Timisoara, Impreuna! (167)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Anda...clar,facem poze cu buletinu'...da' dupa 12 Martie....

Doris , multumesc de urare!Sa aveti si voi parte de bine ...Cand a zburat timpul?Zau ca habar nu am.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

fetelor, stiu ca n-am intrat demult, insa cum azi e o zi speciala, intru si eu sa-i urez din suflet "la multi ani "lui Alex al Anei

Ana, ai baiat mare, cu buletin, de-acum ia singurel unele decizii.Bucura-te ca are cine s-o protejeze pe Luana.
Distractie placuta!

Cristina, mamica lui Denis Mare

HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ano merci de tratatie , ioi ca m-ai terminat cu prajiturile alea

si multa sanatate lu Alex si o viata plina de bucurie sa aibe

mihilico departe de mine gandul de a refuza asa mandrete de fata , ptui ptui , dar stiu eu cat de protectivi sunt fratii mai mari cu sora lor mai mica si nu am chef sa si-o ia ocsi in barba de la ei , daca raspunzi pt ei e alta treaba ...

fetelor , pai daca programati intalneala pe vineri nu o programati tot in loc fara fum ca sa venim si noi?
pliiiiiiz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

ANA ii doresc si eu lui ALEX multi multi ani fericiti inainte.cu multe impliniri pe toate planurile si muuuulta sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

digutix poate te vedem si pe tine vinerea care vine la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata si de la moi
merci Aida de cafea, as avea nevoie de-o carafa plina

asa frumos ii afara ... dar eu is cam intoarsa pe dos, ca tare mi-a tusit Alex azi-noapte ... mergem azi la dr sa vedem ce si cum ... off... sper sa n-o luam iar de la capat ... ca nu demult am scapat de laringita ...

fetele, o zi faina sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Salutare fete...

Am petrecut frumos , am cantat , am halit tortulet...

Simona , si scuze ca am fost pe repede inainte!Multumesc!

Citat:
fetelor, stiu ca n-am intrat demult, insa cum azi e o zi speciala, intru si eu sa-i urez din suflet "la multi ani "lui Alex al Anei
Ana, ai baiat mare, cu buletin, de-acum ia singurel unele decizii.Bucura-te ca are cine s-o protejeze pe Luana.
Distractie placuta!

Multumesc mult , Cristina!Si voua numai bine!

Citat:
ano merci de tratatie , ioi ca m-ai terminat cu prajiturile alea si multa sanatate lu Alex si o viata plina de bucurie sa aibe

Aida , saru-mana!Sa fie precum urezi!

Citat:
ANA ii doresc si eu lui ALEX multi multi ani fericiti inainte.cu multe impliniri pe toate planurile si muuuulta sanatate!

Diana , multumesc frumos!Numai bine si voua!
Vorba Aidei:poate ne vedem...ce zici?!

Getuta , multa sanatate lui Alex!Sper sa fie doar o tuse...

Va doresc weekend cat mai placut , sanatate la bolnavi si sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

saluti
aida, ana mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi.
daca am cu cine sa las nazdravanul meu cu siguranta ma alatur si eu voua.
ms mult de invitatie
geta multa sanatate puiului tau
o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Io intru iarasi ca sa trag o tura de . Iarasi am facut o criza urata si mi-am facut programare pe marti la proctoline, chit ca am mai fost acolo si n-am rezolvat nimik, dar n-am alta idee mai buna. Mi-e groaza sa nu fi facut iarasi un polip din ala de trebuie operat, ca mi-e groaza sa mai trec odata prin durerile alea Oricum, la ora asta am numai scenarii prapastioase in minte .....

Mergi la inceput

Danuta , imi pare rau pentru tine....se pare ca la tine nu prea se vede luminita din capat de tunel si tot recidiveaza problema...Bafta sa rezolvi la clinica si multa sanatate!

Mergi la inceput