIA DE JASMI!!!.
Paula, ce bine ca ai scapat de operatie .
Crisspy, sper sa alegeti o varianta multumitoare pentru toata lumea .
Iulia, cum sunteti cu raceala?? ce nasuc rosu avea Carla in poze .
Betty, voi cum stati cu febra??
Bee, eu nu cred ca puteai lua varicella asa usor.
Andreea, nasol cu trezirile astea, sper sa reusiti cu intarcatul .
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
Arriel spune:
LA MULTI ANI IULIA!
Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, sa ai o viata frumoasa!
tonylexa Sa-ti traiasca si tie fetita! Cred ca si boacanele (in limite rezonabile) fac parte din farmecul lor de copii
Naty exact aceeasi nedumerire o am si eu referitor la vigantol, pt ca pe prospect nu scrie nimic. Dar daca toata lumea, inclusiv dr. pediatru, a zis sa schimb sticluta la o luna, am schimbat-o, dar nu sunt foarte convinsa.
Dark mi te si inchipui alergand pe strada in halat si papuci. Daca erai in Ro, nu plecau ei asa repede, neplatiti
Iulia voi mergeti pe principiul ca raceala nu se trateaza, se da mai departe?
Mai pui multe link-uri de-astea criminale? Ca eu sunt la dieta...
Sanatate multa tuturor
Mami de Thea Bianca (03.02.2009)
http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712
bpaula spune:
Amprente dentare avem si noi pe patut si pe masa cea joasa din sufragerie. Si-a marcat locurile unde a inceput sa se ridice prima data, cand o fi sa vina bebe 2 sa se stie ca a trecut si frate'su pe acolo
De bucurie ca am scapat de operatie am mers la un masaj anticelulitic, pe mine ma relaxeaza si asta si impusc 2 iepuri. Dar mi s-a facut tare dor de Kangoo jumps. Din pacate nu stiu cand o sa am voie si la sport daca si dupa 3 saptamani si ceva de pauza tot doare.
Daiopri tare rau s-a nimerit cu jocurile astea de iarna cand nu e zapada. Mai bine le tineau prin Europa pe unde e plin.
Porumbita spune:
multumesc de intrebari si irina.c multumesc de sustine si suport!
robert e mult mai bine; am fost sa ii ia sange din vena (a stat exemplar) si facem tot ce se poate ca analize, inclusiv pt ficat etc; ecografia abdominala a iesit bine; maine mergem sa l mai vada si un doc neurolog;
e oricum mult mai vesel, mananca asa si asa dar mananca...
cu somnul e belea; ii dau peritolul ala pana in wk (ca eram incerc vicios, nu dormea, era slabit, etc) dar doar pana vineri (ca sa fie pus pe picioare) pt ca pe zi e ff nervos;
il adorm seara la san sau in carut (si il transfer in patut)
in schimb dimineata pe la 5-6 tr sa il luam cu noi ca nu mai vrea singur si eu vreau sa il fac sa doarma serios sa recupereze cu somnul/greutatea
Porumbita spune:
ai vostri fac crize de nervi?
ca ma gandesc dc e normal (parca citisem ca apar dupa un an jumate crizele);
dc nu ii convine ceva tipaaaaa, da din cap, din maini, se da cu fundu de pamant...
functioneaza mai rar cu distrasul atentiei; merge sa ii zic calm ca eu plec si ma duc un pic mai incolo si se calmeaza si vine dupa mine