Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse inta in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La noi il gasesc cel la cutie mare peste tot(mai putin Walmart) si e in jur de $4, mult mai rentabil, cel la cutii mici doar intr-un loc si mi se pare prea scump. Se pastreaza f. bine chiar daca e cutie mare.
In schimb pe-aici n-am vazut yo-baby decat cu fructe si de-ala nu-i dau, desi cred ca i-ar placea.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu cumpar la cutii mici,pentru ca nu stiu cum se pastreaza in cutia mare.Am sa incerc si eu sa vad cat ii ajunge o cutie.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

lisa, asparagus, ledi multa sanatate bebicilorrrrrrrr

noi azi ne-am plimbat si am primit cadouri

va pup pe toate ca sunt varza

ca pove maine mai multe

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Buna fetelor.
Am sosit si eu,am vorbit deja cu IrinaC,deci...mi s-a zis ca a facut o forma de...ceva ce seamana cu pojarul, am verificat-o si in gura(la indicatiile Irinei),nu stim ce este exact,cert este ca e de la vaccin.
Miere,i-am dat vaccinul joi,samanbata a inceput cu febra relativ mica,duminca avea 40,luni i-a mai scazut si marti au aparut petele mai rare,miercuri mai multe si azi e plina. cica o sa treaca intre 3-5 zile. mi s-a recomandat sa ii dau benadryl 2X pe zi.

Iulia,si noi folosim acelasi iaurt.
Ledi,multa sanatate

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Da, si pe mine m-au sunat de la gradi sa merg sa il iau, a facut un pic de febra, cam 38.5. Mi s-a parut mie cam ciudat ca a dormit la pranz vreo 3.5 ore, neobisnuit pt el.

In fine...

Asparagus draga mea, exact acelasi traseu l-a avut si aidan cu antibioticele si mononucleoza, la el a iesit testul negativ.
Lucas tuseste? Multa sanatate! Antibiotice i-au dat amoxacilina (ca nu a avut nici un efect), augmentin, ceflaxin (sau ceva de genu) si in final injectabil (asta l-a pus pe picioare). Dar el a avut pneumonie si streptococ in gat, desi initial l-au suspectat si de mononucleoza.

Don' worry, mono e o boala destul de nepericuloasa ca sa zic asa, doar ca dureaza mult recuperarea si are simptome f neplacute.

Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

ANTONIA
LIVIU
Sa cresteti mari, sanatosi, si sa fiti fericiti!

Lisa eu ma ingrozesc de ce povestesti tu, cum sa faca reactie la vaccinul antivaricela chiar varicela? Of, pe asta voiam sa i-l fac si eu Theei si sa il fac si eu ca n-am avut...acum tare mi-e frica
Multi pupici pentru Anusca

bebelusi multam de reteta, nici eu nu stiam sa fac galusti, am incercat cateva variante, dar s-au soldat cu un esec de fiecare data. O voi incerca si pe a ta. Se stropesc cu apa rece cand fierb in oala?

Ledi este trist ce se intampla in tara asta. Imi doresc sa fiu optimista si sa sper ca este doar un zvon, ca nu se vor juca asa cu vietile copilasilor

Mai, fetei mele nu-i place deloc spanacul, ultima oara cand am incercat sa-i dau, dupa doua lingurite a inceput sa scuipe.
Mamicile celor care au facut deja un an, ati inceput sa le sarati mancarea?

Imi pare rau ca sunt iara multi licurici bolnaviori si le urez multa, multa, sanatate tuturor

Noapte buna!

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, no comment. Multa sanatate, e oare contagioasa?

Pai nu Arriel, ca de la vaccinul antivaricela Ana a facut ceva asemanator pojarului, asta suna si mai si.
Eu stiu ca se picura apa rece in supa ca sa fiarba f. incet galustele si sa nu ramana tari inauntru.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Reusesc si eu intr-un funal sa intru sa va multumesc din inima pt.urari si aprecieri! Inca nu imi vine sa cred ca minunea mea mica are deja un anisor, o iubesc enorm. De ziua ei am sarbatorit-o in familie, ea era tare somnoroasa, nici tort nu a vrut, s-a strambat toata cand am vrut sa ii dau.

Am facut si noi azi 2 vaccine, impotriva meningitei si a varicelei, si am amanat MMR pt. luna viitoare( am considerat ca sunt prea multe deodata). Sa vedem cum o sa fie.

Papusa mea creste, se pare ca tzitzi ii prieste, are 9.800g si 76 cm .Cu mancarea tot asa este, are momente cand mananca cateva guri( cum zicea si Anna, niciodata sa zic ca e satula),dar de 3 zile iar nu vrea sa manance nimic.Cred ca sunt de vina dintii, acum se vad si se simt in gingie 2 maselute. De intarcat inca nu vreau sa o intarc, prin primavara incolo sau poate astept pana vin in tara, asta avem in plan si pt. vara asta.

Astazi am dus-o la un show cu animale de la ferma, i-au placut in special puii, dar cel mai mult a alergat dupa copii.Ii plac de numa copiii, cand vin din taza cred ca o voi inscrie la gradinita.

Micola sa stii ca si mie mi-e drag de Alexutu, e un dulce si frumos.

Multi puiutilor bolnavi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
la multi ani David! sa cresti mare, sanatos si frumos! Alina sa iti traiasca baiatul!!
Lisa imi pare tare rau ca tocmai la Anusca au aparut reactiile astea adverse. as zice totusi ca in maxim 3 zile vor disparea. sanatate si refacere rapida!
Ioana, Miere, sanatate baietilor!
fug la trebi. sa aveti o zi excelenta!!

Mergi la inceput