Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Cris, asta a fost branza de vaci (cam low fat dar numai din asta am avut prin frigider ca pe-asta mi-a adus-o tati de la pravalie). I-am mai dat alta data mamaliga amestecata cu ricotta. Si bineinteles cu smantana sau iaurt sau fromage frais. A mai papat si cheddar, dar in alte combinatii...plus mascarpone pe care il amestec in iaurtul+fructele de dimineata sau cerealele cu lapte de seara (cate o lingurita)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Carlei ii place branza de vaci (farmers cheese), dar ricotta nu-i place deloc (nici mie nu-mi place), mascarpone asa si asa.

Bebelusi, eu n-am auzit de tratamentul asta, dar la noi cele din strainatatzuri nu-i de mirare, sper sa functioneze.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

La multi Ani, Antonia!
La multi Ani, Liviu Stefan!

Of, intru si eu la dat raportul. N-avem vesti prea bune.
De luni seara avem febra mare. Cedeaza la paracetamol si ibuprofen (date la 4 ore in schimb)dar cum trec 3-4 ore revine in forta (intre 39,8 si 40,7) Azi dimineata avea 40,4 cand s-a sculat. Sa ma ia amocul.
Are amigdalele umflate si cu puroi.
Si, ...este suspect de mononucleoza. Asta ne mai lipsea.
A luat 5 doze de amoxicilina si n-a avut niciun efect.
Acum i-a schimbat antibioticul doctorita lui si suntem la a doua doza. Daca pana maine nu reactioneaza vizibil la antibiotic ii face testul de sange pentru mononucleoza, caci cica abia dupa cateva zile se vede in sange daca are sau nu.
Eu nici nu stiam de boala asta, dar doctorita zice ca s-ar pute sa fie, avand in vedere ca in cazul asta ar fi vorba de un virus si deci antibioticele ar fi inutile.
De prisos sa spun ca nu mananca bine, nu mai vrea nimic bucatele, numai putina mancare piure, il doare gatul, cred...
E mare circ cu datul antibioticului. Sunt suspensii orale, asta seara mi-a vomat tot. Ne-am chinuit 2 ore sa-i dam 3 lingurite cu solutie.
Eu suint varza, ca nam dormit cum trebuie de luni. Nu-l veghez tot timpul, el doarme totusi noaptea dar se scoala foarte des, plange foarte tare, cred ca -l dor diverse.

E greu sa-ti vezi cum se schimba copilul de la ora la ora. Cand nu e febra mare, se joaca, e vesel ,rade si deodata incepe sa se mataie, vrea numai in brate, are maiinile si picioarele gheata si i se invinetesc usor buzele. Cand ii iau temperatura, peste 39 oricum.
E de speriat. Oricum mie mi-e super frica de convulsii.
Am vrut sa merg cu el sa ne internam dar toti doctorii au zis ca n-avem motiv, ca la spital numai il tin la perfuzii, si altceva nimic, ori el nu e dehidratat. Bea ok, mult mai mult ca de obicei.

Lisa, multa multa sanatate Anuscai. Eu inca nici nu ma mai gandesc la vaccine, ca ma ia groaza. Dar de facut le facem pe toate, caci el merge la cresa, si pe langa ca e Lucas expus, ii mai punem la o adica si pe ceilalti copilasi in pericol. Oricum, mai asteptam pana isi revine.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Eu pana acum am incercat numai cu cottage cheese, mi-ai dat o idee buna cu ricotta ,uitasem de ea. Eu am evitat si pe motiv ca multe dintr-e ele contin sare, rar gasesc una fara.Iar la iaurturi nu gasesc plain si sa fie si whole milk, nu au decat low fat sau fat free.Cred ca am sa incerc si cu mozarella rasa.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Multa sananate lui Lucas, sper sa iasa negativ testul pentru mononucleoza .

Mergi la inceput

Cris, eu iaurt iau stonyfield yogurt plain cream on top, la cutie mare, ii ajunge o saptamana si e foarte bun, e organic, deci un pic mai scump dar merita. Eu ricotta fara sare n-am gasit.

Poze...

Mergi la inceput

Asparagus, imi pare tare rau, fii puternica. Sa speram ca nu-i mononucleoza si-si face antibioticul efectul. S-aveti o noapte calma!

Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ledi, sa ai o noapte bune si tu si David, fara febra. Vedeti maine ce si cum.Doamne ajuta!

Asparagus, mama dar ce febra frate! Multa sanatate si voua, sa iasa bine testul ptr mononucleoza si sa va faceti repede bine!...ca-ti iei campii cand e copilul bolnav...

Lisa, ce ghinion cu Anusca....eu cred ca trebuie sa ma duc mai repede cu Filip la vaccinuri, ca daca ma mai speriati mult, nu i le mai fac deloc. Trebuia sa ma duc azi, dar am amanat din cauza vremii. Am zis sa vad maine cum o fi, macar sa nu bata vantul.
Ioana nu a facut asa reactii frate...a facut febra la toate, dar nu ma mult de 38.5....sper sa nu am surpriza la Filip.

Da, in poza aia, Andrei e leit Irina! gurita, ochii, nasul, expresia fetei, tot!

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Cris, uite asta-i iaurtul http://www.stonyfield.com/stonyfield/organic_yogurt/cream_top/_32_oz_/plain/index.jsp

eu il amestec ca sa se omogenizeze ca are smantana deasupra.

Poze...

Mergi la inceput

Tot din acela ii dau si eu dar la cutiute mici de 170gr.O perioada i-am dat yo baby (113gr) , apoi am trecut la cantitati mai mari ca nu-i mai ajungea, yo baby 3 in 1 care este whole milk, dar ultima data cand am fost la super- market nu aveau. E un 1.30$ cutia si nu se gaseste peste tot.

Mergi la inceput