Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

fetelor, voua vi s-a intmplat la copii cand au febra sa aiba mainile si picioarele extrem de reci? Nu stiu daca asta e comun la febra sau nu.
S-a sculat Lucas, avea 38,6, nu-i mai dadusem de la 2 noaptea antitermic. Poate incepe sa-si faca efectul antibioticul.
Rezultatele la analiza de mononucleoza vin deseara.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Asparagus face vasocostrictie periferica de aia e asa.Si de aia temp se ia mereu cu termom si mana poate fi inselatoare.Sanatate multa lui Lucas

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Irina merci, si asta e de rau? Sau asa e tot timpul la febra?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Nu e nimic anormal si nu ai de ce sa te sperii.multi parinti vin si spun ca maineile sunt reci si copiii au 40 grade.Nu are semnificatie , daca vrei chiar e de bine, e un mod normal de a reactiona al organismului la febra.
am plecat la dentist!
adio CIC

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

de multe ori eu imi ii suspetez ca au febra daca au mainile si picioarele reci, intotdeauna folosesc termometrul, si de obicei au peste 39.

Sanatate tuturor bolnaviorilor si putere mamicilor!

Flavi are muci si tuseste, dar inca nu ia antibiotic, decat daca ar apare temperatura, cf medicului.

Sper ca Andru sa nu o ia ca duminica avem motzul lui.desi flavia mereu ii tuseste in fata, se lipeste de el si invers.

Cat timp doarme andru, adica vreo ora jumate , ma relaxez si eu margelind.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Merci mult Irina!
Of, stiu cat iti e de greu ca se temina CIC-ul si te intorci la servici. Dar ai sa vezi, o sa te obisnuiesti repede iar orele seara cu Andreita o sa ti se para asa de frumoase si valoroase. BA chiar, timpul petrecut cu el e mult mai intensiv si mai " de calitate" ca sa zic asa decat inainte.

Multa sanatate licuricilor bolnaviori, Ana si mai ales David.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu nu prea am avut timp

incep prin a zice la multi ani unor licurici foarte speciali: iulia, antonia, liviu si david luca

sa cresteti mari si frumosi si sanatosi

multa sanatate tututor puilor bolnavi

si noi cred ca avem un rotavirus, ca face kk licid, e desidratat si apatic si plange din orice. ii dau smecta si hidrasec, ca suntem acasa la mures si aici nu avem doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Buna fetelor!
Lucas multa sanatate.
Miere,Aidan cum e??

Ledi,sanatate si voua

Noi suntem mai bine,incep sa se retraga bubitele,Ana a reinceput sa se joace singurica. e un pic ragusita,nu ma mir la cat a plans.

merg sa citesc.revin

La multi ani licuricilor de azi. sa cresteti mari si sanatosi.

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani David Luca! Sa cresti mare si sa fii fericit! Alina, mai da si tu un semn...

Asparagus, Cristi multa sanatate puilor!
Lisa, ce grozav ca Ana e spre bine, sper sa te mai linistesti si tu.
Irina, sper sa nu fie prea rau la dentist. S-a terminat un capitol din viata ta, da' las' ca-ncepe altul, o fi interesant si ala.
Miere, poate scapati de boala de data asta.
Bee, poate ai noroc si nu faci varicela, tin pumnii.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Toata ziua am vrut sa scriu si n-am apucat.

La multi ani David!!!!!!!Sa cresti mare si sanatos!

Noi inca suntem mucosi asa ca am amanat pe luni vaccinul de 1 an. Azi noapte l-am si auzit tusind de mai multe ori. Iar astazi de dimineata a fost foarte suparat. Cred ca mai e ceva pe langa raceala. Poate vreo masea ceva. Habar n-am.

Sper sa treaca boala licuricilor bolnaviori. Ledi sper sa pape DAvid. Lisa ma bucur ca s-a mai linistit Ana un pic. Miere sper sa nu fie nici la voi nimic grav. Asparagus sper sa va treaca si voua febra fara alte probleme. Nici nu mai stiu cine era bolnavior dar sper sa se faca repede bine.

Mergi la inceput