Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Asparagus, sanatate multa lui Lucas, off, mititelul, ce febra mare a facut. Multa putere sa treceti repede peste asta
Lisa, Anusca sa treaca repede buvitele. cred ca esti furioasa, ce ghinion ati avut. sper ca azi sunteti mai bine
Naty, sanatate multa Nadiei, sper sa treaca problemele. Ce ai mai reas si tu si cu Ioana
Bee, sanatate multa, ma bucur ca Alexia e mai bine. Sper sa nu fie cazul de varicela. tin pumnii
Irina, iti urez bafta la job-uri, sa ai numai realizari. Curaj, ca o sa fie bine. Andreiuta cel dulce si pe mami puternica
Ledi, sanatate multa! Cum mai e David, mai are febra?
Miere, cum e Aidan? sper ca e ok
Lilly, inca o data iti spun ca e o dulce papusa ta. Imi pare rau ca aveti si voi necazuri cu papica, sper sa le rezolvat usor
Bebelusi, eu nu am idee de terapia cu drojdie la bebei...sper sa fie repede bine Vlad

Am implinit 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Ledi, sper sa aiba efect antibioticul si sa nu va tina mult boala.
Ii vei face totusi si urocultura?
Multa sanatate lui David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koruccia spune:

Naty, imi pare rau pentru diareea Nadiei. Banuiesti vreun virus intestinal?

flowerbee, sper sa va ocoleasca varicela si sa poata face Alexia vaccinul. Ma bucur ca uroculturile au iesit bine.

lily, foarte frumosi parametrii aveti!

miere, Aidan cum e? A scazut febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

DAVID o mai asteptam pe mami pe la noi

Sanatate multa licuricilor bolnaviori .... multi sa treaca

Noi plecam maine la Razvi ca tocmai ce am descoperit ca de pe 31 ianuarie suntem in afara legii ...avem nr de la masina expirate, ITP expirat ...asa ca azi are Adi de umblat, sper ca maine sa putem pleca

Multi si o zi usoara la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Of-of, ce nu-mi place sa citesc de copilasi bolnaviori. N-am ajuns la final cu cititul, dar sper sa Ana e mai bine, la fel si David.
Ioana, sigur il doare gatul daca zici ca are puroi pe amigdale. Am patit-o si eu cu Tudor la inceput de ianuarie, din fericire la el a trecut dupa 3 zile de antibiotic tare. Bine, el e si mai mare si reactioneaza altfel organismul. Da' zau ca io ma speriam cand il vedeam alb in gat. Sper sa fie bine Lucas.
Miere, sanatate lui Aidan.

Eu sunt putin restanta la urari.
Iulia
Antonia Ioana Teodora
Liviu Stefan
David Luca

Ilinca si-a inceput ziua rasturnand ceasca mea de cafea, inclusiv pe ea. E si ea mucioasa, curge nasul ca la robinet, si zau ca nu stiu de la ce.
Sa va zic si voua ce am patit ieri cand ma intorceam cu Tudor de la gradi. In dreptul unui bloc mai sa ne cada in cap niste bulgari mari inghetati. Cand ma uit in sus, nu erau desprinsi intamplator de undeva, o desteapta dadea jos zapada de pe corpul exterior al AC-ului, ziua, pe strada circulata. Slava Domnului ca n-am patit nimic, ca e multa lume fara minte pe lumea asta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Multa sanatate pentru Anusk de lisa, Lucas de asparagus si David de Ledi!

La Multi Ani, cu intarziere, pentru Iulia de jasmi, Antonia de cami si ceilalti licurici!

Eu nu am mai scris, pentru ca am fost prea obosita...

anna_mama, uite ca revin cu informatii despre dezvoltarea Dariei, referitor la problema ridicata de tine, cu intelesul mai bine:

Ce intelege Daria acum:
- diverse comenzi, de genul: pune lucrul X in lighean / cutie / sertar, scoate lucrul X din lighean / cutie / sertar, inchide / deschide sertarul, inchide / deschide usa, da-mi X, adu-mi X, chiar daca X e in camera cealalta (de exemplu, paturica preferata sau o vacuta de plus, pe care si-a ales-o singura din Carrefour)
- la baie, cum ea e fetita si i se aduna mizerie (kk) intre labii, stie sa se lase pe vine, sa o pot spala / clati mai bine (noi nu prea mai facem baie, doar dus, baie o data pe saptamana, dus si de 3 ori pe zi, daca face kk de 3 ori), daca ii spun "lasa-te in jos", de asemenea, stie sa se ridice in picioare daca ii spun "hai sus"
- stie sa aprinda si sa inchida lumina
- daca ii spun "nu ai pantaloni" sau "nu ai sosetute", se uita imediat la picioruse, sa vada ca nu are
- reactioneaza emotional la anumite sunete (ham-ham), voci de copii si reclame
- intelege "nu e voie, se supara X, Y, plange X, Y, ne cearta" - dar nu se opreste mereu din prima din actiunea respectiva
- face clar legatura intre cuvantul baia si ce facem in baie - ne spalam, cand spun "mergem la baie?", incepe sa zambeasca
- face clar legatura intre sunetul apei si cuvantul "apa"
- daca ii spun "mergem la buni"?, se duce la usa de la intrare

Cam atat imi aduc aminte acum...

cami, mai vrei scutecele, ca sa stiu ce sa fac...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui asparagus

Buna dimineata!

LA Multi Ani, David Luca! Sa cresti mare si voinic si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!
Alina2000, ce mai faceti? N-ati mai dat de mult pe la noi. Sa va traiasca baiatul.

Noi am avut o seara cumplita, ne-am chinuit 3 ore sa-i dam 2 lingurite cu antibioticul. Dupa o tura de vomat, multiple de scuipat, urlete, etc. am reusit, cu speranta ca o sa actioneze.
Azi noapte la 2 l-am vazut ca are frisoane, in somn, ca dormea adanc, chiar bine, si l-am sculat, i-am luat tempi si avea...40,7. Iar paracetamol, combinat de data asta de frica cu 2 ml de ibuprofen, ca nu stiam daca nu face diaree, si scoate paracetamolul, si mi se parea ca Lucas nu arata deloc bine. Era foarte slabit, apatic. A dormit apoi pana la 8, se mai scula in pat si plangea, ceva il durea cred. Acum vad ca nu are inca febra dar apare cat de curand, ca ii sunt mainile iar gheata. Asa ca mergem cat de curand la analize.
Acum se joaca, e ok, cam slabit, nu prea merge bine, i se indoaie picioarele sub el. Cred si eu, dupa atata febra.

Multumim tuturor pentru gandurile bune.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Ioana, cere medicului benuron - supozitoare. la temperatura asta nu e ok doar paracetamol/ibuprofen. pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Asparagus, incearca sa ii dai medicamentele cu seringa, e mai rapid. Sau cu lingurita, intercalate cu un aliment care ii place, in cazul lui aidan a fost iaurtul.
Multa sanatate!

Aidan se prezinta bine, nu a mai facut febra, e vioi, azi noapte a tusit saracutul vreo ora pana cand a adormit, dar azi vad ca nu ii mai curge nasul, doar se aude infundat. Poate am scapat:))

Numa ca m-a trezit de la 5.30:((

Nati, da, i-a facut Varilixul si Prevnarul in aceeasi zi. I
In mai avem programare pt ROR/MMR.
Si ar mai fi inca doua: DTAP si hepatita A, sa vad cand le programez si pe astea.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani David!

Doamne cati licurici bolnaviori. Multa, multa sanatate, sa treaca cu bine toate si multa putere mamicilor pentru perioada asta. Ma ingrozesc cate citesc dupa vaccin. Asa ca eu o sa ii fac intai cheful de 1 an si apoi voi merge sa il intepe indiferent cand ma vor chema.
Tot legat de chef am bagat de seama ca mascota odiseei este mutulachi impanat asa ca probabil o sa am si eu o tentativa.
Multumim alinuk

Anna Dorian a terminat tare bine semestul 1 asa ca eu m-am decis sa nu il mai stresez prea tare In unele zile mai facem cate o dictare de 3-4 randuri si cateva exercitii cu adunari si scaderi la matematica in altele nu facem nimic. Cred ca am cazut in extrema cealalta dar pur si simplu mi s-a acrit mie de teme asa ca ma gandesc cat i s-o fi luat lui si il mai pasuiesc.

Aaaa avem un proiect de facut pentru 100 de zile de scoala si ma gandeam sa fac o rama ornata cu 100 de scoici. Aveti ceva idei cele care va pricepeti? Ca eu la de astea am doua maini stangi.

Lui Fabi i-am luat antemergator cica de ziua lui da i l-am dat si cum pana acum nu prea se dadea dus singurel de cateva zile mai face cativa pasi. Si e fericit ca urca singur in pat si daca nu is pe faza ataca laptopul.
Ce am observat eu: ca sa se mai joace si singurel i dau jucariile pe rand, o saptamana doua las o parte la indemana si celelalte dosite si le tot rotesc. Si mai apuc si eu sa respir.

Legat de statul la plaja si eu sunt pentru slipi. Asa a fost si Dori asa va fi si asta.

Cam atat am retinut si am o durere de cap infecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Aalina si io am aceiasi durere..cred ca tre sa beau ceva sau un..xanax.iata cat de repede a putut trece o saptamana cand vrei sa treaca lent!!!!!

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput